részletes keresés

» Huawei FreeLace Pro Bluetooth Sztereó aktív zajszűrős Fehér Fülhallgató

55033377

Huawei FreeLace Pro Bluetooth Sztereó aktív zajszűrős Fehér Fülhallgató

Kategória: Fülhallgató Gyártó: Huawei Adatátvitel: Bluetooth Mikrofon: Igen Szín: Fehér Garancia: 1 év
35 értékelés
Eredeti ár: 26 990 Ft
23 990 Ft
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs Utolsó 3 darab

Találd meg a számodra optimális zajszűrést

Kiválaszthatod a számodra megfelelő zajszűrési módot a különböző élethelyzetekben és élvezheted az optimalizált hangélményt!

Merészkedj messzebbre a csendért

Két rendkívül érzékeny mikrofon működik együtt a zajcsökkentés be- és kimenetén. A nagy dinamikus meghajtók erősebb és mélyebb zajmentes hangot hozva létre, tiszta, magával ragadó világot hozva létre, amelyet az álzslsf szeretett hang tölt be.

Maradj kapcsolatban a környezeteddel

Érintsd meg és tartsd lenyomva a bal fülhallgatót, hogy átválthass az aktív zajcsökkentésről az éberségi üzemmódba, ahol hallhatod a környezeted, miközben a körülötted lévő dolgok természetesnek tűnnek.

Halld a hangját tökéletesen annak, aki számít

A HUAWEI FreeLace Pro három mikrofonból álló konvergált hangfelvevő rendszerrel rendelkezik. Hatékonyan csökkenti a környezeti zaj interferenciáját a hívások során. Emellett a Deep Neural Networks (DNN) algoritmus pontosan azonosíthatja az emberi hang jellemzőit, tisztán és stabilan tartva a hívásokat még nyüzsgő környezetekben is.

Tekintélyes megjelenés

A 14 mm-es dinamikus meghajtó független, alacsony frekvenciájú hangcsővel működik, hogy elérje a rezonancia hatást, erőteljesebb, mélyebb basszust adva. A finom rekesz jelentősen javítja a reagálási képességet a tiszta közepes és dallamos magas hangzás érdekében, a kiváló élményért a fülednek és a szívednek.

Csatlakoztasd, párosítsd és töltsd

A HUAWEI HiPair technológiával és a C típusú USB csatlakozóval a HUAWEI FreeLace Pro egyetlen lépésben párosítható telefonhoz vagy táblagéphez. Feltöltheted egy mozgalmas napon 5 perces kávészünet alatt és akár öt órán át élvezheted a kiváló minőségű zenelejátszást.

Energia a mindennapokhoz

Túllépve a közös Bluetooth fülhallgató akkumulátor élettartamára vonatkozó elvárásokat, a HUAWEI FreeLace Pro akár 24 órás lejátszást is támogat. A zajszűrés engedélyezése mellett is rendkívüli 16 órás hallgatási élményt kínál.

Nyomd meg kétszer a gombot, hogy a legutóbbi csatlakoztatott eszközre válts

Az eszközök közötti váltás egyszerű a HUAWEI FreeLace Pro segítségével. Csak nyomd meg kétszer a bekapcsológombot és válts villámgyorsan az utoljára csatlakoztatott eszközre.

Tökéletes hangzás a győzelemért

A vezeték nélküli audiokodek optimalizálásnak köszönhetően a játék hang késleltetése jelentősen, 150 ms-ra csökken. Az alacsony késleltetésű játékmód automatikusan bekapcsol, amikor elindítasz egy játékot, hogy ne zökkenj ki a játékból.

Intuitív be- és kikapcsolás

A HUAWEI FreeLace Pro mágneses kialakítása intuitív felhasználói élményt kínál. Az akkumulátor hosszabb élettartama érdekében a csatlakozás befejezéséhez a fülhallgatókat összekapcsolhatod. Amikor elválasztod őket, akkor újra csatlakozik az eszközödhöz és visszatér a zenéidhez vagy a hívásokhoz.

Szerezd meg az AI Life-ot a HUAWEI FreeLace Pro-dhoz

Hozd ki a legtöbbet az új HUAWEI FreeLace Pro-ból az AI Life Alkalmazás segítségével. Csak néhány kattintással az alkalmazásban a különböző zajszűrési módok közül választhatsz az optimalizált hallási élmény érdekében.

Kategória:
Fülhallgató
Gyártó:
Huawei
Adatátvitel:
Bluetooth
Mikrofon:
Igen
Szín:
Fehér
Garancia:
1 év
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide