részletes keresés

Prestigio MultiPad Note 8.0 3G Note: A kézírás visszatér a mindennapokba!

Frissítve: 2017-07-19 09:59:32
Létrehozva: 2013-04-11 02:16:51

A Prestigio legújabb MultiPad táblagépe visszahozza a kézírást a mindennapokba! A MultiPad Mote 8.0 3G-hez tartozó toll segítségével nem lesz gond a gyors jegyzetelés.


Prestigio MultiPad Note 8.0 3G Note: A kézírás visszatér a mindennapokba!A Prestigio legújabb MultiPad táblagépe visszahozza a kézírást a mindennapokba! A beépített vezeték nélküli adapter és a beépített 3G modem segítségével pedig bárhonnan kapcsolatban maradhatunk, barátainkkal vagy kollégáinkkal! Az innovatív megoldások páratlanul kedvező árral társulnak, amelyet 2 év nemzetközi garancia egészíti ki. A garanciát Magyarországon belül “háztól-házig” szolgáltatással nyújta a gyártó!


A táblagép kijelzője, és a hozzá adott stílusos toll lehetővé teszi a kézírást használatát! A piacon jelenleg nagyon kevés olyan modern táblagép létezik, ami rendelkezik ezzel a funkcióval, ráadásul az árúk jelentősen magasabb, mint a Prestigio MultiPad Note 8.0 3G modellé!


Prestigio MultiPad Note 8.0 3G Note: A kézírás visszatér a mindennapokba!Méreteit tekintve a táblagép nagyon hasonló a többi 8”-os táblagéphez. A 450 grammos súlya nem igazán tűnik fel a méreteihez képest, és a 11,5 mm vékony kialakításnak köszönhetően a gép nagyon elgánsan néz ki. Őszintén szólva, majdnem olyan vékony, mint egy 7”-os táblagép! Az újabb kellemes meglepetés a Prestigio anyagválasztása! A teljes előlapot Gorilla glass üveg védi, amely extrém módon ellenáll a karcolódásnak! A hátlap egy bársonyos, enyhény érdes, kellemes tapintású, gumírozott borítást kapott, ettől a gép még előkelőbb megjelenéssel rendelkezik!


Az extra védelemről a hozzá adott védőtok gondoskodik, amely a beépített mágneseknek köszönhetően nyitáskor automatikusan be-, záráskor automatikusan kikapcsolja a gépet! A védőtokban továbbá egy dedikált tartó van kialakítva a tollnak, hogy így az bármikor kéznél legyen!


Prestigio MultiPad Note 8.0 3G Note: A kézírás visszatér a mindennapokba!A táblagép alján található a mikrofon, a kijelző mód váltó kapcsoló, a tápcsatlakozás, a reset gomb, a mini HDMI csatlakozó és a mini jack audió csatlakozó. A tetején pedig a sztereó hangszórók, amelyek egyaránt elég hangosak a kültéri és a beltéri használathoz! A két hangszóró között helyezkedik el a memóriakártya és a SIM kártya foglalata, amelyeket egy ajtó véd a külső koszolódástól! A jobb oldalon található a bekapcsoló gomb és a hangerő szabályozó gombok. Az előlapi kamera feltűnésmentesen simul az előlapba, a hátlapi kamera azonban hangsúlyos króm keretet kapott!


Prestigio MultiPad Note 8.0 3G Note: A kézírás visszatér a mindennapokba!A Prestigo táblagépei már rendszerint IPS panellel rendelkeznek, és ezt a jó hagyományt a MultiPad 8.0 3G Note sem szakítja meg. Az ilyen fajta kijelző nagy betekintési szöget biztosít, miközben a színek és az élesség egyformán kiváló minőségű marad! Az 1024 x 768-as felbontás, a 4:3-as képernyőarány, és a 8.0” méret egyaránt ideálissá teszi a gépet a könyvek és magazinok olvasására, munkára, vagy szörfözésre az interneten. A beépített 4 irányú gravitációs szenzor pedig automatikusan elfordítja a képet a táblagép elfordítása esetén.


Kétségkívül a Prestigio MultiPad Note 8.0 3G mellé adott toll érdemli meg a legnagyobb figyelmet! A kézírás funkciót a gép oldalán található kapcsolóval lehet engedélyezni, megnyomásával egyszerűen választhatunk a hagyományos érintőkijelző vagy a tollal való beviteli mód között, megakadályozva a kézírás közbeni véletlen érintéseket.


Prestigio MultiPad Note 8.0 3G Note: A kézírás visszatér a mindennapokba!A toll használata nem lenne teljes az ezt kiegészítő alkalmazások nélkül. A táblagépen előre telepítettek néhány hasznos alkalmazást! A SmartNote alkalmazás lehetővé teszi jegyzetek készítését, mentsét és szinkronizálásást. Egy másik alkalmazás – a Skitch – a táblagépet egy digitális vászonná alakítja, ahol a tollat ceruzaként használhatják a művészi vénával rendelkező felhasználók. Továbbá lehetőség van a fényképeink és audió felvételeink jegyzetekkel, képaláírásokkal történő  ellátására, köszönhetően az Evernote alkalmazásnak. Mindemellett a toll használható az e-mail aláírására is a beépített e-mail kliens segítségével.


A Prestigio MultiPad Note 8.0 3G egy igazi mobil társ, amely számos vezeték nélküli technológiát támogat! A táblagép egyaránt könnyedén csatlakozik a vezeték nélküli hálózatokhoz, a Bluetooth eszközökhöz, és a 2G vagy 3G mobil hálózatokhoz. Ez utóbbi igénybevételéhez természetesen szükség van egy mobilinternet előfizetésre, és egy SIM kártyára.


Prestigio MultiPad Note 8.0 3G Note: A kézírás visszatér a mindennapokba!A kamerák szintén megtalálhatóak a táblagépen. Az előlapi kamera 0,3MP felbontású, amely tiszta képet biztosít a videó hívásokhoz, a hátsó 5MP-es kamera segítségével egyszerűen készíthetünk jó minőségű képeket, jegyzeteket, vagy megörökíthetünk bármilyen eseményt.


Prestigio MultiPad Note 8.0 3G Note: A kézírás visszatér a mindennapokba!A táblagép teljesítménye találkozik a legújabb vásárlói elvárásokkal.  Az erőteljes Dual Core™ processzor megkülönböztető jegye volt már eddig is a MultiPad 7.0 Prime Duo és a MultiPad 10.1 Ultimate 3G modelleknek is, csakúgy mint számos újabb Prestigio modellnek. A MultiPad Note 8.0 3G a Rockchip RK3066-os platformját használja, a processzor órajele 1,6GHz, amely kiegészül a Quad Core™ Mali-400MP grafikus vezérlővel és 1GB DDR3 rendszermemóriával! Ezentúl nem kell aggódnia a teljesítmény miatt, a legújabb 3D játékok, 3D professzionális alkalmazások és a FullHD videók egyaránt fennakadás nélkül futnak rajta!


A szoftveresen oldalon sem lehet ok panaszra, a MultiPad Note 8.0 3G számos extra alkalmazással érkezik! A táblagépen az Android 4.1 Jelly Bean verziója fut, amelyet a Prestigio mérnökei a telefonokon már jól ismert Over-the-Air (OTA) frissítések segítségével folyamatosan frissítenek. Ehhez nincs másra szükség, csak egy internet kapcsolatra, és a felhasználó jóváhagyása után a frissítések automatikusan települnek! A Prestigio-nak egy vadontúj szolgáltatása is van, amelyet NASP-nak (New Application Software) hívnak, amely segítségével könnyedén szert tehetünk a legújabb kompatibilis szoftverekre! Számos játék, közösségi kliens, felhő alapú tároló és egyéb hasznos alkalmazás is telepítésre kerül. Például a táblagép tartozéka az Office Suite Pro irodai programcsomag teljes értékű verziója, amely segítségével megnyithatjuk és szerkeszthetjük a Microsoft Office dokumentumokat! Másik jó példa a Prestigio eReader alkalmazása, amely segítségével 22 nyelven, több mint 620.000 ingyenes vagy fizetős könyvhöz féhetünk hozzá. Ebből több mint 800 darab ingyenesen elérhető magyar nyelven is!


Prestigio MultiPad Note 8.0 3G Note: A kézírás visszatér a mindennapokba!Ez a sokoldalú tablet nem lenne teljes egy komoly akkumulátor nélkül. A 6.000mAh kapacítású akkumulátor lehetővé tesz 6 óra vegyes használatú működést, bekapcsolt 3G adatforgalom mellett. Mindemelett lehetőség van 5 óra folyamatos videózásra, vagy akár 7 óra folyamatos olvasásra, ezek az értékeket azonban a kijelző fényereje nagy mértékben befolyásolhatja.


A Prestigio MultiPad Note 8.0 3G esetén nincs kompromisszum! Az innovatív meg-oldások, a erőteljes platform, az “okos” védőtok, és a kiegészítő szolgáltatások mind tökéletes választássá teszik!


 


Tóth Péter



Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon muszáj bővülni, de a föld erőforrásai...
Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon...

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan döntést hozott, ugyanis nem a Qualcomm...
Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan...

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már használja is a kiberbiztonsági programot –...
A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már...