részletes keresés

» Levenhuk 870T biológiai trinokuláris mikroszkóp

24613

Levenhuk 870T biológiai trinokuláris mikroszkóp

Gyártó: Levenhuk
26 értékelés
356 990 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron
Laptopszalon Budapest külső raktáron

Levenhuk 870T biológiai trinokuláris mikroszkóp

A Levenhuk 870T egy megbízható biológiai trinokuláris mikroszkóp, amely egyaránt alkalmas világos látóterű és sötét látóterű megfigyelésekhez. Széles körben használják különböző orvosi laboratóriumokban dermatológiai, biokémiai, citológiai, hematológiai területen végzett klinikai kutatásokhoz és más tudományos vizsgálatokhoz. A fejrész trinokuláris formatervezésének köszönhetően a modell egy szemlencsés digitális kamerával digitális mikroszkóppá alakítható.

A mikroszkóp fejrésze 30 fokban dönthető és 360 fokban forgatható a tengelye körül. A revolverfejen található négy objektívlencse, a Köhler világítási mód, a rekesznyílás állíthatósága és a mező diafragmák igazán tökéletessé teszik a mikroszkópot a komoly megfigyelésekhez.

A tárgyasztal 140x155 mm (5,5x6,1 hüvelyk) két tengely mentén mozog. A látótér a durva- és finomfókuszálási kerekek elforgatásával irányítható, amelyek megemelik vagy leeresztik magát a tárgyasztalt, így a mintát közelebb hozzák vagy eltávolítják az objektívlencséktől. Mindkét fókuszálási rendszer zökkenőmentesen mozog, a durvafókusz esetén 25 mm-es (1 hüvelyk), a finomfókusz esetén 0,002 mm-es (0,00008 hüvelyk) növekedési egységenként.

A mikroszkóp talpazatában egy állítható fényerejű, 6 V-os, 20 W-os halogén lámpa található, ami világítóforrásként van jelen.

Jellemzők:
A Levenhuk 870T trinokuláris mikroszkópon egy sötét látóterű mikroszkóp-kondenzor található, amely akkor használható, ha az Abbe-kondenzor a legmagasabb pozícióba van emelve. A sötét látóterű mikroszkópok abban az esetben a legideálisabbak a vér és más biológiai minták vizsgálatára, ha azok egyszerűen nem lennének megfigyelhetők világos látótérben. Ha a világítóegységen lévő gyűrűt az óramutató járásával megegyező irányba fordítja, sötét látóterű megfigyelésre vált, ha ezután az óramutató járásával ellentétes irányba fordítja, akkor visszavált a világos látóterű megfigyeléshez.

Sötét látóterű megfigyelések:
Ha fennhagyja a kondenzort, a mintán átmenő, irányt nem változtató világos sugarak nagy része üreges kúp alakot vesz fel. Mivel az objektívlencse ebben a kúpban helyezkedik el, egyik sugár sem irányul a lencsére. Csak néhány világos sugár az, amely a mintán történő áthaladáskor a fedőüvegen összegyűlve a kúpban marad és ráirányulhat a lencsére, ezáltal kiadja a képet. A sötét háttér mellett csakis az objektum világos részeit tudjuk megfigyelni, mivel különböző törésmutatókkal rendelkeznek; mi több, nagyméretű minták megfigyelése esetén csak a fénysugarakat szétszóró világos éleket látjuk.

Jellemzők:

 • Nagyítás foka: 40–2000x
 • Olajimmerzió
 • Írisz diafragmás Abbe-kondenzorral
 • Koaxiális durva- és finomfókuszálási szerkezet
 • Felcserélhető szemlencsék párban
 • LED-világítás állítható fényerővel
 • Hálózati tápellátás

A készlet a következőket tartalmazza:

 • Mikroszkóp-állvány talppal
 • Hháromszemes fejrész
 • Szemlencsék: párban WF10x, WF20x
 • Objektívek: 4x, 10x, 40x, 100x (olajimmerzió)
 • Szűrők (kék, sárga, zöld)
 • Egy üveg immerziós olaj
 • Tápkábel*
 • Használati útmutató és élettartam garancia

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide