részletes keresés

» Samsung Ativ Book 9 Lite SMG NP915S3G-K01HU laptop

SMG NP915S3G-K01HU

Samsung Ativ Book 9 Lite SMG NP915S3G-K01HU laptop

Gyártó: Samsung Processzor típus: AMD A-Series Processzor számozás: A10-4600M Memória méret: 4GB HDD méret: 128GB Videokártya típus: Radeon 7660G Kijelző méret: 13.3 Kijelző felbontás: 1366x768 Érintőkijelző: Igen Operációs rendszer: Windows 8 Garancia időtartam: 2 év Garancia típusa: Háztól-házig garancia Optikai meghajtó: Nem Szín: Fehér Tömeg: 1,58kg
2 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!
Mindennél vékonyabb és kompaktabb

A Samsung Series 9 roppant könnyen hordozható, és olyannyira egyedi, hogy mindenhova magaddal is akarod majd vinni. A Samsung mérnöki bravúrjának köszönhetően teljesen lapos és mindössze 12,9 mm vékony. A notebook ultravékony alkatrészeit, mint például az LCD panelt, a ventilátort vagy a memóriát kifejezetten készülékre szabottan, a Series 9-hoz gyártják. A single shell készülékház kialakítás lehetővé teszi, hogy az alkatrészeket résmentesen, közvetlenül a keretbe lehessen beépíteni.

Vadonatúj design

Bontakoztasd ki saját stílusodat ezzel a páratlanul exkluzív és prémium megjelenésű, aerodinamikus formavilágú Samsung Series 9 notebookkal. A karcsú, 100%-osan alumíniumból készült külsőhöz homokfúvással adják az elegáns, matt fényt. A megjelenést a kifinomult Mineral Ash Black feketéje és a nagy gonddal megalkotott részletek teszik teljessé.

Vizuálisan vonzó és villámgyors

Vigyél több izgalmat az életedbe a harmadik generációs Intel(R) Core(TM) processzorral működő Samsung Series 9 notebookkal. Élvezd te is a sebességet és a drasztikus teljesítménynövekedést, mint amilyen a 10-15%-kal hatékonyabb processzorműködés, a 2-szer gyorsabb médiafeldolgozás és 3D képalkotás. A kedvenc tevékenységeid, mint például a HD filmnézés, a tartalomszerkesztés vagy a prezentációkészítés így mostantól sokkal gyorsabban pöröghet és a megjelenítés élesebb, tisztább és valósághűbb lesz.

Gyorsabb rendszerindítás

Az elképesztően gyors teljesítménynek köszönhetően búcsút vehetsz az elvesztegetett időtől és a stressztől. A Samsung Fast Solutions technológiát felvonultató Series 9 a világ leggyorsabb rendszerindítási idejével büszkélkedhet, ami mindössze 8,4 másodperc. Így nem kell többé idegtépő várakozással tölteni a drága időt.

Gyorsindítás

Mostantól még hatékonyabban dolgozhatsz és játszhatsz az azonnali bekapcsolásnak köszönhetően. A Fast Start funkció 1,4 másodperc alatt felébreszti a notebookot az alvó állapotból. A forradalmi hibrid alvó üzemmód egyesíti az alvó üzemmód gyors újraindulását és a hibernálás stabilitását.

Gyors adatelérés

Szerezd meg a szükséges információkat - pont amikor szükséged van rájuk! A Solid State Drive (SSD) jóval gyorsabb rendszerindítást és adathozzáférést biztosít, mint a merevlemez. Ráadásul, mivel nincsenek benne mozgó alkatrészek kisebb a meghibásodás valószínűsége is.

HD+ kijelző

Többé nem kell erőlködnöd ahhoz, hogy mindent jól láss a kijelzőn. A HD+ nagy felbontású kijelző lényegesen nagyobb látható felületet biztosít, miközben a képek és szövegek hihetetlenül élesen jelennek meg rajta. Így miközben kedvenc képsorozatod vagy filmed pereg a kijelzőn, fantasztikus részletgazdagsággal, könnyedén futtathatsz további alkalmazásokat is a háttérben.

SuperBright képernyő

Minden fénykép, videó, weboldal és dokumentum kiváló minőségben jelenik meg 400 nit fényerővel a gyönyörű SuperBright Plus kijelzőn. Kétszer nagyobb a kijelző fényereje, ami ráadásul tükröződésmentes is, így mindent tisztán láthatsz még erős napsütésben is. A 170 fokos betekintési szögnek köszönhetően pedig szinte bárhonnan nézheted a képernyőt, mindig látni fogod a megjelenített képeket.

Automatikus észlelésű képernyő és billentyűzet

A Samsung Series 9 mindig a rendelkezésedre áll - éjjel-nappal. A fényérzékelő a képernyőt és a háttérvilágítással ellátott billentyűzetet mindig a környező fényviszonyoknak megfelelő fényerővel működteti. A notebookot így még kifejezetten sötét vagy túl világos helyeken is mindig optimális fényerővel használhatod a maximális kényelem és egyszerű kezelés érdekében.

Prémium multi-touch érintőpad

A nagy méretű multi-touch érintőtábla jobb vezérlést biztosít, és csökkenti a tenyér véletlen hozzáéréséből adódó akaratlan kurzormozgást. Az üveg borítás és a képszenzor gondoskodik a stílusos és kényelmes notebookhasználatról. A kifinomult és felhasználóbarát vezérlés érdekében az érintőtábla a továbbfejlesztett 3D képszenzor segítségével többféle gesztust is felismer fel (pl. összecsípés, elhúzás és forgatás).

Egykattintásos irányítás

Most minden eddiginél egyszerűbben adhatod meg a notebook beállításait. Felejtsd el a Vezérlőpultot és vedd át a notebook irányítását a Samsung Easy Settings-zel, amellyel a teljesítményt is optimalizálhatod. Ezzel a funkcióval egykattintásos parancsokkal, billentyűkombinációkkal és minimális mennyiségű lépéssel állíthatod be az egyszerűbb funkciókat. Az Easy Settings egységesíti a notebook segédprogramjait a gyorsabb rendszerindítás és működés érdekében. 

Gyártó:
Samsung
Család:
Ativ Book 9 Lite
Kérdésed van?
Processzor (CPU)
Processzor típus:
AMD A-Series
Processzor számozás:
Kérdésed van?
Memória
Memória méret:
4GB
Memória típus:
1066MHz
Kérdésed van?
Háttértároló (HDD, SSHD)
HDD méret:
128GB
Tipus:
SSD
Kérdésed van?
Videókártya (VGA)
Videókártya gyártó:
AMD
Videokártya típus:
Radeon 7660G (összehasonlítás)
jellege:
alaplapi integrált
Kérdésed van?
Kijelző
Kijelző méret:
13.3
Kijelző felbontás:
1366x768
Kijelző típus:
Touch
Érintőkijelző:
Igen
Kérdésed van?
Operációs rendszer
Nyelv:
Magyar
Bit:
64 bit
Operációs rendszer:
Windows 8
Kérdésed van?
Garancia
Garancia időtartam:
2 év
Garancia típusa:
Háztól-házig garancia
Kérdésed van?
Csatlakozók (adatátviteli eszközök)
USB port:
1db USB 2.0 és 1db USB 3.0
HDMI:
microHDMI
VGA kimenet:
Igen (külső adapterrel)
Kártyaolvasó:
3in1
LAN:
10/100/1000 (adapterrel)
WLAN:
802.11 b/g/n
Bluetooth:
4.0
Webkamera:
720p
Kérdésed van?
Egyéb jellemzők
Optikai meghajtó:
Nem
Szín:
Fehér
Akkumulátor cellaszám:
2 cella
Billentyűzet:
Magyar
Audio:
HD Audio
Tömeg:
1,58kg
Jellemző:
30 Wattóra, Li-Po
Hangszóró:
2 x 1,5 W
Egyéb információk:
SideSync, HomeSync Lite, S Apps
SAMSUNG VÁLASZOK
Hány év az alapjótállás? 1 év + 2 év korlátozott jótállás (ekkor egy javítás után nem hosszabbodik meg a garancia)
Hány évre terjeszthető ki a garancia? nem terjeszthető ki, de folyamatban van a lehetőség kidolgozása
Mennyibe kerül 1, ill. 2 év kiterjesztés? nincs
Belföldön vagy külföldön szervizelik a gépeket? belföldön
Központi telefonszám: igen
Kérhető-e világgarancia? 1 év jár minden géphez
Ha igen, ez hol érvényes? minden kontinensen, az országok listája a termék dobozában található
Mennyi garanciát biztosítanak az akkumulátorra? 1 év
Átvevő pont Pécsett Fonográf Szerviz, Pécs Komlói út 34 / Tel.: 72/238-937
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide

Jellemzők

Teljesítmény 2/12
Hordozhatóság 10/12
Tárolókapacitás 2/12
Felszereltség 7/12

Processzor összehasonlítás

L2 Cache + L3 Cache: 2300‑3200
MHz - Turbo: 63n3 MHz
Mag: 187n3
TDP: 24.4 Watt
Cinebench R10 32Bit Single: 13.1n4
wPrime 32:
wPrime 1024: