részletes keresés

Acer Aspire x755 Notebook sorozat – Ragyogó teljesítmény, felejthetetlen szórakozás és stílusos dizájn

Frissítve: 2017-07-18 18:39:57
Létrehozva: 2011-07-26 08:58:36

A felhasználók igényei fejlődnek, a számítógépeknek pedig ehhez alkalmazkodniuk kell. A munka csupán csak töredéke annak a tevékenységnek, amit laptopjainkkal végzünk, a multimédia nézése, megalkotása, a szórakozás és a játék teszik ki a nagyobbik részt.



Az Acer, mindig is a felhasználói igényekre hangolva, kifejlesztette az Acer 5755 és 4755 modelleket, hogy tökéletesek legyenek a felejthetetlen szórakozás, tökéletesek a mindennapi számítógép használat, és tökéletesek a sima többfeladatú működés tekintetében is. A kiváló grafikai képességek és az optimális processzor teljesítmény kombinációjával ezek a laptopok könnyedén megbirkóznak a mindennapi feladatokkal.


Az Aspire 5755 és 4755 a második generációs Intel® Core™ processzor család előnyeit használja ki, mely olyan intelligens teljesítményre képes, ami alkalmazkodik a felhasználói igényekhez és dinamikus processzor teljesítményt biztosít a zene, játék, videók, filmek, fényképek, közösségi hálózatok és más igényes népszerű alkalmazások számára. A Turbo Boost Technology 2.0-nak és a kihegyezett médiás képességeknek köszönhetően, ezek a laptopok intelligens teljesítményt és fejlett grafikai képességeket kínálnak a könnyebb tartalom készítés és élvezet érdekében. Ezen felül a nagyszerű számítási kapacitást energiahatékonysággal is ötvözik.


Amikor számítógépekről beszélünk, a dizájn már egyre nagyobb részét teszi ki az egyenletnek. Ezért van az, hogy az Aspire 5755 és 4755 a kiváló teljesítményt divatos és megnyerő kinézettel és érzettel ötvözi. A csillogó fedél megnyerő csíkos mintázata számos színben kapható. Az Aspire 5755 barna, fekete, piros és kék, míg az Aspire 4755 barna, fekete, zöld és kék színben készül.


A fedél alatt található az igen érzékeny Acer FineTip billentyűzet nagyobb gombokkal, ami a gépelést még kényelmesebbé teszi, valamint a külön numerikus rész (csak az Aspire 5755 esetében), mely az adatbevitelt könnyíti meg. A multi-gesture érintőmező gyors, egyszerű navigációs lehetőséget helyez az Ön ujjai alá az ultra-kényelmes nagyítás, forgatás, navigáció és böngészés érdekében.


Az új Aspire 5755 és 4755 látványos szórakoztatásra képes. Két méretben kaphatóak – 35,5 cm (14”), 39,5 cm (15,6”) – mindkét méret nagy fényerejű CineCrystal™ LED hátsó-megvilágítású képernyő, nagyszerű 720p látványt és 16:9 méretarányt kínálva. A lélegzetelállító nagyfelbontású képalkotáson felül, mely a lehető legjobb mobil szórakozás-élményt kínálja, ezek a notebookok több mint 30%-os áramtakarékosságra képesek, köszönhetően a LED technológiának, ami kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos CCFL kijelzők.


Mindkét modell rendelkezik HDMI® csatlakozóval, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a HD szórakozás élményét egy nagy képernyőre tegyék ki, hogy a filmeket és videókat családjaikkal és barátaikkal is élvezhessék. A felhasználás maximális könnyítése érdekében, az eszközök felszerelhetőek az opcionális Intel® Wireless Display (WiDi) megoldással is. Ez lehetővé teszi, hogy Ön kihasználhassa a vezeték nélküli kapcsolódás előnyeit, és úgy élvezze kedvenc filmjeit, videóit, fényképeit, online diasorozatait és sok minden mást a TV készülékén, nagyszerű kép tisztasággal és hanggal.


Ha játszani szeretne, filmet nézni, vagy egyszerűen csak lazítani kedvenc zenéjére, a notebookok szenzációs hangrendszere jobb hangzást és virtuális surround hang élményt biztosít. A Dolby® Advanced Audio v2 és a professzionálisan hangolt surround hangzás a PC hangszórókon, fejhallgatón vagy a házimozi rendszeren keresztül úgy szólal meg, hogy szinte körülöleli a lüktető hang. A nagyszerű hangminőség és egy sor nagyfelbontású grafikus megoldás, valamint az opcionális Blu-ray Disc™ meghajtó az Ön jegye egy olyan szórakozás élményhez, ami igénybe veszi az összes érzékszervét.


Memória tekintetében az új notebookok akár 8 GB DDR3 memóriát kínálnak, ultra-gyors rendszer válaszidőket és gyors adatátvitelt garantálva a többfeladatú működés feladatainak kezelése érdekében. Az akár 1TB kapacitású nagy merevlemezek bőséges helyet kínálnak, ahol Ön könnyedén tárolhatja összes multimédia fájlját. A multi-in-1 kártyaolvasó támogatja a legújabb nagykapacitású tároló médiát az egyszerű fájlmegosztás, –átvitel és tárolás érdekében.


Még az alapvető mindennapi számítástechnika is jelentősen függ a csatlakozási készségtől. Ezért az Acer notebookok olyan opciók széles választékával vannak felszerelve, melyek segítenek a felhasználóknak mindenkor kapcsolatban maradni: 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED™ hálózati kapcsolat, a megbízható vezetéknélküli csatlakozás érdekében valamely hotspotnál, vagy az otthoni hálózaton, míg az Acer SignalUp™ with Nplify™ technológia megnöveli az átviteli sebességet, és csökkenti a vakfoltok és elvesztett kapcsolatok számát. A Gigabit Ethernet stabil vezetékes kapcsolatot biztosít, mely az akár 1,000 megabites másodpercenkénti átviteli sebességet is támogatja. A Bluetooth® 3.0 (opcionális) gyors adatmegosztást és jobb energia felügyeletet tesz lehetővé, megelőzendő az eszközök véletlen szétkapcsolódását.


Annak érdekében, hogy Ön kapcsolatban maradhasson barátaival, akárhol is vannak, vagy, hogy videó-konferenciát hívhasson össze üzleti partnereivel, rendelkezésre áll az Acer Crystal Eye nagyteljesítményű HD webkamera és a beépített mikrofon, mely szemtől szembeni kommunikációt tesz lehetővé életteli képekkel és tiszta hanggal. Továbbá, köszönhetően a mikrofon/fülhallgató kombinált csatlakozónak, Ön okostelefonja headsetével hallgathat zenét vagy nézhet filmet!


Végül, de nem utolsó sorban az Aspire 5755 és 4755 fel van szerelve clear.fi-vel is, ami az Acer médiamegosztó rendszere, ami az Ön összes multimédiás anyagát egy helyre rendezi, hogy a megosztás és élvezet gondtalan legyen, bárhol is találhatóak az anyagok. A clear.fi egy platformokon átívelő megoldás, mely bekapcsolva azonnal működik, automatikusan érzékelve a Clear.fi-re alkalmas eszközöket az otthoni vezetéknélküli hálózatban, majd lehetővé teszi, hogy az összes, ezen eszközök bármelyikén tárolt digitális anyag simán megosztásra kerüljön a Clear.fi média kezelőfelület révén.


 (X)



Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon muszáj bővülni, de a föld erőforrásai...
Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon...

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan döntést hozott, ugyanis nem a Qualcomm...
Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan...

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már használja is a kiberbiztonsági programot –...
A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már...