részletes keresés

Ismerkedjünk meg az Acer új TravelMate 7750 és 4750 sorozatával

Frissítve: 2017-07-18 18:39:59
Létrehozva: 2011-05-18 01:34:41

Többfeladatú működés és megbízhatóság a mindennapi számítástechnikában.


Az SMB és SOHO piacok többfeladatú működési teljesítmény, hatékonyság és megbízhatóság területén megfogalmazott igényeire szabott új Acer TravelMate 7750 és 4750 a kellemes és prak



Az új TravelMate 7750 és 4750 sorozat a második generációs, mobil Intel® HM65 Express Chipsettel szerelt Intel® Core processzor család előnyeit használja ki, intelligens teljesítményt garantálva, mely alkalmazkodik a felhasználók igényeihez, jelentősen gyorsabb teljesítményt nyújtva az igényes feladatok során és felpörgetve a termelékenységet, miközben energiát takarít meg. Továbbá ezek a processzorok beépített funkciókkal rendelkeznek a multimédia alkotás és élvezet támogatására.


Az üzleti tevékenységek nagymértékben támaszkodnak a grafikára és a multimédiára. Ennek eredményeképpen az Acer úgy tervezte az új TravelMate modelleket, hogy nagyszerű vizuális teljesítményt nyújtsanak élesebb képekkel, gazdagabb színekkel és élethű képekkel, lehetővé téve a nagyfelbontású videó és hang lejátszását. Ezek a notebookok mind integrált HD grafikával, mind dedikált grafikus processzoros megoldással is készülnek az optimalizált és feljavított multimédia feldolgozás és vizuális alkalmazás gyorsítás érdekében.


A hatásos prezentációk minőségi videókkal, a gyorsabb web böngészés és a páratlanul részletes kommunikáció mind a felhasználók segítségére lesznek, hogy növeljék a termelékenységet és hogy tisztább, még inkább magával ragadó üzenet juthasson el a közönségnek. Ezen felül, köszönhetően az Intel® Wireless Display (vezeték nélküli kijelző) technológiának, ezek a notebookok képesek arra, hogy megosszák a prezentációkat vagy videókat HD kijelzőkön vagy TV-ken egy egyszerűen beállítható vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. A hibátlan HD videó lejátszás és a kivételesen tiszta kép és hang bármely prezentációt hatásossá varázsol.


A felhasználók értékeinek védelme az Acer egyik fő célja új professzionális notebook tervezése során. Ezért a TravelMate 7750 és 4750 robosztus biztonságtechnikai megoldásokkal van felszerelve. A rendszerindítást megelőző azonosítás BIOS/HDD jelszóval megvédi a notebookot a kéretlen hozzáféréstől. A BIOS jelszóval való lezárása már a rendszer betöltését is meggátolja, míg a HDD jelszó további biztonságot nyújt abban az esetben, ha a merevlemezt eltávolítanák a számítógépből. 


Továbbá ezek a notebookok rendelkeznek az Intel® Anti-Theft technológiával, valamint az Absolute Data Protection (ADP) megoldással az Absolute Software-től. A beépített lopás-gátló technológia jóvoltából Ön távolról lezárhatja notebookját, ha az elveszik, vagy ha ellopják. A lezárást követően a notebook működésképtelen lesz és a titkosított adatokhoz a hozzáférés nem lehetséges. Amint a számítógép újra a tulajdonosához kerül, könnyedén feloldható újra. Az ADP egy olyan lopás-gátló szoftver, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók nyomon követhessék PC-jüket, ha az elveszik vagy ellopják.


A védelem egy másik szintjét jelenti az Acer Backup/eRecovery Manager, mely biztonsági másolatot készít az Ön értékes adatairól és média könyvtáráról és megvédi értékeit. A helyreállítás gyorsan elvégezhető az Acer eRecovery Manager jóvoltából. A Wake-on-LAN tulajdonsága révén bekapcsolható egy hálózati parancs által is, ami távoli menedzsment lehetőségeket biztosít.


Két formátumban kapható: 44 cm (17.3 coll) a 7750 és 35,6 cm (14.0 coll) a 4750 esetében. Az új TravelMate laptopok nagy fényerejű, LED hátsó-megvilágítású, 16:9 méretarányú panellel vannak felszerelve.


Józan, diszkrét elegancia jellemzi az új notebookokat, igazi professzionális külsőt kölcsönözve nekik. Az új Acer FineTouch billentyűzet, extra gombtávolsággal kínál még kényelmesebb gépelést. 


Tároló hely tekintetében a TravelMate 7750 és 4750 egy vagy két nagy merevlemez meghajtóra számíthat, egyenként akár 750 GB kapacitással, bőséges helyet biztosítva az örökké növekvő digitális archívum számára, miközben lehetővé téve, hogy a rendszer elindulása és az alkalmazások betöltése még gyorsabb legyen. A DVD-Super Multi dupla-rétegű meghajtó és az integrált multi-in-1 kártyaolvasó, mely támogatja a leggyakrabban használt formátumokat, egyszerűsíti az adatok megosztását és még több tárolási lehetőséget biztosít. Ezek a notebookok továbbá akár 8 GB fejlett DDR3 memóriára is támaszkodhatnak, ami drámaian megnöveli az adatátviteli sebességet, lehetővé téve a gyorsabb többfeladatú működést és az alacsonyabb áramfogyasztást.


Ezek a notebookok megbízható társak a mindennapi feladatok során. Csatlakozási lehetőségek egész sorával vannak felszerelve: Gigabit Ethernet az ultra-gyors vezetékes, kapcsolat érdekében, WiFi hálózati kapcsolat Acer SignalUp with Nplify vezetéknélküli technológia támogatással, valamint Bluetooth® 3.0 (konfigurációtól függően).


Hihetetlenül könnyű kapcsolatban maradni üzleti partnereivel, és videó-konferenciát szervezni bármikor, amikor szükséges az Acer Video Conference megoldás révén, melynek része az Acer CrystalEye webkamera, az Acer Video Conference Manager szoftver és a beépített mikrofon.


Minden Acer professzionális notebook keresztülmegy egy sor megbízhatósági teszten és megfelel az ipar legszigorúbb szabványainak is, így garantálva a lehető legnagyobb megbízhatóságot. Mindezek tetejében megfelelnek az Energy Star® 5.0 előírásoknak, csakúgy, mint az EPEAT® Silver minősítésnek, ami garancia az energiatakarékosságra és a hosszabb akkumulátor üzemidőre.


Minden Acer notebookra 1 év szervizgarancia vonatkozik (International travellers warranty – ITW), ami 3 évre bővíthető az Acer Advantage szolgáltatás révén.


(X)


 


 



Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon muszáj bővülni, de a föld erőforrásai...
Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon...

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan döntést hozott, ugyanis nem a Qualcomm...
Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan...

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már használja is a kiberbiztonsági programot –...
A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már...