részletes keresés

» Levenhuk Blaze 50 PLUS figyelőtávcső

67742

Levenhuk Blaze 50 PLUS figyelőtávcső

Gyártó: Levenhuk
15 értékelés
48 990 Ft
Személyes átvétel üzletünkben

Levenhuk Blaze 50 PLUS figyelőtávcső

Madármegfigyelés, utazás és turizmus – a Levenhuk Blaze 50 PLUS figyelőtávcső segítségével bármilyen szabadtéri tevékenység még élénkebb élményeket hoz Önnek! A továbbfejlesztett, bevonatos optikai elemek tiszta, éles és körvonalas képeket alkotnak. A széles nagyítási skála lehetővé teszi, hogy a különböző távolságban elhelyezkedő objektumokat részletekbe menően figyelhesse meg. A nagy rekesznyílású objektívlencsék remek láthatóságot biztosítanak nappali és szürkületi fényben egyaránt. A távcső igen könnyen hordozható a kompakt felépítésének köszönhetően. A távcső vízálló burkolattal rendelkezik, így ellenállóvá teszi a köddel, esővel és hóval szemben. A Levenhuk Blaze 50 PLUS figyelőtávcső nagyszerű ajándék azok számára, akiknek fontos a minőség és a hordozhatóság.

A figyelőtávcső kiváló minőségű objektív elemei jó minőségű BK-7 típusú üvegből készültek. A lencsék és prizmák további tükröződésmentes bevonattal rendelkeznek és ez a tulajdonságuk a nullára csökkenti a belső fényvesztést. A prizmák egy ezüstréteggel vannak bevonva; a lencséken pedig kék színű bevonat található. A nagy méretű objektív rengeteg fény begyűjtésére képes, így a keletkező képek még gyenge fényviszonyok esetében is világosak és élesek lesznek. A távcsövet professzionális színvonalat elérő minőségű fém szemlencsével adjuk. A kiváló minőségű optikai elemek élénk, igen részletes, természetes színű képeket hoznak létre. A ház nitrogénnel van feltöltve, így megakadályozza az optikai elemek párásodását még magas páratartalom esetén is.

A Levenhuk Blaze 50 PLUS figyelőtávcső másik előnye az ergonómiai külső, mely a megfigyelés során maximális kényelmet nyújt. A puha gumiból készült szemkagyló kizárja az oldalsó fénybeszűrődést. A nagy szemtávolság lehetővé teszi a szemüvegben történő megfigyelést, legyen az olvasószemüveg vagy napszemüveg.

A Levenhuk Blaze 50 PLUS figyelőtávcső ultrakönnyű, ütésálló házzal rendelkezik. A ház légmentesen záródik, így védve meg az eszközt attól, hogy a belsejébe por, egyéb szennyeződés vagy nedvesség kerülhessen. A készlet részét képezi egy olyan védőtok, mely megvédi a távcsövet a ráfröccsenő víztől. A megfigyeléshez még csak el sem kell távolítania ezt a védőtokot – csak nyissa ki a cipzárat és már kezdheti is a megfigyelést. Ez igen hasznos lehet olyankor, amikor kedvezőtlen időjárási körülmények között, vagy sík terepen végzi a megfigyelést. Nagy léptékű nagyítás esetében az eszköz legkisebb remegése is erősen befolyásolhatja a képek minőségét. Biztos lehet benne, hogy a távcső használata során ez nem történik meg Önnel, mivel azt egy megbízható, háromlábú asztali állvánnyal adjuk. A Levenhuk Blaze 50 PLUS figyelőtávcső bármilyen körülmények között éles körvonalú és stabil képeket ad.

A készlet a következőket tartalmazza:

  • Levenhuk Blaze 50 PLUS figyelőtávcső
  • Fémből készült, asztali háromlábú állvány
  • Törlőkendő
  • Védőtok tároláshoz és szállításhoz
  • Használati útmutató és élettartam garancia

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide