részletes keresés

» Levenhuk 850B biológiai binokuláris mikroszkóp

24611

Levenhuk 850B biológiai binokuláris mikroszkóp

Gyártó: Levenhuk Garancia időtartam: Élettartam
31 értékelés
387 890 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron

Levenhuk 850B biológiai binokuláris mikroszkóp

A Levenhuk 850B biológiai binokuláris mikroszkóp ideális bármilyen orvosi intézmény laboratóriumában végzett biokémiai, patológiai-anatómiai, citológiai, hematológiai, urológiai, dermatológiai, biológiai és általános klinikai kutatásokhoz. Egyaránt alkalmas világos látóterű és sötét látóterű módszerekkel történő megfigyelésekhez.

Ezenkívül forgatható, binokuláris revolverfejjel rendelkezik. A revolverfej segítségével a négy objektív helyzete állítható, maga a fej pedig 30 fokban dönthető és 360 fokban forgatható a tengelye körül. A mikroszkóp klasszikus Koehler világítási rendszerrel van felszerelve, amelyen szabályozható a látótér és rekesznyílás-diafragma is.

A fókuszálási szerkezethez beépített durva- és finomszabályozó csavarok tartoznak. A fókuszálás pontossága a fókuszáló karokkal, a rögzített objektívhez képest a tárgyasztal függőleges elmozdításával állítható be. A kettős koordináta-tárgyasztal vízszintes és függőleges irányba is mozgatható. A tárgyasztal mérete: 140x155 mm (5,5x6,1 hüvelyk). A fókuszálási szerkezet és a tárgyasztal könnyedén, zökkenőmentesen mozog. A durvafókuszálás növelési egysége 25 mm (1 hüvelyk), a finomfókuszálásé 0,002 mm (0,00008 hüvelyk).

A mikroszkóp világítási rendszerének része egy 6 V-os/20 W-os halogén lámpaizzó, amelynek fényereje könnyedén szabályozható.

A mikroszkóp beépített sötét látóterű kondenzorral van felszerelve, amely akkor kapcsol be, amikor az Abbe-kondenzor teljes hosszában felfelé áll. A bekapcsoláshoz forgassa el a világítási gyűrűt az óramutató járásával ellentétes irányba addig, amíg el nem éri a kívánt eredményt. Ha az óramutató járásával megegyező irányba forgatja el, visszatér a világos látótérhez. Az áteső fényben végzett, sötét látóterű módszer segítségével olyan átlátszó objektumokról készíthetők képek, amelyek világos látóterű módszer esetén nem lennének láthatóak. A módszer széles körben elterjedt, például a „hemoscan” vizsgálatnál is használják, ami egy egyedi vérvizsgálati módszer.

A sötét látóterű módszer:
Amikor a fény kijön a kondenzorból, a fénysugarak nagy része nem vált irányt, miközben átsugárzik az átlátszó mintán, emiatt egy üreges kúp alakú sugár formáját veszik fel, és nem érik el az objektívot (amely a kúp belsejében helyezkedik el).

A megfigyelt kép alakját a mikroszkópban a minta mikrorészecskéi által a kúpra szórt, majd az objektíven átmenő kis sugármennyiség formálja. Ennek eredményeként a látómezőben a minta azon szerkezeti elemeiről, amelyeknek törésmutatója eltér a környezettől, a sötét háttérrel szemben világos kép látható. Nagyméretű részecskék esetén csak a világos sugarakat szétszóró, fényesebb élek láthatók.

Jellemzők:

 • Nagyítás foka: 40–2000x
 • Olajimmerzió
 • Írisz diafragmás Abbe-kondenzorral
 • Koaxiális durva- és finomfókuszálási szerkezet
 • Felcserélhető szemlencsék párban
 • LED-világítás állítható fényerővel
 • Hálózati tápellátás

A készlet a következőket tartalmazza:

 • Mikroszkóp-állvány talppal
 • Kétszemlencsés fejrész
 • Szemlencsék: párban WF10x, WF20x
 • Objektívek: 4x, 10x, 40x, 100x (olajimmerzió)
 • Szűrők (kék, sárga, zöld)
 • Egy üveg immerziós olaj
 • Tápkábel*
 • Használati útmutató és élettartam garancia

Gyártó:
Levenhuk
Garancia időtartam:
Élettartam
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide