részletes keresés

» Levenhuk 850B biológiai binokuláris mikroszkóp

24611

Levenhuk 850B biológiai binokuláris mikroszkóp

Gyártó: Levenhuk Garancia időtartam: Élettartam
31 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

Levenhuk 850B biológiai binokuláris mikroszkóp

A Levenhuk 850B biológiai binokuláris mikroszkóp ideális bármilyen orvosi intézmény laboratóriumában végzett biokémiai, patológiai-anatómiai, citológiai, hematológiai, urológiai, dermatológiai, biológiai és általános klinikai kutatásokhoz. Egyaránt alkalmas világos látóterű és sötét látóterű módszerekkel történő megfigyelésekhez.

Ezenkívül forgatható, binokuláris revolverfejjel rendelkezik. A revolverfej segítségével a négy objektív helyzete állítható, maga a fej pedig 30 fokban dönthető és 360 fokban forgatható a tengelye körül. A mikroszkóp klasszikus Koehler világítási rendszerrel van felszerelve, amelyen szabályozható a látótér és rekesznyílás-diafragma is.

A fókuszálási szerkezethez beépített durva- és finomszabályozó csavarok tartoznak. A fókuszálás pontossága a fókuszáló karokkal, a rögzített objektívhez képest a tárgyasztal függőleges elmozdításával állítható be. A kettős koordináta-tárgyasztal vízszintes és függőleges irányba is mozgatható. A tárgyasztal mérete: 140x155 mm (5,5x6,1 hüvelyk). A fókuszálási szerkezet és a tárgyasztal könnyedén, zökkenőmentesen mozog. A durvafókuszálás növelési egysége 25 mm (1 hüvelyk), a finomfókuszálásé 0,002 mm (0,00008 hüvelyk).

A mikroszkóp világítási rendszerének része egy 6 V-os/20 W-os halogén lámpaizzó, amelynek fényereje könnyedén szabályozható.

A mikroszkóp beépített sötét látóterű kondenzorral van felszerelve, amely akkor kapcsol be, amikor az Abbe-kondenzor teljes hosszában felfelé áll. A bekapcsoláshoz forgassa el a világítási gyűrűt az óramutató járásával ellentétes irányba addig, amíg el nem éri a kívánt eredményt. Ha az óramutató járásával megegyező irányba forgatja el, visszatér a világos látótérhez. Az áteső fényben végzett, sötét látóterű módszer segítségével olyan átlátszó objektumokról készíthetők képek, amelyek világos látóterű módszer esetén nem lennének láthatóak. A módszer széles körben elterjedt, például a „hemoscan” vizsgálatnál is használják, ami egy egyedi vérvizsgálati módszer.

A sötét látóterű módszer:
Amikor a fény kijön a kondenzorból, a fénysugarak nagy része nem vált irányt, miközben átsugárzik az átlátszó mintán, emiatt egy üreges kúp alakú sugár formáját veszik fel, és nem érik el az objektívot (amely a kúp belsejében helyezkedik el).

A megfigyelt kép alakját a mikroszkópban a minta mikrorészecskéi által a kúpra szórt, majd az objektíven átmenő kis sugármennyiség formálja. Ennek eredményeként a látómezőben a minta azon szerkezeti elemeiről, amelyeknek törésmutatója eltér a környezettől, a sötét háttérrel szemben világos kép látható. Nagyméretű részecskék esetén csak a világos sugarakat szétszóró, fényesebb élek láthatók.

Jellemzők:

 • Nagyítás foka: 40–2000x
 • Olajimmerzió
 • Írisz diafragmás Abbe-kondenzorral
 • Koaxiális durva- és finomfókuszálási szerkezet
 • Felcserélhető szemlencsék párban
 • LED-világítás állítható fényerővel
 • Hálózati tápellátás

A készlet a következőket tartalmazza:

 • Mikroszkóp-állvány talppal
 • Kétszemlencsés fejrész
 • Szemlencsék: párban WF10x, WF20x
 • Objektívek: 4x, 10x, 40x, 100x (olajimmerzió)
 • Szűrők (kék, sárga, zöld)
 • Egy üveg immerziós olaj
 • Tápkábel*
 • Használati útmutató és élettartam garancia

Gyártó:
Levenhuk
Garancia időtartam:
Élettartam
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide