részletes keresés

» Huawei FreeBuds Pro 2 Bluetooth TWS Vezeték néküli Kerámia Fehér fülhallgató

55035847

Huawei FreeBuds Pro 2 Bluetooth TWS Vezeték néküli Kerámia Fehér fülhallgató

Kategória: Fülhallgató Gyártó: Huawei Adatátvitel: Bluetooth Mikrofon: Igen Szín: Fehér Garancia: 1 év
16 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

Kétcsatornás TWS, szinkron adatátvitellel mindkét fülhallgatón keresztül

Miután csatlakoztattad a Bluetooth-eszközt, a fülhallgató mindkét csatornán sztereó hangot fog lejátszani, amikor hanghívást kezdeményezel vagy zenét játszol le. A viselési állapotuk és az akkumulátor töltöttségi szintje alapján intelligensen kijelölik az egyik fülhallgatót elsődlegesnek, a másikat pedig másodlagosnak.

Ultra-érzékelő és hitelesített kettős hangszóró, Több sávra osztott valósághű hangzás

A 11 mm-es szupererős négymágneses dinamikus meghajtó egység és a magas hangok mikro sík membrános egysége a digitális frekvenciaosztási technológiával együtt két független hangszórórendszert tesz lehetővé, gazdag részleteket, hullámzó basszust és tiszta emberi hangot biztosítva.

HD audióátvitel & Kettős HD audió tanúsítvány

A HUAWEI FREEBUDS PRO 2 az LDAC Bluetooth HD audióátviteli protokollt alkalmazza a nagy bitsebességű HD hangátvitel megvalósításához. HWA és Hi-Res Vezeték nélküli Kettős HD audió tanúsítvány, amely tiszta, amely nagy pontosággú és részletgazdag hangzást general.

* Letöltheted az AI Life alkalmazást és engedélyezheted a HD átvitelt.

Háromszoros adaptáció az egyéni hallásra

A belső mikrofon valós időben figyeli a zenei jelek változását és dinamikus hangminőség beállítást hajt végre a fül alakja, viselési állapota, illetve a hangerő alapján az optimális frekvenciaválasz elérése érdekében.

Változatos hangminőség stílusok közül választhatsz

Több hangminőség mód is elérhető. A Devialet-tel közösen tervezett hangolás alapértelmezés szerint használatos. Választhatsz a módok közül, vagy tetszés szerint testreszabhat egyet.*

* Letöltheted az AI Life alkalmazást, és kiválaszthatod vagy testreszabhatod az hangminőség beállításait a hangminőség vagy az effektusok beállításait az alkalmazásban.

Környezeti zajszűrés a hívások alatt (nem kell a VACC)

A hármas mikrofon kialakítással, csonthang érzékelővel, és az AI algoritmussal, a fülhallgatók pontosan gyűjtik be és eltávolítják a környezeti zajokat hanghívás közben és felerősítsék a hangodat. Ezáltal a hangod kristálytiszta a másik félnek hívás közben még olyan helyeken is, ahol nagyon sokan vannak körülötted. A fülhallgatók kizárják a szél zaját hívás közben olyan környezetben, ahol a szél sebessége akár 6m/s.

Hibrid zajszűrés több referenciamikrofonnal

A fülön belül és kívül három mikrofon érzékeli és kiküszöböli a hallójáraton belüli és kívüli környezeti zajokat a hibrid ANC megvalósítása érdekében. A dinamikus meghajtó egység fordított hanghullámokat generál a zaj pontos kioltása és kristálytiszta hang lejátszása érdekében.

IP54 por- és vízállóság

A fülhallgató IP54-es por- és vízálló*.

*Csak a fülhallgató vízálló. A töltőtok nem vízálló.

Vezeték nélküli töltés (töltőtok)

A töltőtok tárolja a fülhallgatót, és újratölti a hosszabb akkumulátor-élettartam érdekében. A tok támogatja a vezetékes és vezeték nélküli töltést is.

Kategória:
Fülhallgató
Gyártó:
Huawei
Adatátvitel:
Bluetooth
Mikrofon:
Igen
Szín:
Fehér
Garancia:
1 év
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide