részletes keresés

» Levenhuk Heritage PLUS 12x45 kétszemes távcső

71396

Levenhuk Heritage PLUS 12x45 kétszemes távcső

Gyártó: Levenhuk
20 értékelés
78 990 Ft
Személyes átvétel üzletünkben

Levenhuk Heritage PLUS 12x45 kétszemes távcső

A korlátozott kiadású, számozott sorozatban csupán 4000 darab eszköz található, amelyből 1000 darabot európai országokba exportálunk.

A Levenhuk Heritage PLUS 12x45 kétszemes távcsövet nyílt terepen végzett megfigyelésekre és mérésekre tervezték.

A hajszálkeresztnek köszönhetően pontosan lőhet, nyílt terepen bonyolult körülmények között is felmérheti az erőegyensúlyt, valamint kiszámíthatja a megfigyelt objektum távolságát. A 12x-es nagyítás ideális távoli objektumok részletes megfigyelésére. A kétszemes távcső nagyszerűen használható vadászat során vagy a harctéren.

Az „Oroszországban készült”, rubinnal bevonatolt optikai elemek

A Levenhuk Heritage PLUS 12x45 kétszemes távcső a Levenhuk Vállalat és az oroszországi kazani Optikai Mechanikai gyár közös projektjének tervei alapján készült; a gyár az optikai megfigyelőeszközök jól ismert beszállítója, amely az orosz (előzőleg szovjet) hadseregnek dolgozott és dolgozik a mai napig. A gyárat 1940-ben alapították, azóta működik a hadiipar legszigorúbb minőségi szabványai szerint. Emiatt az orosz üveget nem csak Oroszországban, hanem az egész világon is széleskörűen elismerik. A Levenhuk Heritage PLUS 12x45 rubinnal bevonatolt optikai elemei növelik a szürkületi körülmények között létrehozott kép kontrasztját és élességét.

Hajszálkereszt

A jobb szemlencsében található hajszálkereszt segítségével kiszámolható a megfigyelt objektum távolsága. Ehhez szükséges tudni az objektum szélességét és magasságát. A megfigyelés során mért távolság a mérőskála révén számítható ki. A hajszálkereszt használatáról a használati útmutatóban olvashat. A funkció hasznos lehet vadászat vagy különleges műveletek végrehajtása során.

Gumírozott, alumíniumból készült váz

A váz alumíniumötvözetből készült, gondosan védi a kétszemes távcsövet a sérüléstől. A gumírozott bevonat megvédi a távcsövet attól, hogy az kicsúszhasson a kezéből, továbbá lepereg róla minden nedvesség és esőcsepp. A kétszemes távcsövet bármilyen időjárási körülmények között használhatja, akár fagyban vagy rendkívüli hőségben is. A Levenhuk Heritage PLUS 12x45 ellenáll a nehézségeknek!

További jellemzők

A kétszemes távcsőn központi fókuszáló, pupillatávolságot állító elem és dioptriaállító gyűrű is található (ez utóbbi a jobb szemlencsén). A szemkagylók gumiból készültek. A készlet tartalmaz egy nyakpántot, egy védőtáskát, amely műbőrből készült.

Főbb jellemzők:

 • Oroszországban készült a Levenhuk Inc. (USA) számára
 • Az optikai elemek rubinnal bevonatolt orosz üvegből készültek
 • Masszív, ütésálló kivitelezés
 • A jobb szemlencsében hajszálkereszt található
 • Gumírozott fémváz
 • Széles hőtartományban használható

A készlet tartalma:

 • Kétszemes távcső
 • Szemlencsét védő sapkák
 • Nyakpánt
 • Műbőrből készült védőtáska
 • Használati útmutató és élettartamra szóló szavatosság

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás 10.000 Ft felett ingyenes, 0-9.999 Ft között a díja 750 Ft, utánvét esetén 940 Ft.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide