részletes keresés

» Levenhuk Fatum Z250 hőkamera egyszemes távcső

81722

Levenhuk Fatum Z250 hőkamera egyszemes távcső

Gyártó: Levenhuk
29 értékelés
1 299 990 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál

A Levenhuk Fatum Z250 olyan hőérzékelős egyszemes távcső, amely egy jármű méretű tárgyat akár 2400 méteres távolságból is képes felderíteni. Az olyan kisebb célpontok, mint a vaddisznó, nagyjából 620 méteres távolságból vehetők észre. A berendezés kompakt, kis súlyú, könnyű kézben tartani, ezért a folyamatos használathoz ideális. Főként vadászat során, a mezőgazdaságban, a védelmi és keresési műveleteknél, valamint szabadtéri sportoknál alkalmazzák.

A hőképet 400 x 300 pixeles felbontású mikrobolométeres mátrix hozza létre. Ötféle színből lehet színpalettát választani. Lézeres jelölő is rendelkezésre áll: 200 méteres távolságból képes megvilágítani a célpontot. A készüléknek hőfoltészlelő funkciója is van, így gyorsabban lehet reagálni egy adott helyzetre. A nagyítás optikai nagyítás és digitális zoom kombinációja, amelyet a 2,4x és 9,6x értékek között szinte észrevétlenül lehet beállítani.

A berendezés stabil kialakítású. Az IP66-os vízvédettségi besorolásnak köszönhetően esőben és hóban is jól teljesít, még erősebb vízsugarak sem tesznek kárt benne. Az energiahatékonyságra kifejezett figyelmet fordítottunk. A tápellátás forrása egy újratölthető akkumulátor, a készüléken energiatakarékos üzemmód is található, valamint automatikus kikapcsoló funkció, ha a berendezés éppen nincs használatban. Egyetlen feltöltés maximálisan 7 óra folyamatos működést tud biztosítani. Egy másik szerkezeti elem a háromlábú állvány. Standard 1/4 hüvelykes átmérővel rendelkezik.

A hőérzékelős egyszemes távcsőben beépített WIFI-modul található, valamint támogatja a TargetIR mobilalkalmazást. Ha telepítette az alkalmazást az okostelefonjára, akkor valós idejű képeket fogadhat a hőérzékelős egyszemes távcsőtől és távolról is beállíthatja a berendezést. Az alkalmazáson keresztül képeket és videófelvételeket is készíthet, ezeket el is tudja menteni a telefonra. A berendezés távolságmérésre is képes. A hőérzékelős egyszemes távcsövet Bluetooth-on vagy C-típusú csatlakozóval rendelkező kábelen keresztül csatlakoztathatja egyéb külső eszközökhöz.

Főbb jellemzők:

 • Hőérzékelős egyszemes távcső 400 x 300 pixeles mátrixszal
 • Maximális észlelési távolság: 2400 m
 • Optikai nagyítás és digitális zoom, amelyek alig észrevehetőeb módosítják a nagyítási értéket
 • Hőfoltérzékelés, 5 színpaletta, lézeres jelölő
 • WIFI-n és Bluetoothon keresztüli, vezeték nélküli kapcsolat, C-típusú kábelcsatlakozás
 • Akkumulátorról működik, újratöltés nélkül maximálisan 7 órán keresztül üzemel
 • TargetIR mobilalkalmazási támogatás felvevő és távolságmérő funkcióval
 • IP66-os vízállósági védettség, 1/4 hüvelykes háromlábú állvány
 • Könnyű – 0,3 kg

A készlet tartalma:

 • Hőérzékelős egyszemes távcső
 • Micro-USB-kábel
 • Videókábel
 • Tok
 • Pánt
 • Akkumulátor
 • Akkumulátortöltő
 • Szemlencse védősapka
 • Felhasználói kézikönyv és garanciajegy

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide