részletes keresés

» Discovery Elbrus 10x25 kétszemes távcső

79580

Discovery Elbrus 10x25 kétszemes távcső

Gyártó: Levenhuk Garancia időtartam: 10 év
28 értékelés
16 090 Ft
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs Jelenleg nem elérhető!
A Discovery Channel a glóbusz csodáival, változatosságával és szórakoztató érdekességeivel tájékoztatja, szórakoztatja és inspirálja nézőit szerte a világban. A csatorna több millió embernek ad lehetőséget a felfedezésre, a kíváncsiságuk kielégítésére – a különböző kategóriákba tartozó műsorok összeállításával, ideértve tudományt, a felfedezést, a kalandokat, a történelmet és azokat a műsorokat, amelyek segítenek betekinteni a kulisszák mögé, hogy jobban megismerjük azokat az embereket, a helyeket, a szervezeteket, amelyekkel osztozunk ezen a világban és amelyek alakítják azt.

Büszkén mutatjuk be a Discovery optika termékcsaládot, amelyet a Levenhuk gyártott és a Discovery inspirált.

A Discovery Elbrus 10x25 kétszemes távcső minden sétát izgalmasabbá és szórakoztatóbbá tesz! Ez a kompakt optikai eszköz remek választás, ha madarakat szeretne megfigyelni, a környező tájat szeretné felfedezni, meg szeretné találni a legjobb útvonalat vagy az ideális táborhelyet, esetleg egyéb szabadtéri tevékenységet végez. Használata könnyű: akár egy kis táskában is elfér, mégis képes éles, kontrasztos képeket létrehozni.

A lencsék és prizmák BK-7 típusú optikai üvegből készültek. Így egy adott objektum apró részletei még nagyobb távolságból is jól kivehetők. A teljesen és több rétegben bevonatolt üveg miatt a képek fényesebbek és élénkebbek lesznek. Ez a jellemző akkor is megmarad, ha az eget részben felhők takarják el. Az optikai elemek az optimális nagyítás és a látómező megfelelő egyensúlyát adják: egyfelől könnyen rá lehet fókuszálni az akár nagyon távoli objektumokra is, másfelől a teljes látómező egy pillantással is lefedhető.

A kétszemes távcsövet a többféle beállítási mód segítségével saját egyéni igényeihez igazíthatja: beállítható a dipotria, a központi fókusz és a pupillatávolság is. A szemlencséken tekerhető szemkagylók is találhatók, így a kétszemes távcső kényelmesen megigazítható. A kétszemes távcső váza műanyagból készült.

Főbb jellemzők

  • Utazáshoz alkalmas távcső tetőélprizmás kialakítással
  • BK-7 típusú, teljesen és több rétegben bevonatolt optikai elemek
  • 10-szeres nagyítás; optimális látómező
  • Kompakt méretű, könnyű műanyag tok
  • Dioptriaállítás; tekerhető szemkagylók

A készlet tartalma:

  • Kétszemes távcső
  • Tartótok
  • Hordpánt
  • Törlőkendő
  • Felhasználói kézikönyv és garanciajegy

Nagyítás foka, x

10

Típus

tetőélprizmás

Optikai anyagok

BK-7

Optikai bevonat

teljes, többrétegű bevonat

Objektívlencse átmérője (rekesznyílás), mm

25

Kilépő pupilla átmérője, mm

3

Szemtávolság, mm

11

Relatív fényesség

6

Látómező, °

5,3

Látómező, m/1000 m

97

Közelfókusz, m

3

Szemlencse dioptriabeállítás, dioptria

±5

Pupillatávolság (PD), mm

56–72

Fókuszálás

központi

Szemkagylók

tekerhető

Méret

kompakt

Váz

műanyag

Használat

turista

Tartózsák/táska a csomag tartozéka

+

Rendeltetés

Általános használatra tervezett termék.
A terméket 3 évnél idősebb gyermekek már használhatják

Gyártó:
Levenhuk
Garancia időtartam:
10 év
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide