részletes keresés

» Levenhuk T130 PLUS digitális kamera

70360

Levenhuk T130 PLUS digitális kamera

Gyártó: Levenhuk
23 értékelés
46 990 Ft
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs érdeklődjön telefonon

Levenhuk T130 PLUS digitális kamera

A Levenhuk T130 PLUS digitális kamera lehetővé teszi, hogy te is belépj az asztrofotózás világába. A kamera bármilyen márkájú és optikai rendszerű teleszkópra felszerelhető. Az 1,3 megapixeles felbontással kiváló minőségű képeket készíthetsz a Holdról és a bolygókról kis és közepes nagyítás mellett. A nagy érzékenységű képérzékelőnek köszönhetően képeket készíthetsz a mélyég-objektumokról.

A kamera lehetővé teszi az expozíciós idő manuális beállítását – így megelőzhető a képek túlexponáltsága bolygók fényképezésekor. Ezzel a kamerával videókat is rögzíthetsz. A három előre beállított üzemmód a képfelbontásban és a képkocka-sebességben tér el egymástól. A videók még a legalacsonyabb értékű beállításokkal is tiszták és akadozásmentesek.

A Levenhuk T130 PLUS digitális kamera tökéletes eszköz, hogy belekóstolj az asztrofotózás világába. Megfelelő választás kezdő csillagászoknak és kevésbé drága teleszkóppal rendelkezőknek. A kamerát 1,25-os fókusz-állítóba való beszerelésre tervezték. A számítógéphez való csatlakoztatáshoz és a kamera bekapcsolásához a fényképezés alatt egy szabványos USB-kábelt kell használni. A csomag tartalmaz egy speciális szoftvert a kész képek feldolgozásához.

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassa ki az új kamerájából, bizonyosodjon meg felőle, hogy a számítógépe megfelel a gyártó által javasolt rendszerkövetelményeknek. Kompatibilis operációs rendszerek: Mac, Linux és Windows. Egy USB 2.0 port is szükséges a kellő kapcsolat létrehozásához.
Ha a szoftver nem fut a számítógépén, akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és adja meg operációs rendszere típusát és verziószámát (Linux esetében a platform és a rendszermag verziószáma).

A legfrissebb, Windows-alapú Levenhuk szoftver nyolc nyelven érhető el: angol, francia, német, lengyel, orosz, egyszerűsített kínai, hagyományos kínai, török.

A készlet tartalma:

  • Levenhuk digitális teleszkóp-kamera
  • Adapter (31,75 mm / 1,25)
  • USB-kábel a számítógéphez, laptophoz vagy hálózathoz történő csatlakoztatáshoz
  • Az üzembe helyezési útmutatót tartalmazó CD a képszerkesztő szoftverrel és a szükséges illesztőprogramokkal
  • Használati útmutató és élettartam garancia

 

Műszaki paraméterek
Maximális felbontás 1280x1024
Megapixel 1,3
Érzékelő 1/3-os CMOS
Képpontméret 3,6x3,6
Érzékenység, v / lux.sec @ 550 nm 1
Expozíciós idő, ms 0,14–2000
Videofelvétel igen
Érzékenység, v / lux.sec @ 550 nm 15@1280x1024
26@640x512
50@320x256
Aktív tartomány, Db 71
Rendeltetés 31,75-mm (1,25-os) átmérőjű fókusz-állító, szemlencse helyett
Képformátum *.jpg, *.bmp, *.png, *.tif
Videoformátum felvétel: *.wmv, *.avi, *.h264 (Win 8 vagy újabb), *h265 (Win 10 vagy újabb)
Színképtartomány 380–650 nm (beépített infravörös szűrő)
Expozíciós módszer ERS (Elektronikus Gördülő Zár)
Fehéregyensúly automatikus/kézi
Expozíció-szabályozás automatikus/kézi
Programozható beállítások képméret, fényerő, expozíció-szabályozás
Kameranyílás USB 2.0, 480 Mb/s
Rendszerkövetelmények Mac OS 10.12, Linux Ubuntu 14.04, Windows XP/Vista/7/8/10 (32 és 64 bites), 2,8 GHz-es Intel® Core™ kétmagos vagy újabb processzor; minimum 2 GB RAM, USB 2.0 port, CD-ROM
Szoftver Levenhuk
A váz anyaga fém
Tápellátás USB-kábel
Üzemi hőmérséklet-tartomány, °C -10... 50

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide