részletes keresés

Laptopszalon Buda

1024 Budapest
II. ker., Lövőház u. 12.
Nyitva:H-Szo: 10-19h; V: Zárva
Mobil: +3620 612 1111
Szerviz: +3620 6108800

Értékelje munkatársainkat

Laptopszalon Buda

A Laptopszalon BUDA üzletének fő tevékenységeink az értékesítés, szoftveres tanácsadás, szoftveres segítségnyújtás, de szervizünk ellátja a laptop javítással, tisztítással, éves karbantartással, + 1 év karbantartással, laptop upgrade-del kapcsolatos teendőket is. 

Térj be a Laptopszalon üzletébe, ahol számos márka termékei közül választhatod ki a leginkább hozzád illőt! A Dell, a Lenovo, a Toshiba, az Asus, az Acer, a HP és a Fujitsu kínálata egyaránt fellelhető üzletünkben, ahol nem csupán laptopokat és tableteket forgalmazunk: a számítástechnika teljes spektruma megtalálható nálunk, így a vásárlóink egy helyen szerezhetik be egyéb szükséges eszközeiket, kellékeiket is (például monitor, kábel, egér, billentyűzet, tintapatron, pendrive). Ezen felül minőségi szolgáltatásokkal, és folyamatos akciókkal várunk szaküzletünkben.  

Szakértő munkatársaink mindenben a segítségedre lesznek a vásárlás során. Az esetleges meghibásodások esetén pedig szervizünk kiváló technikusai orvosolják a problémát. Számos gyártó termékeinek garanciális javítását és átvételét, bővítését is szakszervizünkben végezzük, pl. HP, Dell, Toshiba, Fujitsu-Siemens és Fuji laptopok, Lenovo Thinkpad sorozat (SL, R, T, W, X, Edge). Természetesen a garanciaidő lejárta után is vállaljuk a szoftveres problémák megoldását, vírusirtást, hűtőrendszerek karbantartását, fizikai sérülések javítását, jogtiszta operációs rendszerek telepítését,adatmentést (meghibásodott eszközökről is). Üzletünkben lehetőség van bankkártyás fizetésre, és a megfelelő feltételek teljesülése esetén azonnali áruhitelre történő vásárlásra is.  

Nézz körül üzletünkben 360°-ban: forgasd körbe az egered segítségével!

Ismerje meg munkatársainkat

Vajda Márk

Üzletvezető

2011 óta dolgozok a Laptopszalonnál. Az üzletvezetői és értékesítői feladatok ellátása mellett rendszeresen tesztelünk laptopokat így még inkább naprakészek vagyunk és így hatékony segítséget tudunk nyújtani leendő vásárlóinknak.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.

Boda András

Értékesítő

Második éve tevékenykedek a Laptopszalon Buda üzletében. Értékesítőként fő célom, hogy a lehető legtájékozottabb legyek és segíteni tudjak minden érdeklődőnek és vásárlónak.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.