részletes keresés

» Levenhuk Halo 13x digitális éjjellátó egyszemes távcső

77665

Levenhuk Halo 13x digitális éjjellátó egyszemes távcső

Gyártó: Levenhuk Garancia időtartam: Élettartam
47 értékelés
79 490 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron

A Levenhuk Halo 13x digitális éjjellátó egyszemes távcső beépített felvevőegységgel rendelkezik, így egyaránt használható vizuális megfigyelésekhez, valamint kép- és videofelvételek készítéséhez. Az eszköz teljes sötétségben fekete-fehér képet biztosít. Nappal, szokványos egyszemes távcsőként használva színes képet ad. A Levenhuk Halo 13x kiváló választás éjszakai vadászathoz, tájfutáshoz, harcjátékokhoz és őrjáratokhoz.

Érzékelési tartomány teljes sötétségben: akár 300 méter

Az optikai elemek szilícium-dioxid, tükröződésmentes bevonattal ellátott üvegből készültek. Ennek köszönhetően az egyszemes távcső a sötétben tiszta és kontrasztos képet, nappal pedig részletgazdag, fényes képet biztosít. Nappal bármilyen objektum megvizsgálható, bármilyen távolságra legyen is. Éjszaka a látótartomány 300 méterre korlátozódik. Teljes sötétségben a jobb láthatóság érdekében érdemes infravörös világítást használni. Összesen 7 fényerő-szint érhető el, így a világítás az adott fényviszonyok szerint szabályozható. A jobb akkumulátor-üzemidő érdekében a fényerőt érdemes minimum szinten tartani, ha pedig a képet a lehető legrészletesebben szeretné látni, használja a maximum fényerő-szintet.

Fénykép- és videofelvétel (1280x960 pixel) 

A beépített felvevőegységnek köszönhetően az eszköz videók és fényképek készítésére is alkalmas. Az adatokat a rendszer egy memóriakártyára (tartozék) menti, ahonnan USB-kábelen keresztül minden átmásolható egy számítógépre. A maximális képfelbontás 1280x960 pixel. Azonban ha szükséges, ez 640x480 pixelre csökkenthető. A videók – függetlenül a képfelbontástól – 30 képkocka/mp minőségben készülnek, így ezek mindig egyenletes és rendkívül élvezhető minőségben nézhetők vissza.

Akár 10 óra folyamatos használat az elemek kicserélése nélkül

Az egyszemes távcső cseppálló, 1/4 menetes vázzal rendelkezik. Az egyszemes távcső ergonomikusan felépített és kényelmesen kézbe vehető. Az eszköz rendkívül felhasználóbarát módon kezelhető. Az éjjellátó egyszemes távcső AA elemekkel (külön megvásárolhatók) működik, mivel terepi körülmények között ez a legkézenfekvőbb megoldás. A lemerült elemek gyorsan kicserélhetők újakra, míg az akkumulátor töltése terepen igencsak nehézkes. Az eszköz a háttérvilágítás intenzitásától függően egyetlen töltéssel 4—10 órán át működik.

Jellemzők:

 • Éjjellátó készülék digitalizálóval
 • Érzékelési tartomány teljes sötétségben: 300 m
 • Nappal: színes kép; éjjel: fekete-fehér
 • Nagyítás: 13x optikai zoom, 4x digitális zoom
 • Beépített infravörös világítórendszer 7 különböző fényerő-szinttel
 • Fénykép- (1280x960 pixel) és videofelvétel (1280x960 pixel, 30 képkocka/mp)
 • Akkumulátor-működés: AA elemek; akár 10 óra folyamatos használat
 • Cseppálló váz; háromlábú állványra szerelhető

A készlet tartalma:

 • Éjjellátó készülék
 • mini USB 2.0 töltőkábel
 • 32 GB-os MicroSD
 • Hordpánt
 • Használati útmutató és élettartamra szóló szavatosság

Gyártó:
Levenhuk
Garancia időtartam:
Élettartam
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide