részletes keresés

» Levenhuk Monaco ED 12x50 kétszemes távcső

72819

Levenhuk Monaco ED 12x50 kétszemes távcső

23 értékelés

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron

Levenhuk Monaco ED 12x50 kétszemes távcső

A Levenhuk Monaco ED 12x50 magas szintű nagyítási és tökéletes fénygyűjtési hatékonyságot biztosít egy mindenféle időjárási körülménynek ellenálló, ütésálló házban. A kétszemes távcső éles és tiszta képet nyújt még alacsony fényviszonyok mellett is: alkonyatkor, hajnalban, felhős időben. Az extra alacsony szórású optikai elemek, valamint a többrészes objektívlencse és szemlencse minden optikai torzítást kiszűrve tökéletesen éles képet biztosít. Ezáltal a teljes látómezőn át részletgazdag nagyított kép figyelhető meg. A kétszemes távcső 12x-es nagyítást kínál. A készülék szélsőséges körülmények között is megállja a helyét.

Az extra alacsony szórású optikai elemek kiszűrik az optikai torzítást, ezáltal a kapott kép élesebben és részletgazdagabban jelenik meg. A körülvevő világ természetes színei élethűek maradnak, a kósza vakító fények eltűnnek, így a kép élethű és sztereoszkópikus lesz. A többlencsés optikai elemek - ötrészes szemlencse és négyrészes objektívlencse - jobb képminőséget tesz lehetővé. Az optikai elemek külső felülete többrétegű bevonatot kapott, amely révén még alacsony fényben is jól kivehetők a távoli objektumok részletei.

A kétszemes távcső váza ütésálló, hőmérsékletálló műanyagból készült, amely ellenáll a leejtésnek, nedvességnek, pornak, rázásnak és ütődéseknek. A hermetikusan záródó kialakítás nem engedi be a vizet: a kétszemes távcső még folyóba vagy tóba ejtés esetén is túléli a víz alá merülést. A kétszemes távcsövet azonban nem szabad három percnél tovább és 1,5 méternél mélyebb víz alatt hagyni. A kétszemes távcső nitrogénnel töltött: ez a színtelen gáz védi a lencsét a kondenzvíztől, továbbá megakadályozza az objektívlencse és a szemlencse bepárásodását.

A Levenhuk Monaco ED 12x50 kétszemes távcsőn minden alapvető beállítás elvégezhető: dioptria-beállítás a jobb szemlencsén, pupillatávolság-beállítás és egyenletes fókuszállítás. A tekerhető szemkagylók helyzete változtatható, így szemüvegviselés mellett és anélkül is egyaránt végezhetők megfigyelések. A kétszemes távcső háromlábú állványra is illeszthető (külön kapható tartozék).

Jellemzők:

 • Nagyteljesítményű, nagy rekesznyílású kétszemes távcső bevonatolt, extra alacsony szórású üvegből készült optikai elemekkel
 • Tetőélprizma, 28 mm átmérőjű, öt részes szemlencse
 • A vízálló szerkezet maximum 1,5 méter mélységig rövid ideig ellenáll a víz alá merülésnek
 • A nitrogénnel töltött váz teljes mértékben megakadályozza a lencse bepárásodását
 • A kétszemes távcső váza csúszásmentes bevonattal ellátott, tartós műanyagból készült
 • Nagyméretű fókuszállító kerék dombornyomott felülettel
 • Háromlábú állvánnyal is használható (külön tartozékként vásárolható meg)
 • Stílusos formatervezés és eredeti ajándékdoboz

A készlet tartalma:

 • Kétszemes távcső
 • Szemlencse és objektívlencse-védősapkák
 • Nyakpánt (45 mm széles)
 • Merev cipzáros tok
 • Törlőkendő
 • Használati útmutató és élettartamra szóló szavatosság

Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide

Jellemzők

Teljesítmény 10/12
Felszereltség 0/12

Processzor összehasonlítás

L2 Cache + L3 Cache: 2600‑5000
MHz - Turbo: MHz
Mag:
TDP: Watt
Cinebench R10 32Bit Single:
wPrime 32:
wPrime 1024: