részletes keresés

» Levenhuk Blaze Compact 50 ED figyelőtávcső (74161)

74161

Levenhuk Blaze Compact 50 ED figyelőtávcső (74161)

21 értékelés

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron

A Levenhuk Blaze Compact 50 ED típust olyan igényes vásárlók választják, akik értékelik a kiváló minőségű képeket és az optikai eszköz megbízható kivitelezését. A figyelőtávcső rendkívül kompakt vázában kiváló minőségű optika rejlik, amely remekül működik mind nagyon távoli objektumok megfigyelésekor, mind pedig kiterjedt területek szemlélése során. Ezért ez az optikai eszköz univerzális: jól hasznosítható, legyen szó vadászatról, túrázásról, sporteseményről vagy sétáról.

Igen kis fényszórású optika és zökkenőmentes zoom nagyítás

A figyelőtávcső lencséi igen kis fényszórású üvegből készültek. Csökkentik a kromatikus aberrációt és az objektumok körvonala mellett megjelenő színes vonalakat (halo), amely gyakori jelenség az olcsó optikai eszközök esetében. Az optikai rész teljes felülete többszörösen bevonatolt, természetesebb módon adja vissza a színeket és élesebb képeket hoz létre. A nagyítás a 8x-os és a 24x-es érték között állítható; akár 1,5 méteres távolságban lévő objektumra is lehet vele fókuszálni. A szögben döntött szemlencse praktikus, amikor magasan található objektumokat kell megfigyelnie, például háztetőket vagy repülő madarakat.

Vízálló, nitrogénnel töltött váz

A LevenhukBlaze Compact 50 ED mindenféle időjárási körülmény esetén alkalmazható figyelőtávcső. A váz nem ereszti át a vizet, ezért nincs rá hatással sem az eső, sem a hó, a megfigyeléseket bármilyen időjárási körülmények között végre lehet hajtani. Az optikai eszköz nitrogénnel töltött, amely megakadályozza a lencsék bepárásodását. Így a lencsék hirtelen hőmérséklet-változás esetén sem párásodnak be.

Kényelmes megfigyelés a háromlábú állványról

A figyelőtávcső vázában egy szabványos menet található, amellyel illeszkedik a háromlábú állványra. Ha a figyelőtávcsövet háromlábú állványra szereli, akkor stabilabb képeket kap és hosszabb megfigyelés esetén a karja sem fárad el annyira.

Jellemzők:

 • A zoom objektívlencsével zökkenőmentes módosíthatja a nagyítást
 • Az igen kis fényszórású optikai elemeket teljesen bevonja egy többszörös réteg
 • Több részből álló, szögben döntött, eltávolítható szemlencse
 • 1,5 méteres közelfókusz
 • Nitrogénnel töltve; vízálló
 • 1/4-os háromlábú állványra csatlakoztatható

A készlet tartalma:

 • Figyelőtávcső
 • Szemlencséket és objektívlencséket védő sapkák
 • Törlőkendő
 • Tartótok a szállításhoz és tároláshoz
 • Használati útmutató és élettartamra szóló szavatosság

Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide

Jellemzők

Teljesítmény 10/12
Felszereltség 0/12

Processzor összehasonlítás

L2 Cache + L3 Cache: 2600‑5000
MHz - Turbo: MHz
Mag:
TDP: Watt
Cinebench R10 32Bit Single:
wPrime 32:
wPrime 1024: