részletes keresés

Bemutatkoznak a Dell új XPS sorozat XPS 15 és XPS 17 tagjai

Frissítve: 2017-07-19 10:00:01
Létrehozva: 2010-12-01 03:16:02

Az XPS 15 (Nimoy) kialakítása során arra törekedtek mérnökeink, hogy minél nagyobb élményt nyújtson Önnek a szórakozásban, és, hogy a célnak megfelelően testre szabható legyen. Igényes, újszerű dizájnja az alumíniumból készült fedőlapban és gyémántvágású



 


Tökéletes multimédia hatás érhető el 2 GB kapacitású NVIDIA Optimus grafikus kártyájának, nagy felbontású, 1080p, 15.6” Full HD kijelzőjének és subwoofer-rel összekötött extra erős hangfelszerelésének köszönhetően, ami tovább fokozható a JBL 2.1 tervezésű hangrendszerrel való párosításával. Webkamerájának elképesztő teljesítménye, abban rejlik, hogy jelenleg az egyetlen, ami 720p magas felbontással rendelkezik, és ez által lehetővé teszi a Skype-on keresztüli minőségi HD videó konferencia megvalósulását. Ráadásul kijelzője még multi-touch funkcióval is ellátott, így egyszerűen és könnyedén kedvünkre mozgathatjuk az ikonokat.


 Bemutatkoznak a Dell új XPS sorozat XPS 15 és XPS 17 tagjai


Akkumulátora hosszasan szolgálhatja tevékenységünket, mivel életerején könnyűszerrel változtathatunk grafikai teljesítményének módosításával. A standard 6 cellás több mint 5 órán át, míg az extraként kérhető 9 cellás változat 9 órán át bírja. Teljesítményét az Intel® Core™ i3 Processzor/i5/i7-processzorok Processzor és az Intel® Core™ i7-Quad Processzor processzor biztosítja, 8 GB memóriával, mely DDR3-ig növelhető. Szórakoztatásunk magas fokú kielégítéséhez hozzájárul még a 750 GB-ig növelhető HDD és a 256 MB-ig növelhető SSD, a DVD+/-RW és 3D felszerelésű Blu-ray optikai meghajtó. A JBL márkájú hangszórói a WaveMaxx technológiával 20 Watt hangerőre képesek, továbbá rendelkezik Bluetooth-val és vezeték nélküli LAN-al, WWAN/WiDi/WiMax technológiával, két USB 3.0 és egy USB 2.0 porttal, HDMI 1.4 videó kimenettel (3D média támogatással), RJ 45 csatlakozóval, 9 az 1-ben kártyaolvasóval, 2x-es audio jack-el, 1 mic-el és DisplayPort-tal.


Bemutatkoznak a Dell új XPS sorozat XPS 15 és XPS 17 tagjai


Az XPS15 a Studio 1557 (CF), Studio 1558 (Arr) és StudioXPS 16 modellek helyébe lép.


Az XPS 17 (Shatner) lényegében hasonló tulajdonságokat tudhat magáénak, mint az XPS 15. Küldetése ugyancsak a szórakoztatás, de egy még magasabb szinten, a tökéletesség igényével. Nagyszerű multimédia társ, mind a 3D filmek lejátszásában, mind pedig a legújabb játékok futtatásában, valamint a magas felbontású web-konferenciák lebonyolításában. Hatalmas grafikai teljesítményével és a kiváló hangzásával olyan érzetet kelt, mintha csak a moziban ülnénk.


A különbségeket felsorakoztatva  tehát, hogy mitől több a 17-es modell ? Azt mondhatjuk, hogy 2 GB helyett 3 GB grafikával rendelkezik, kijelzője 17.3”, a memória 16 GB-ig, a HDD 1.2 TB-ig, az SSD 512 MB-ig növelhető és plusz egy, ESATA-val ellátott USB 2.0 porttal van ellátva.  A magas minőségű HD videó konferencia lehetősége/megvalósíthatósága itt is adott a 720p felbontású webkamerával.


Az XPS 17 a Studio 17 és a StudioXPS 16 modellek helyébe hivatott lépni.


A fontosabb tartozékok lényeges jellemvonásai


Bemutatkoznak a Dell új XPS sorozat XPS 15 és XPS 17 tagjai Az Intel® Huron River Processzorok teljesítménye 20%-al jobb a régiekhez képest az új  Intel® processzoroknak köszönhetően. A Quad Core-on elérhető változtatható grafika az akkumulátor hosszabb életéért felelős, az integrált grafikus kártyával (csak a 15” modellen) 40%-al nagyobb a teljesítmény nyújt, az Intel® AVX pedig gyorsabb hang- és képfeldolgozást biztosít. Egyszerűen megosztható a teljes HD (1080p) kép az Intel® Wireless Display segítségével. A TurboBoost 2.0–nak köszönhetően (csak i5 & i7-processzorokn Processzorál) gyorsabban dolgozza fel a feladatokat és a 6 GB/s sebességű SATA-val az adatátvitel is gyorsabb, mint ahogy a PC boot és az alkalmazásuk is, így időt spórolhatunk a Dell XPS 15 és 17 gépek használatával.


A 3D panel 3D élményt visz az otthonába, a HDMI v1.4 & NVIDIA grafikus kártyájának köszönhetően a gép 3D kompatibilis és TV-re köthető. Továbbá alkalmas a következőkre: 3D TV play és 3D gaming, 3D video streaming, 3D Blu-ray playback.


Playback: Kapcsolja a laptopot (Blu-raymeghajtóval) 3D TV-re és nézze kedvenc filmjeit3D élményben az otthona kényelmében! (Amelyhez HDMI kábel és a 3D szemüveg külön tartozék).


Gaming: Játssza játékait 3D-ben. Jelenleg támogatott játékok (NVIDIA 3DTV SW):


 


•Batman: Arkham Asylum


•Just Cause 2


•Metro 2033: The Last Refuge


•Resident Evil 5


•Supersonic Sled Demo


•Biohazard 5


•Lost Planet 2


•Mafia II


 


Streaming: Stream 3D tartalmak: pl. PGA golf, World Cup, NASCAR.


Videó/Képek: használjon 3D kamerát videók, illetve képek készítésére és élvezze őket 3D TV-jén!


Kristálytiszta video-chat élménye érhető el az első Skype™ által elismert laptop segítségével és az első HD webkamerával, ami lehetővé teszi a HD video streaming-et. Ez az első HD kapacitású webkamerával hihetetlenül éles képet nyújt még teljes képernyőn is, és a HQ hangzással fantasztikus web chat élményt kínál Skype-on keresztül. Ráadásul a kamera lehetővé teszi alacsony (e-mailbe csatolt) és magas (YouTube®-ra feltöltött) felbontású videók készítését is, így a későbbiekben már nem kell (különösebben) aggódnunk a fájl mérete miatt.



 Bemutatkoznak a Dell új XPS sorozat XPS 15 és XPS 17 tagjai


A hang jellegzetessége, hogy a beépített erős hangszóró élmény gazdag hangvilágot biztosít mind a filmekhez, mind a zenékhez/zenehallgatáshoz. A JBL, a Waves és a Dell együttes mérnöki munkájának köszönhetően a hang tisztább és hangosabb, mint bármi, amit eddig hallott. A Waves mindenhol ott van: amikor zenét hallgat, filmet néz vagy éppen játszik. Nagy eséllyel  Waves-el dolgozták fel a hangokat, amiket hall. A MaxxAudio pedig erős és tiszta hangot produkál.


A Stage szoftver leegyszerűsíti a Win7 operációs rendszer felhasználói felületét, a Multitouch Panel pedig letisztult Windows élményt nyújt, ami egyedi a Dell-ben .


 


A Dell XPS 15 és a Dell XPS 17 sorozat tagjai előszőr a LAPTOPSZALON Dell márkaüzletében lesznek elérhetőek, Budapest. Teréz körút 47. szám alatt.


Bemutatkoznak a Dell új XPS sorozat XPS 15 és XPS 17 tagjai


 (X)



Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon muszáj bővülni, de a föld erőforrásai...
Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon...

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan döntést hozott, ugyanis nem a Qualcomm...
Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan...

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már használja is a kiberbiztonsági programot –...
A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már...