részletes keresés

» Discovery Crafts DGL 20 nagyítószemüvegek

78371

Discovery Crafts DGL 20 nagyítószemüvegek

Gyártó: Levenhuk Garancia időtartam: 10 év
17 értékelés
3 589 Ft
A Discovery Channel a glóbusz csodáival, változatosságával és szórakoztató érdekességeivel tájékoztatja, szórakoztatja és inspirálja nézőit szerte a világban. A csatorna több millió embernek ad lehetőséget a felfedezésre, a kíváncsiságuk kielégítésére – a különböző kategóriákba tartozó műsorok összeállításával, ideértve tudományt, a felfedezést, a kalandokat, a történelmet és azokat a műsorokat, amelyek segítenek betekinteni a kulisszák mögé, hogy jobban megismerjük azokat az embereket, a helyeket, a szervezeteket, amelyekkel osztozunk ezen a világban és amelyek alakítják azt.

Büszkén mutatjuk be a Discovery optika termékcsaládot, amelyet a Levenhuk gyártott és a Discovery inspirált.

A Discovery Crafts DGL 20 nagyítószemüveg tökéletes eszköz olyan kézműves munkákhoz és hobbikhoz, amelyeknél a legapróbb részletekre is figyelni kell. 20-szoros nagyítást nyújtanak, rövid a fókusztávolságuk, és a szemüvegkeretnek köszönhetően szabadon maradhat a kéz. A nagyító használható ékszerek és műtárgyak felbecslésénél, illetve óraszerkezetek, elektronikus áramköri lapok, makettek és még sok más vizsgálatához.

A nagyítószemüvegben egy (a bal és a jobb szemhez is használható) szemlencse van, amely a keret mentén elcsúsztatható jobbra és balra. A lencsét teljesen el is lehet távolítani (fel kell hajtani), ha nincs rá szükség, mert a tárgyat nagyítás nélkül szeretné megtekinteni.

A lencse polimer optikai üvegből készült, éles, tiszta képe a tárgyak apró részleteit is világosan megmutatja. A nagyító LED-es világítása tökéletesen megvilágítja a munkaterületet. A megvilágítás szöge állítható; a világításhoz elemek szükségesek.

Főbb jellemzők:

  • Egyszemű nagyító kis tárgyak megtekintéséhez
  • A lencse a jobb és a bal szemhez is használható, de teljesen el is távolítható
  • Az optika polimer optikai üvegből készült; 20x nagyítású
  • Beépített állítható szögű megvilágítás
  • Elemről működik

A készlet tartalma:

  • Nagyítószemüveg
  • Felhasználói kézikönyv és garanciajegy

Lencse méretei, mm

15

Nagyítás foka, x

20

Optikai anyagok

optikai polimerüveg

Váz

műanyag

Háttérvilágítás

LED

Tápellátás

2 db CR1620 elem (a csomag nem tartalmazza)

Ezenkívül

fém szemüvegkeret

Rendeltetés

Általános használatra tervezett termék.
A terméket 3 évnél idősebb gyermekek már használhatják

Használat

órajavítás/ékszerek

Kialakítás

üvegek

Gyártó:
Levenhuk
Garancia időtartam:
10 év
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide