részletes keresés

Laptopszalon Kecskemét

6000 Kecskemét
Petőfi Sándor utca 10.
Nyitva:H-P: 9-18 h; Szo: 9-13h ; V: Zárva
Mobil: +3670 3962414
Szerviz:

Értékelje munkatársainkat

Laptopszalon Kecskemét

Új helyen megújulva!
A kecskeméti Laptopszalon ezentúl új helyen várja kedves vásárlóit, nagyobb és tágasabb üzlethelyiséggel, bőségesebb kínálattal és még több szolgáltatással. A régi üzlettel szemközt található a nagyobb, tágasabb, korszerűbb üzletünk, ahol nagyobb árukészlettel várunk Téged! Az új és használt laptopok mellett okostelefonok, drónok, asztali PC-k, monitorok, szerverek, szoftverek és egyéb kiegészítők széles választékával várunk.
Térj be hozzánk és válaszd ki az Neked legjobban tetsző laptopot, hiszen nálunk a Dell, az Apple, a Lenovo, a HP, az Asus,és az Acer márkák széles választékát találod!
A megfelelő termék kiválasztásában hozzáértő és segítőkész kollégák várnak a Laptopszalontól már megszokott fantasztikus árakkal és folyamatos akciókkal. Készüléked mellé nálunk a hozzáillő kiegészítőket is megvásárolhatod, legyen az laptoptáska, egér, pendrive, fejhallgató, de okostelefonok és drónok széles kínálatával szolgálunk.
Az üzletünkben megvásárolt szoftvereket kérésedre feltelepítjük.
Ha esetleg laptopod, netbookod, asztali PC-d meghibásodott, vagy akár csak memóriát szeretnél bővíteni, vagy bármilyen segítségre volna szükséged, kiváló szakembereink ebben is segítségedre lesznek.
Megfelelő feltételek teljesülése esetén nálunk lehetőség van a számítógépek áruhitelre történő megvásárlására is.

Ismerje meg munkatársainkat

Vajda Márk

Üzletvezető

2011 óta dolgozok a Laptopszalonnál. Az üzletvezetői és értékesítői feladatok ellátása mellett rendszeresen tesztelünk laptopokat így még inkább naprakészek vagyunk és így hatékony segítséget tudunk nyújtani leendő vásárlóinknak.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.

Szikszai László

Szerviztechnikus

2008 óta foglalkozom műszaki termékek értékesítésével, 2013-tól erősítem a Laptopszalon csapatát. Értékesítési és szerviztapasztalatokkal is rendelkezem. Nem esik nehezemre sem a hardveres sem pedig a szoftveres hibamegoldás. Folyamatosan próbálom bővíteni az ismereteimet, hogy a lehető legátfogóbb információkkal lássam el ügyfeleimet. Számomra fontos, hogy a visszatérő vásárlók ismét adjanak a szavamra.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.