részletes keresés

Az Acer Aspire S3 a tablet PC és az okostelefon legjobb részeit sűríti magában

Frissítve: 2017-07-18 18:39:56
Létrehozva: 2011-09-12 01:03:31

Az elsőrangú notebook dizájn és a mobil kommunikációs igények találkozása



Sajtóközlemény: BERLIN, NÉMETORSZÁG (2011. szeptember) – A hagyományos notebookok, a tablet PC-k és az okostelefonok mind rendelkeznek saját, egyedi előnyeikkel: a notebookok teljesítményt biztosítanak és fokozzák a termelékenységet; míg az okostelefonok és a tablet PC-k gyorsan elindulnak és elérik az internetet is, kis méretűek, könnyűek és egyszerűen hordozhatóak és működtethetőek is. A mobil kommunikáció növekvő népszerűsége következtében a felhasználók mindezen kényelmi funkciókat a notebookjuktól szeretnék megkapni. Az Acer bemutatja a notebookok új generációját, amely kielégíti ezeket az igényeket: az Aspire S3.


A notebookokat első sorban adatkészítésre használják. Az elmúlt 20 évben alkalmazások tömkelege született, miközben a teljesítményük és kommunikációs képességeik is folyamatosan fejlődtek. Ugyanakkor a forma faktor egyre vékonyabb lett. Azonban még mindig maradt hely a fejlődésre, ha a rendszerindulás gyorsasága és az alvó állapotban levő eszköz akkumulátor üzemideje kerül szóba. Továbbá a felhasználók egyre vékonyabb és könnyebb kiviteleket akarnak látni.


A tablet PC-k és okostelefonok olyan új mobil eszközök, melyek elsősorban adat fogyasztásra készültek. Kisebbek, könnyebbek és gyorsabb rendszerindulást és internet elérést kínálnak. Termelékenység és teljesítmény tekintetében szenvednek csak hátrányt, ahol még mindig a notebookok az erősebbek.


Ahogyan az internet egyre inkább mindennapi életünk részévé vált, a fogyasztók már többet igényelnek, mint csupán számítástechnikai teljesítményt: kisebb, könnyebb eszközökre vágynak, gyorsabb csatlakozási készséggel az internethez bárhol, bármikor.


Az Aspire S3 notebook egy PC teljes funkcionalitását ötvözi a tablet PC-k és okostelefonok előnyeivel, kiegészítve olyan további innovációkkal, mint az Acer Green Instant On és az Instant Connect — melyek nem csupán egyszerűbbé teszik az életet a mobil felhasználók számára, hanem az Acer azon erőfeszítéseit is tükrözik, hogy minél több környezetbarát gyakorlatot vezessen be. Ezen felül az Aspire S3 ultra-vékony és könnyű kivitele megfelel a modern notebook felhasználók valódi igényeinek.


A 13.3″ HD LED kijelző nyílt dizájnja nagyban hozzájárul a fedél vékonyságához és strapabíróságához azáltal, hogy a fedél és a perem alkotja a kijelző alumínium keretét, ami a gyártási folyamat során anyagmegtakarítást is eredményez. Továbbá a nagy hatékonyságú akkumulátor kevesebb feltöltést igényel, amitől az Aspire S3 egy zöldebb választássá válik a környezet-tudatos vásárlók számára. Végeredményben: az Aspire S3 kiváló teljesítménye révén folyamatos élvezetet nyújt felhasználóinak, köszönhetően az azonnali újraindulásnak, a gyors csatlakozási készségnek és a hosszú akkumulátor üzemidőnek egy csodálatosan áramvonalas kivitelben.


Az Acer Green Instant On technológia két alvási üzemmódot kínál, amikből az Aspire S3 meglepő sebességgel ébred: Alvás üzemmódból az Aspire S3 csupán 1,5 másodperc1 és Mélyalvásból is csak 6 másodperc alatt2 indul újra. Továbbá az Acer Instant Connect képes az internethez csatlakozni mindössze 2,5 másodperc1,2 alatt — négyszer gyorsabban, mint a hagyományos kapcsolatok — így a felhasználók gyorsaságot, jobb termelékenységet és info-szórakozás élvezetet kapnak. Az Acer Green Instant On technológia jóvoltából az Aspire S3 akkumulátora akár 50 napig is kitart3,4 — hosszabb ideig, mint a hagyományos telefonok akkumulátorai!


Mobil kommunikáció tekintetében az Aspire S3 friss felhasználói élményt nyújt, és várhatóan új növekedési lendületet fog adni az Acer notebookoknak. Az Acer továbbra is abban az irányban végez kutatásokat és fejlesztéseket, hogy innovatív, környezet-tudatos termékekkel álljon elő, melyek megfelelnek a felhasználók igényeinek és hozzájárulnak egy egészséges nemzetközi notebook piachoz.



1Korábban már használt hozzáférési ponton (AP) keresztül.


2 A mért idő alatt az alábbi alklmazások voltak megnyitva: Internet Explorer® 9 (internet keresés és email weblapok), PowerPoint® (fájl méret: 68 MB) és Excel® (fájl méret 108 MB) a Microsoft® Office® 2010 Starterben, valamint bejelnetkezve a Windows Live® Messenger 2011-be.


3A notebook Mélyalvás üzemmódba lép egy, a felhasználó által beállított, inaktív periódus után. Ebben az üzemmódban az akkumulátor akár 50 napig is kitart.


4A leírt akkumulátor üzemidők egyedi akkumulátorokkal végzett, MobileMark 2007 tesztek alapján születtek – munka üzemmódban, bekapcsolt vezetéknélküli adapterrel. A MobileMark2007® teszt részleteit a www.bapco.com címen tekintheti meg. Az akkumulátor üzemidő csak összehasonlítási célokat szolgál. A tényleges akkumulátor üzemidő változhat a modell, a konfiguráció, a futtatott alkalmazások, az energiagazdálkodási beállítások, a működési körülmények és a használt tulajdonságok függvényében. Minden akkumulátor kapacitása csökken a használat és az idő eltelte során.


 



 



 



Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon muszáj bővülni, de a föld erőforrásai...
Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon...

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan döntést hozott, ugyanis nem a Qualcomm...
Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan...

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már használja is a kiberbiztonsági programot –...
A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már...