részletes keresés

» Xiaomi Redmi Buds 3 Pro True Wireless Bluetooth Szürke Fülhallgató

BHR5194GL

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro True Wireless Bluetooth Szürke Fülhallgató

Kategória: Fülhallgató Gyártó: Xiaomi Adatátvitel: Bluetooth Mikrofon: Igen Szín: Szürke Garancia: 1 év
19 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

Xiaomi Mi Redmi Buds 3 Pro Headset Gleccserszürke termék leírása

35dB mély zajszűrés, ami lehetővé teszi, hogy kevesebb háttérzajjal élvezze a világot

A fülhallgató kettős aktív zajszűrő technológiát alkalmaz, visszacsatolt és előrecsatolt mikrofonokkal. Hatékonyan kioltják a környezeti zajokat és csökkentik a felesleges zajt a hallójáratban. A zajszűrés akár 35dB mélységű is lehet.

Mély zajszűrés - metró, repülőgép

Ha metróval vagy repülővel utazik, hatékonyan megszünteti a motorzúgást és más rezgő zajokat az autóban/kabinban, így az utazás csendes és kényelmes lesz.

Kiegyensúlyozott zajszűrés - kávézók, parkok

Amikor egy kávézóban pihen, hatékonyan elnyomja a környező zajokat, így Ön nyugodtan élvezheti a délutáni csendes pillanatokat.

Könnyű zajszűrés - könyvtárak, irodák

Viszonylag csendes környezetben, például könyvtárakban és irodákban, csökkenti a környező zajokat, így élvezheti az én időmet.

Az AI jelenetmegítélés jobban ismeri az Ön fülét

Az AI algoritmus a környezeti zajszint és a használati szokások alapján ítéli meg a jelenetet. Állítsa be a zajszűrés mélységét a különböző környezetekhez.

Három mikrofonos hívás zajszűrés - zajos környezetben is tisztán hallható

A három mikrofon a neurális hálózati modell által lehetővé tett hívászaj-eltávolító algoritmussal együtt pontosan érzékeli az emberek hangját, miközben hatékonyan csökkenti a háttérben lévő környezeti zajokat. Ez lehetővé teszi, hogy zajos környezetben is tisztán, zavarás nélkül beszélgethessenek.

Kettős átlátszósági üzemmód - hallja a környezeti hangokat anélkül, hogy ki kellene vennie a fülhallgatót

Ha az átlátszósági mód be van kapcsolva, akkor is hallhatja a környezeti hangokat anélkül, hogy ki kellene vennie a fülhallgatót. Kapcsoljon át a hangerősítő üzemmódra a tisztább hang érdekében. A fülhallgatót viselve nyugodtan beszélgethetsz barátoddal.

9 mm-es összetett rezgő membrántekercs - több hangrészletet nyer vissza

A 9 mm-es kompozit rezgő membrántekercs kiváló hangélményt biztosít. Miután a Xiaomi belső hanglaborjának szakembere hangolta, a magas hang tiszta és nem torzított, míg a mély hang gazdag és tiszta, kifinomultabb hangminőséggel.

28 órás ultra-hosszú akkumulátor-üzemidő

A beépített, alacsony fogyasztású chipnek köszönhetően a fülhallgató akár 6 órán át is működhet egyetlen feltöltéssel. A töltőállomás segítségével a fülhallgató akár 28 órán át is működhet. Így órákon át élvezheti a zenét.

Támogatja a gyors és a vezeték nélküli töltést

A gyorstöltésnek köszönhetően a fülhallgató mindössze 10 percig tölthető, majd akár 3 órán keresztül hallgathat zenét. Ha az akkumulátor lemerül, tartson egy rövid szünetet, és hagyja, hogy feltöltődjön. A töltőállomás támogatja a Qi vezeték nélküli töltést is, így a töltés szuper kényelmes.

Egyszerre két eszközhöz képes csatlakozni - intelligens váltás a szórakozás és a munka között

Ugyanaz a fülhallgató-készlet egyszerre két, platformokat, például Androidot, iOS-t és Windowst keresztező eszközhöz is csatlakoztatható, így könnyedén válthat a szórakozás és a munka között. Bluetooth párosítással a fülhallgató dobozának a telefonja közelében történő megnyitásával vagy a felugró ablak gyors megnyomásával, amely lehetővé teszi az új, gyors csatlakozási módszer élvezetét.

Koppintson kétszer a hívás fogadásához

Érintse meg a fülhallgató hátulját a vezérlőkhöz, beleértve az üzemmódok váltását, a zene szüneteltetését és lejátszását stb. Támogatja az ébresztő hangvezérlés funkciót is.

Automatikus felismerés

A zene automatikusan szüneteltethető, ha a fülhallgatót kiveszed. A zenelejátszás folytatódhat, amikor visszatesszük a fülhallgatót.

IPX4 vízálló

Minden szempontból vízálló, megvédi a felhasználókat az izzadságtól és a fröccsenéstől.

Többféle szilikon fülbetét

Háromféle méretű fülhallgatót kínál, köztük nagy, közepes és kicsi méretűt, kényelmesebb felhasználói élményt biztosítva.

Keresse meg a fülhallgatót

A Bluetooth-kapcsolat hatósugarán belül hang alapján megkeresheti fülhallgatóit.

Kategória:
Fülhallgató
Gyártó:
Xiaomi
Adatátvitel:
Bluetooth
Mikrofon:
Igen
Szín:
Szürke
Garancia:
1 év
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide