részletes keresés

50791

Levenhuk F4 „Naprendszer” szűrőkészlet

Gyártó: Levenhuk Garancia időtartam: 2 év
25 értékelés
26 390 Ft
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron

A Levenhuk F4 „Naprendszer” szűrőkészlet teleszkópokhoz való fényszűrőket tartalmaz. Ezek a szűrők a világűr tanulmányozása során nyújthatnak hasznos segítséget. Növelik a kontrasztot a bolygók nem egységesen megvilágított területei között, hogy az Ön apróbb részleteket is megfigyelhesse. Ez a készlet izgalmasabbá teszi a Naprendszer felfedezését. Az összes szűrő 1,25-os tubusátmérővel rendelkezik, és a rajtuk található belső menet lehetővé teszi különböző szűrők kombinálását.

Levenhuk 1,25-os optikai szűrő „23A” jelű (világospiros)
Ez a szűrő elengedhetetlen kellék a Naprendszer bolygóinak a tanulmányozásához, ideértve különösen a Marsot, a Szaturnuszt és a Jupitert. Továbbá a Vénusz nappali és a Merkúr szürkületben történő megfigyelésére is jól használható. A(z) „23A” jelű Levenhuk 1,25-os optikai szűrő (világospiros) kihangsúlyozza az üstökösök csóvájának a porrészecskéinek a világosságát. A szűrő alacsony fényáteresztésű, ezért legalább 130 mm-es rekesznyílással rendelkező teleszkópokhoz ajánlott.

Levenhuk 1,25-os optikai szűrő „58” jelű (zöld)
Ez is egy jó szűrő a legalább 130 mm-es rekesznyílással rendelkező teleszkópokhoz. A lencsés teleszkópokra (refraktorokra) felszerelve hatékonyan megszünteti a kromatizmust és növeli a képfelbontást. A Mars, a Szaturnusz sarki területeinek, a Jupiter légkörének, valamint a Hold és a világos üstökösök megfigyelésére ajánlott.

Levenhuk 1,25-os optikai szűrő „80A” jelű (kék)
Ez az egyik legnépszerűbb szűrő a bolygók megfigyeléséhez. Elengedhetetlen kellék a Jupiteren található Nagy Vörös Foltnak, valamint a Szaturnusz gyűrűinek a részleteinek a tanulmányozásához. Jól használható a Mars légkörének és jégsapkáinak a tanulmányozásához. Hasznos társ a Vénusz és a Merkúr megfigyelése során. Ez a szűrő a kettőscsillagok, az üstökösök és a Hold megfigyeléséhez is használható.

Levenhuk 1,25-os optikai szűrő „12” jelű (sárga)
Ez a szűrő magas fényáteresztésű, így kis rekesznyílású teleszkópokon használható. Az egyik legnépszerűbb szűrő a Mars megfigyeléséhez. Jól használható a Jupiter és a Szaturnusz megfigyeléséhez, valamint a Neptunusz és az Uránusz gyűrűinek részletes tanulmányozásához. Ezzel a szűrővel megfigyelhetők az üstököscsóvák és a Hold felszíne.

Jellemzők:

  • Négyszűrős készlet
  • Az optikai üvegből készült szűrők éles és tiszta képet állítanak elő
  • Kiváló választás a Naprendszer bolygóinak, az üstökösöknek és a Holdnak a megfigyeléséhez
  • Menet, amellyel különböző szűrők kombinálhatók
  • 1,25-os tubusátmérő

A készlet tartalma:

  • „23A” jelű szűrő (világospiros)
  • „58” jelű szűrő (zöld)
  • „80A” jelű szűrő (kék)
  • „12” jelű szűrő (sárga)
  • Műanyag tok tároláshoz
Műszaki adatok
Optikai elemek anyaga optikai üveg
Külső menet (a szemlencsébe történő beszereléshez) igen, 1,25
Belső menet (különböző szűrők kombinálásához) igen
Üzemi hőmérséklet-tartomány, °C –5 – 35

Gyártó:
Levenhuk
Garancia időtartam:
2 év
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide