részletes keresés

» Huawei FreeBuds Pro 2 Bluetooth TWS Vezeték néküli Kerámia Fehér fülhallgató

55035847

Huawei FreeBuds Pro 2 Bluetooth TWS Vezeték néküli Kerámia Fehér fülhallgató

Kategória: Fülhallgató Gyártó: Huawei Adatátvitel: Bluetooth Mikrofon: Igen Szín: Fehér Garancia: 1 év
16 értékelés
57 990 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál

Kétcsatornás TWS, szinkron adatátvitellel mindkét fülhallgatón keresztül

Miután csatlakoztattad a Bluetooth-eszközt, a fülhallgató mindkét csatornán sztereó hangot fog lejátszani, amikor hanghívást kezdeményezel vagy zenét játszol le. A viselési állapotuk és az akkumulátor töltöttségi szintje alapján intelligensen kijelölik az egyik fülhallgatót elsődlegesnek, a másikat pedig másodlagosnak.

Ultra-érzékelő és hitelesített kettős hangszóró, Több sávra osztott valósághű hangzás

A 11 mm-es szupererős négymágneses dinamikus meghajtó egység és a magas hangok mikro sík membrános egysége a digitális frekvenciaosztási technológiával együtt két független hangszórórendszert tesz lehetővé, gazdag részleteket, hullámzó basszust és tiszta emberi hangot biztosítva.

HD audióátvitel & Kettős HD audió tanúsítvány

A HUAWEI FREEBUDS PRO 2 az LDAC Bluetooth HD audióátviteli protokollt alkalmazza a nagy bitsebességű HD hangátvitel megvalósításához. HWA és Hi-Res Vezeték nélküli Kettős HD audió tanúsítvány, amely tiszta, amely nagy pontosággú és részletgazdag hangzást general.

* Letöltheted az AI Life alkalmazást és engedélyezheted a HD átvitelt.

Háromszoros adaptáció az egyéni hallásra

A belső mikrofon valós időben figyeli a zenei jelek változását és dinamikus hangminőség beállítást hajt végre a fül alakja, viselési állapota, illetve a hangerő alapján az optimális frekvenciaválasz elérése érdekében.

Változatos hangminőség stílusok közül választhatsz

Több hangminőség mód is elérhető. A Devialet-tel közösen tervezett hangolás alapértelmezés szerint használatos. Választhatsz a módok közül, vagy tetszés szerint testreszabhat egyet.*

* Letöltheted az AI Life alkalmazást, és kiválaszthatod vagy testreszabhatod az hangminőség beállításait a hangminőség vagy az effektusok beállításait az alkalmazásban.

Környezeti zajszűrés a hívások alatt (nem kell a VACC)

A hármas mikrofon kialakítással, csonthang érzékelővel, és az AI algoritmussal, a fülhallgatók pontosan gyűjtik be és eltávolítják a környezeti zajokat hanghívás közben és felerősítsék a hangodat. Ezáltal a hangod kristálytiszta a másik félnek hívás közben még olyan helyeken is, ahol nagyon sokan vannak körülötted. A fülhallgatók kizárják a szél zaját hívás közben olyan környezetben, ahol a szél sebessége akár 6m/s.

Hibrid zajszűrés több referenciamikrofonnal

A fülön belül és kívül három mikrofon érzékeli és kiküszöböli a hallójáraton belüli és kívüli környezeti zajokat a hibrid ANC megvalósítása érdekében. A dinamikus meghajtó egység fordított hanghullámokat generál a zaj pontos kioltása és kristálytiszta hang lejátszása érdekében.

IP54 por- és vízállóság

A fülhallgató IP54-es por- és vízálló*.

*Csak a fülhallgató vízálló. A töltőtok nem vízálló.

Vezeték nélküli töltés (töltőtok)

A töltőtok tárolja a fülhallgatót, és újratölti a hosszabb akkumulátor-élettartam érdekében. A tok támogatja a vezetékes és vezeték nélküli töltést is.

Kategória:
Fülhallgató
Gyártó:
Huawei
Adatátvitel:
Bluetooth
Mikrofon:
Igen
Szín:
Fehér
Garancia:
1 év
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide