részletes keresés

Acer TravelMate 6595 és 6495 –Stabil,megbízható technológia,mely feltölti energiával az üzletmenetet

Frissítve: 2017-07-18 18:39:57
Létrehozva: 2011-07-04 09:55:53

Azon vállalati felhasználók, akik egy robosztus, biztonságos és erős rendszert keresnek, szükségleteiket megtalálják egy helyen az új TravelMate 6595 és 6495 formájában, melyek eltalálták a tökéletes egyensúlyt a hatékony teljesítmény, a megnövelt biztons



Az Acer új TravelMate 6595/6495 gépei speciálisan úgy készültek, hogy olyan rugalmasságot és biztonságot biztosítsanak, melyet a legigényesebb professzionális környezet igényel: ötvözik a fejlett biztonságtechnikát, a szenzációs teljesítményt, a kiváló grafikát, a nagyszerű kezelhetőséget és a megnövelt akkumulátor üzemidőt. Ezek a notebookok nem csupán több szintű biztonsággal, integrált menedzsmenttel és lopás felderítési megoldással rendelkeznek, hogy megóvják a felhasználók befektetését és csökkentsék a teljes tulajdonlási költséget, hanem a kategóriájuk legjobb teljesítményét is nyújtják, hogy képesek legyenek erőfeszítés nélkül futtatni a nagy erőforrás-igényű alkalmazásokat is és ezáltal magasabb megtérülési arányt (ROI) nyújtani. A legjobb választás egy újabb üzleti előny megszerzéséhez.


Annak érdekében, hogy az üzleti felhasználók által elvárt teljesítményt képesek legyenek nyújtani, a TravelMate 6595 és 6495 a második generációs Intel® Core™ processzorok előnyeit használják ki az Intel® vPro™ és Anti-theft (Lopásgátló) technológiákkal együtt, így tudják a maximális számítási teljesítményt nyújtani a csúcsterhelések esetén is. A digitális multimédiás anyagok készítésétől és szerkesztésétől az energia igényes üzleti alkalmazások futtatásáig, az új TravelMate képes lekezelni a legigényesebb feladatokat könnyedén, így Ön akár 60%-kal gyorsabban futtathatja az üzleti termelékenységhez kapcsolódó alkalmazásokat, mint a korábbi generációval, miközben az intelligens teljesítmény alkalmazkodik az éppen aktuális feladathoz, ennélfogva a többfeladatú működés gyorsabb lesz, az energia-hatékonyság pedig megnő.


Mivel az üzleti tevékenységek egyre inkább grafikára és multimédiára épülnek, ez megfelelő megoldásokat kíván. A figyelemre méltó vizuális teljesítmény, gazdag színekkel és életteli képekkel az Intel® HD Graphics 3000-nek köszönhető, ami nagyfelbontású videó és hanglejátszásra képes. A még intelligensebb teljesítmény érdekében ezek a notebookok felszerelhetőek olyan dedikált grafikus megoldásokkal is, mint például az NVIDIA GPU NVIDIA® Optimus™ technológiával, mely úgy képes megnövelni a grafikus teljesítményt, hogy közben nincs hatással az akkumulátor üzemidőre. Továbbá a multi-monitor támogatás egy következő szintre emeli a termelékenységet, könnyebb többfeladatú munkavégzést téve lehetővé.


A lenyűgöző prezentációk, hibátlan videó minőséggel, gyorsított web böngészéssel és kommunikációval, valamint páratlan részletgazdagsággal, segíteni fognak a felhasználóknak, hogy növeljék termelékenységüket, és hogy tisztább és megragadó üzeneteket juttassanak el a hallgatóság felé. Ezen felül, köszönhetően az Intel® Wireless Display technológiának  képes megosztani prezentációkat vagy videókat HD kijelzőkön vagy TV készülékeken egy egyszerűen felállítható, vezetéknélküli kapcsolaton keresztül. A sima HD videó lejátszás és a kivételesen tiszta kép és hang bármilyen prezentációt igen hatásossá varázsol.


A legaktívabb profik számára az idő értékes és az információ gyors megszerzése kritikus. Ezért van az, hogy a TravelMate notebookok lehetőséget kínálnak a fontos információk gyors ellenőrzésére az Acer InstantView révén. Az Acer InstantView egy Linux alapú könnyített operációs rendszer, mely rendkívül gyorsan betöltődik. Csupán 8 másodperc alatt elindul és máris képes indítani a Naptár, Dokumentumok, Email, Névjegyalbum funkciókat szinte azonnal, így Ön gyorsan áttekintheti a szükséges információkat és növelheti az üzlet hatékonyságát.


A notebookok sérülékenyebbek az adat-szivárgás és a fizikai lopással szemben, mint az asztali számítógépek, ezért a biztonság kulcsfontosságú a professzionális felhasználók számára, mivel laptopjaik értékes információkat és gyakran pótolhatatlan adatokat hordoznak. A TravelMate laptopok esetében az adatok és az értékes eszközök védelméről az Acer ProShield gondoskodik, ami egy alapvető biztonsági és menedzsment eszköz csomag, mely a lényeges tulajdonságokat egy közös felhasználói felületen egyesíti.


Az Acer ProShield megvédi a notebookot a nem kívánt hozzáféréstől már BIOS szinttől, egészen az alkalmazás szintig. Tartalmaz rendszer-betöltést megelőző hitelesítéssel (pre-boot authentication – PBA) BIOS/HDD jelszóval, alternatív Windows bejelentkezéssel a beépített ujjlenyomat-olvasón keresztül, valamint TPM jelszóval az adatvédelem érdekében. A kritikus fájlokat úgy tudhatja biztonságban, ha azokat titkosítva a saját Personal Secure Drive-on (PSD) tárolja. A File Shredder segédprogram jóvoltából a felhasználók véglegesen eltávolíthatnak felesleges fájlokat vagy mappákat a számítógépről. Az egyszerű kezelhetőség is biztosított. Az Acer ProShield tartalmaz egy automatizált megoldást, mely révén aktívan kezelheti IT eszközeit távolról és menet közben is.


Az Acer BioProtection ujjlenyomat megoldás, mely rendszer-betöltés előtti azonosításra is képes, képezi a notebook védelmének első vonalát azáltal, hogy megóvja a rendszert a jogosulatlan hozzáféréstől biometrikus csúcstechnológia használatával. Együtt a Trusted Platform Module (TPM) megoldással garantálja a kliens oldali platform integritását. A TPM továbbá biztonságos tárolást és biztonságtechnikai mérésekkel kapcsolatos riportolásra is képes. Továbbá észleli a konfigurációban beállt változtatásokat is. Az Acer Backup Manageren keresztül a fontos adatok biztonságban vannak a balesetektől és összeomlásoktól, lehetővé téve az adatok és fájlok egyszerű biztonsági mentését, míg az Acer eRecovery Management igény szerinti visszaállítást biztosít a teljes lelki nyugalom érdekében.


A TravelMate 6595 és 6495 rendelkezik továbbá az Intel® vPro with Active Management Technology (AMT) 7.0-val, mely drámaian feljavítja a rendszer távoli menedzsment és biztonsági képességeit. Fejlett, hardveresen támogatott funkcióival képes gyorsan életbe léptetni biztonsági rutinokat, távolról kinyitni titkosított meghajtókat, kezelni az adatbiztonsági beállításokat még akkor is, ha a számítógép kikapcsolt állapotban van. A rendszereket meg lehet gyógyítani távolról is, miközben a hálózat biztonságban van a rosszindulatú szoftveres támadásoktól. Továbbá az AMT 7.0 tartalmaz gazdagép-alapú konfigurációs lehetőségeket az egyszerű beállítás kedvéért.


A beépített lopás gátló megoldás az Intel® Anti-Theft technológia és az Absolute Data Protection (ADP) az Absolute Software-től. Az Intel® Anti-Theft technológia egy hardver-alapú biztonsági mechanizmus, mely úgy készült, hogy akkor is megvédje számítógépét, amikor az elveszik vagy ellopják. Az ADP egy lopás gátló szoftver, mely lehetővé teszi, hogy a felhasználók lekövessék számítógépüket, ha az elveszik vagy ellopják. Amikor aktiválva van, az ADP, együttműködve az Intel® Anti-Theft technológiával, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolról fájlokat töröljenek vagy lefagyasszák az ellopott notebookot, amíg az meg nem kerül. A felhasználók akár az ellopott notebook földrajzi pozícióját is megkaphatják.


Az adatok fizikai integritásának biztosítása a következő generációs DASP (Disk Anti-Shock Protection) technológia feladata, mely elszigeteli a merevlemezt, így óvja meg az ütésektől és leeséstől. A HDD továbbá lazán szerelt, ami további kipárnázást jelent. Az eredmény egy jelentős javulás a HDD hibák elkerülése és a magasabb MTBF (Mean Time Between Failure – Meghibásodások között eltelt idő) terén. 


Annak érdekében, hogy a rendszer hűtése a nagyobb teljesítmény mellett is biztosított legyen, a TravelMate fel van szerelve az innovatív Acer DustDefender technológiával, mely arra szolgál, hogy megakadályozza a por megülepedését a rendszerben. Egy, a hűtőventillátorhoz csatlakozó intelligens visszafordító szerkezet fújja ki a port.


A TravelMate 6595 és 6495 kemény gépezetek, jól védve a mobil élet viszontagságai ellen. Rugalmas borítással rendelkeznek, melynek magnézium-alumínium tokja egyenletesen osztja el a rá ható külső erőket, így képes ellenállni extrém nyomásnak is. A fémötvözet zsanérban megerősített tekercs van, hogy erősebben tartson, míg az Autolock tulajdonság segít abban, hogy a notebook fedele szorosan zárva legyen az LCD védelme érdekében. A billentyűzet folyadékálló, vízelvezetéssel rendelkezik, hogy megóvja a rendszert a véletlenül ráömlő folyadéktól, míg a gombok karcolás-álló borítással rendelkeznek, hogy ellenálljanak az intenzív használatnak és még tartósabbá tegyék a rendszert.


A sokáig kitartó akkumulátor egy másik, igen fontos tulajdonság a profik számára. A TravelMate 6595/6495 sorozat akár 8 órányi akkumulátor üzemidőt tud biztosítani, hogy segítsen a felhasználóknak termelékeny munkát végezni egy teljes munkanap során hibátlanul. Ezen felül az Acer PowerSmart hosszú életciklusú akkumulátor, háromszor hosszabb akkumulátor életciklust (300 helyett 1000 ciklus) biztosít, továbbá 80%-kos kapacitását még 1000 ciklus után is képes megtartani. Az akkumulátor így tovább tart, csökkentve a csere szükségességét.


Tárhely tekintetében a TravelMate 6595/6495 modellek rengeteg helyet biztosítanak, ahol tárolhatja és rendezheti bármilyen méretű fájljait és mappáit, köszönhetően a hatalmas, akár 750Gb kapacitásnak. Opcionálisan fel lehet szerelni egy 120GB Solid State Diskkel is, hogy a rendszer teljesítményét még jobban megnöveljük. A DVD-Super Multi duplarétegű meghajtó és a beépített multi-in-1 kártyaolvasó, mely a leggyakrabban használt formátumok mindegyikét támogatja, leegyszerűsíti a fájlok megosztását és további tárolási opciókat nyújt, míg a beépített ExpressCard/34 révén az ExpressCard plug-in hardverek támogatása is biztosított.


Az USB 3.0 csatlakozó jóvoltából a felhasználók tízszer gyorsabban másolhatnak adatokat külső eszközökről és viszont. Mindezek tetejében, ez a laptop rendelkezik a Power-Off USB Charging (USB töltés kikapcsolt állapotban) technológiával, ami lehetővé teszi, hogy Ön tölthesse okostelefonját vagy más USB-s eszközét anélkül, hogy be kellene kapcsolnia a számítógépet. Így, hogy a laptop lesz a töltőállomása, még kevesebb holmival utazhat, mivel többé már nem lesz szüksége a különböző hálózati töltőkre.


A sokoldalúság és a rugalmasság javítása érdekében, az új TravelMate felszerelhető az Acer ProDock dokkoló állomással is, amin olyan fejlett I/O csatlakozók találhatók, mint például az USB 3.0/2.0 csatlakozó, Display Port, DVI csatlakozó, HDMI csatlakozó, VGA csatlakozó, továbbá ergonomikus dizájnja révén a kábeleket biztonságosan és rendezetten segít elvezetni. Méreteit tekintve a 38cm (SZ) x 16cm (H) x 3cm (M) Acer ProDock kialakítása kompakt, így jól illeszkedik bármilyen helyre és egy-csatornás csatlakozást biztosít.


A válaszidők felgyorsítása, valamint a többfeladatú működés és termelékenységi elvárásoknak megfelelés érdekében, a TravelMate 6595 és 6495 8 GB DDR3 memóriára támaszkodhat, ami jelentősen megnöveli az adatátviteli sávszélességet, csökkenti az áramfogyasztást és javítja a hőteljesítményt.


Ezek a speciálisan a mobil felhasználók számára készült laptopok a fejlett csatlakozási megoldások teljes kínálatával rendelkeznek: Gigabit Ethernet az ultra-gyors vezetékes csatlakozáshoz, WiFi hálózati csatlakozás Acer SignalUp™ with Nplify™ vezetéknélküli technológia támogatással, és Bluetooth® (konfigurációtól függően) segíti a felhasználókat, hogy az üzletre legyenek hangolva, bárhol is járnak éppen. Az Acer Video Conference megoldás, melynek része az Acer Crystal Eye nagyfelbontású webkamera és a beépített mikrofon, kiváló minőségű video konferenciákat tesz lehetővé, melyek révén könnyedén kapcsolatban maradhat üzleti partnereivel.


Az új TravelMate eszközök dizájnja minőséget és professzionalizmust sugároz. A letisztult vonalak és a keskeny profil együtt a hatékonyság és az időtlen stílus érzetét nyújtják. A felhasználói élményt a gondosan kiválasztott részletek is alátámasztják. Az Acer FineTouch billentyűzet, extra méretű gombközökkel, úgy készült, hogy még kényelmesebb gépelési élményt biztosítson, ezt egészíti ki a külön numerikus rész a 6595-ös modell esetében. Az egyedülálló gombforma arra szolgál, hogy segítsen elkerülni a félregépelést és a por leülepedését, míg a szóköz gomb és a nyilak domborúak, így már érintésre is könnyedén felismerhetőek. A túlméretezett érintőmező még precízebb vezérlést garantál, és a következő generációs multi-touch még több funkció elérését teszi lehetővé. A termelékenységet segítő gyorsgombok arra szolgálnak, hogy a felhasználó hatékonyan hozzáférhessen az olyan gyakran használt funkciókhoz, mint a biztonsági mentés, alkalmazások indítása, némítás és a vezeték nélküli adapter bekapcsoló gombja.


Az új TravelMate két formátumban érhető el: 35,5 (14”) és 40 cm (15,6”), pengeéles képeket és kiváló olvashatóságot nyújtva az Acer ComfyView LED hátsó-megvilágítású kijelzők révén, melyek 16:9 méretaránnyal és 1366X768 HD felbontással, valamint nagy fényerővel rendelkeznek.


Az Acer professzionális notebookok számos megbízhatósági teszten mennek keresztül és megfelelnek az iparág legszigorúbb követelményeinek is. Mindezek tetejében Energy Star® 5.0 és EPEAT® Silver minősítéssel is rendelkeznek, ami garantálja az energiatakarékosságot és a hosszabb akkumulátor élettartamot is.


Minden Acer notebookra egy év szervizgarancia (International travellers warranty – ITW) vonatkozik, ami meghosszabbítható 3 évre az Acer Advantage szolgáltatás igénybevételével, ami a notebook véletlen sérülésére is kiterjed. 


(X)




Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon muszáj bővülni, de a föld erőforrásai...
Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon...

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan döntést hozott, ugyanis nem a Qualcomm...
Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan...

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már használja is a kiberbiztonsági programot –...
A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már...