részletes keresés

» Levenhuk Blaze Compact 50 ED figyelőtávcső (74161)

74161

Levenhuk Blaze Compact 50 ED figyelőtávcső (74161)

Gyártó: Levenhuk Garancia időtartam: Élettartam
21 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

A Levenhuk Blaze Compact 50 ED típust olyan igényes vásárlók választják, akik értékelik a kiváló minőségű képeket és az optikai eszköz megbízható kivitelezését. A figyelőtávcső rendkívül kompakt vázában kiváló minőségű optika rejlik, amely remekül működik mind nagyon távoli objektumok megfigyelésekor, mind pedig kiterjedt területek szemlélése során. Ezért ez az optikai eszköz univerzális: jól hasznosítható, legyen szó vadászatról, túrázásról, sporteseményről vagy sétáról.

Igen kis fényszórású optika és zökkenőmentes zoom nagyítás

A figyelőtávcső lencséi igen kis fényszórású üvegből készültek. Csökkentik a kromatikus aberrációt és az objektumok körvonala mellett megjelenő színes vonalakat (halo), amely gyakori jelenség az olcsó optikai eszközök esetében. Az optikai rész teljes felülete többszörösen bevonatolt, természetesebb módon adja vissza a színeket és élesebb képeket hoz létre. A nagyítás a 8x-os és a 24x-es érték között állítható; akár 1,5 méteres távolságban lévő objektumra is lehet vele fókuszálni. A szögben döntött szemlencse praktikus, amikor magasan található objektumokat kell megfigyelnie, például háztetőket vagy repülő madarakat.

Vízálló, nitrogénnel töltött váz

A LevenhukBlaze Compact 50 ED mindenféle időjárási körülmény esetén alkalmazható figyelőtávcső. A váz nem ereszti át a vizet, ezért nincs rá hatással sem az eső, sem a hó, a megfigyeléseket bármilyen időjárási körülmények között végre lehet hajtani. Az optikai eszköz nitrogénnel töltött, amely megakadályozza a lencsék bepárásodását. Így a lencsék hirtelen hőmérséklet-változás esetén sem párásodnak be.

Kényelmes megfigyelés a háromlábú állványról

A figyelőtávcső vázában egy szabványos menet található, amellyel illeszkedik a háromlábú állványra. Ha a figyelőtávcsövet háromlábú állványra szereli, akkor stabilabb képeket kap és hosszabb megfigyelés esetén a karja sem fárad el annyira.

Jellemzők:

 • A zoom objektívlencsével zökkenőmentes módosíthatja a nagyítást
 • Az igen kis fényszórású optikai elemeket teljesen bevonja egy többszörös réteg
 • Több részből álló, szögben döntött, eltávolítható szemlencse
 • 1,5 méteres közelfókusz
 • Nitrogénnel töltve; vízálló
 • 1/4-os háromlábú állványra csatlakoztatható

A készlet tartalma:

 • Figyelőtávcső
 • Szemlencséket és objektívlencséket védő sapkák
 • Törlőkendő
 • Tartótok a szállításhoz és tároláshoz
 • Használati útmutató és élettartamra szóló szavatosság

Gyártó:
Levenhuk
Garancia időtartam:
Élettartam
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide