részletes keresés

Mi többet adunk!

Mi ennyivel többet adunk minden új laptop vásárlás mellé!

PLUSZ 1 ÉV GARANCIA

A PLUSZ 1 ÉV GARANCIÁT minden vásárlónak automatikusan felajánljuk, akik új laptopot vásárolnak a Laptopszalonnál.

Részletek

+1 TB felhő tárhely

A +1 TB felhő tárhely segítségével biztonságban tudhatod dokumentumaid és képeid. Hiszen a felhő alkalmazás lehetővé teszi felhasználói számára, hogy adatait eszközeitől független tárhelyről hívja elő.

MINDEN termékünket INGYENESEN szállítjuk

Minden termékünket INGYENESEN szállítjuk Magyarország területén! Rendelj bátran akár kiegészítőt vagy szoftvert és ne aggódj a járulékos költségek miatt! 
További információ >>
 

31 nap cseregarancia

Nem kell amiatt aggódnod, hogy esteleg nem a megfelelő laptopot választottad! A Laptopszalonnál 31 nap cseregaranciát biztosítunk, így egy teljes hónapig meggondolhatod magad! További információ >>

 

5000 Ft értékű szervizkupon

Mostantól minden laptop mellé 2 x 2.500 Ft értékű szerviz kupont adunk INGYENESEN! Így akár karbantartásra, akár javításra van szükséged, a munkadíj árát egy-egy kupon árával csökkentheted!

 

És ha ez még nem lenne elég, íme még néhány érv, hogy miért minket válassz!

 

  • Mert az ügyfélszolgálatunkon és a szaküzletünkben nem kereskedők, hanem hozzáértő, vizsgázott (Dell Certifield Systems Expert, Lenovo Training Solutions) informatikai szakemberek segítenek a választásban.
  • Mert nem csak webáruházat üzemeltetünk, bemutatótermünkben a notebookok legnépszerűbb típusai személyesen is megtekinthetőek, kipróbálhatóak.
  • Mert szaküzletünk az összes hivatalos engedéllyel rendelkezik, ami önmagában is garancia a korrekt és törvényes ügyintézésre is.
  • Mert az általunk forgalmazott notebookok legtöbbjének garanciális szervize is vagyunk, ezért a noteszgépek szervizelése, és bővítése is könnyen lehetséges.
  • A nálunk vásárolt laptopok garanciális bevizsgálását 24 órás határidővel végezzük.
  • Mert az egyik leggyorsabb és legmegbízhatóbb piacvezető szállítmányozó céggel, a GLS futárszolgálattal szállítatunk.
  • Mert a raktáron lévő készülékeket legtöbbször másnapi kiszállítással tudjuk kézbesíteni az ország egész területén.
  • Mert a csomag szállítási költségét, valamint az utánvét díját teljes egészében átvállaljuk a vásárlóktól, azaz ingyenes a kiszállítjuk