részletes keresés

» Discovery Sky T60 teleszkóp, Angol könyvvel

77720

Discovery Sky T60 teleszkóp, Angol könyvvel

Gyártó: Levenhuk
33 értékelés
59 290 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál

A Discovery Sky T60 klasszikus azimut refraktor. Nagyszerű választás kezdők számára. Egyrészről az optika lehetővé teszi a világűr számos objektumának megfigyelését (könnyedén tanulmányozhatja a Holdat például), másrészről pedig pár perc alatt megtanulhatja a teleszkóp kezelését. A teleszkóp vitathatatlan előnye a kibővített tartozékkészlet – semmit nem kell külön hozzá megvásárolnia! A készlethez a világűrt bemutató ismeretterjesztő könyv is hozzátartozik.

Az objektumokat eltérő nagyítási értékek mellett is meg lehet figyelni. A nagyítási tartomány módosításához cserélje ki a szemlencsét vagy helyezze fel a Barlow lencséket. A készletben felfelé álló képet alkotó szemlencse és egy diagonális tükör is található a földi megfigyelésekhez. A tartozékok lehetővé teszik, hogy a teleszkópot akár erőteljes figyelőtávcsőként is alkalmazza. Az égitestek megtalálását pedig a teleszkóp tubusára rögzített optikai keresőtávcső segíti.

Az azimut állvány függőleges tengelyén mikrocsavar található, amely segítségével pontosan és zökkenőmentesen ráállítható a teleszkóp a kiválasztott objektumra. A háromlábú állvány alumíniumötvözetből készült, rajta tartozéktartó tálca található. A háromlábú állvány magassága állítható, így a teleszkóp hozzáigazítható a használó magasságához. A háromlábú állvány stabil támaszt ad. Biztosan megáll még az egyenetlen talajfelszínen is.

Az ismereterjesztő könyv, amelynek címe „Világűr. A nem üres üresség” remek segítséget nyújt a csillagászati alapok elsajátításához. Ez a színes ismertető jól érthető módon mutatja be a Naprendszert (a Napot és annak kísérő objektumait), a meteorokat és üstökösöket, a távoli csillagokat és számtalan más égitestet. A könyv számos élénk illusztrációt és a teleszkóp használatára vonatkozó tippeket tartalmaz.

Fő jellemzők:

 • Csillagászati és földi megfigyelésekre alkalmas refraktor
 • Azimut állvány, a függőleges tengelyen elhelyezett mikrocsavarral
 • Kibővített készlet, amelyben minden megtalálható az azonnali kezdéshez
 • A világűrt bemutató ismeretterjesztő könyvvel könnye elsajátíthatók a csillagászati alapismeretek
 • Tökéletes választás kezdők számára

A készlet tartalma:

 • Teleszkóp
 • 4 mm-es szemlencse
 • 12,5 mm-es szemlencse
 • 20 mm-es szemlencse
 • 1,5x felfelé álló szemlencse
 • 3x Barlow-lencse
 • Optikai keresőtávcső 5x24
 • Diagonális tükör
 • Alumínium háromlábú állvány tartozéktartó tálcával
 • A „Világűr. A nem üres üresség” című ismeretterjesztő könyv
 • Felhasználói kézikönyv és garanciajegy

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide