részletes keresés

» DJI Phantom 4 RTK Drón + D-RTK 2 Mobile Station Combo

CP.AG.00000091.01

DJI Phantom 4 RTK Drón + D-RTK 2 Mobile Station Combo

Gyártó: DJI Kompatibilitás operációs rendszerek: iOS 8.0 vagy újabb, Android 4.1.2 vagy újabb Tömeg: 1391 Max repülési idő: 30 perc Maximális sebesség: 58 km/h Műholdas helymeghatározó rendszer: GPS/GLONASS/BeiDou/Galileo Szín: Fehér Effektív pixelszám: 20 MP Érzékelő: 1’’ CMOS Lencse: FOV 84° 8.8 mm ISO-tartomány: 100 - 3200 (Auto), 100 - 6400 (Manual) Sorozatfelvétel: 3/5/7/10/14 képkocka Video: 4K Max Video Bitrate: 100 Mbps Működési frekvencia: 2.400-2.483 GHz, 5.725-5.850 GHz Maximális átviteli távolság: 7000 méter (Sík terepen) Garancia: 2 év (Akkumulátorra: 1év)
33 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

A Phantom 4 RTK egy kompakt drón megoldás, ami tökéletesen kielégíti a térképészet és földmérés igényeit nagy felbontású kamerájával és a centiméter pontos RTK adatok rögzítésével.

  • Centiméter pontos pozícionálás

Az új RTK modul közvetlenül a drónba lett integrálva, amely ennek köszönhetően valós idejű, centiméter pontosságú pozicionálási adatokat biztosít a felhasználónak a képek meta adatainál.

  • Megbízható repülésstabilitás

 Az RTK vevőkészülék alatti redundáns GNSS modul a repülésstabilitás fenntartására szolgál olyan jelszegény környezetben, mint például egy sűrűn lakott nagyváros. Mindkét modul kombinálásával a Phantom 4 RTK képes optimalizálni a repülésbiztonságot, miközben biztosítja a legpontosabb adatokat a komplex felmérési, feltérképezési és ellenőrzési munkafolyamatokhoz.

  • Pontos adatok összegyűjtése a TimeSync segítségével

A Phantom 4 RTK pozicionáló moduljainak teljes kihasználása érdekében az új TimeSync rendszert azért hozták létre, hogy folyamatosan összehangolja a repülésvezérlőt, a kamerát és az RTK modult.

A TimeSync biztosítja, hogy minden fénykép a legpontosabb meta adatokat használja, és rögzítse a helymeghatározási adatokat a CMOS központjába. Optimalizálja a fotogrammetriai módszerek eredményeit, és lehetővé teszi, hogy a kép elérje a centiméter pontos pozicionálási adatokat.

  • Precíz képalkotó rendszer

Az 1 hüvelykes, 20 megapixeles CMOS érzékelővel a legpontosabb kép adatok rögzítésére szolgál. A Phantom 4 RTK-val mozgás közben is tökéletes felvételeket készíthet, anélkül, hogy kockáztatná a zársebessséget. A nagy felbontásnak köszönhetően 2,74 cm-es földmintavételi távolságot (GSD) érhet el 100 méteres repülési magasságban.

  • Beépített repülés tervezés

Az új GS RTK alkalmazás lehetővé teszi a pilóták számára, hogy intelligens módon irányítsák Phantom 4 RTK-jukat, kétféle tervezési móddal - Photogrammetry és Waypoint Flight - a hagyományos repülési mód mellett. A tervezési módok lehetővé teszik a pilóták számára, hogy az átfedés sebességét, magasságát, fényképezőparamétereit és egyéb beállításait automatizált alkalmazás segítségével állítsák be.

  • Támogatott mobil SDK

A Phantom 4 RTK kompatibilis a DJI Mobile SDK-val.

  • OcuSync átviteli rendszer

Élvezze a stabil és megbízható HD kép- és videoátvitelt legfeljebb 7 km-es távolságon keresztül.


Gyártó:
DJI
Modell:
Phantom 4 RTK
Kompatibilitás operációs rendszerek:
iOS 8.0 vagy újabb, Android 4.1.2 vagy újabb
Kérdésed van?
Drón
Tömeg:
1391
Akkumulátor:
5870 mAh
Max repülési idő:
30 perc
Maximális sebesség:
58 km/h
Max emelkedési sebesség:
6 m/s
Működési hőmérséklet tartomány:
0°C - 40°C
Stabilizáció:
3 irányú
Műholdas helymeghatározó rendszer:
GPS/GLONASS/BeiDou/Galileo
Szín:
Fehér
Kérdésed van?
Kamera
Effektív pixelszám:
20 MP
Érzékelő:
1’’ CMOS
Lencse:
FOV 84° 8.8 mm
ISO-tartomány:
100 - 3200 (Auto), 100 - 6400 (Manual)
Zársebesség:
8 - 1/2000 s
Sorozatfelvétel:
3/5/7/10/14 képkocka
Video:
4K
Max Video Bitrate:
100 Mbps
Fénykép fájlformátum:
JPEG, DNG (RAW), JPEG + DNG
Videó fájlformátum:
MP4/MOV (AVC/H.264; HEVC/H.265)
Támogatott fájlrendszerek:
FAT32 (≤32 GB); exFAT (>32 GB)
Támogatott kártya-foglalat:
Micro SD
Kérdésed van?
Távirányító
Működési frekvencia:
2.400-2.483 GHz, 5.725-5.850 GHz
Maximális átviteli távolság:
7000 méter (Sík terepen)
Kijelző:
5.5" Full HD
Garancia:
2 év (Akkumulátorra: 1év)
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide