részletes keresés

» Levenhuk Heritage PLUS 12x45 kétszemes távcső

71396

Levenhuk Heritage PLUS 12x45 kétszemes távcső

Gyártó: Levenhuk
20 értékelés
77 990 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron
Laptopszalon Budapest külső raktáron

Levenhuk Heritage PLUS 12x45 kétszemes távcső

A korlátozott kiadású, számozott sorozatban csupán 4000 darab eszköz található, amelyből 1000 darabot európai országokba exportálunk.

A Levenhuk Heritage PLUS 12x45 kétszemes távcsövet nyílt terepen végzett megfigyelésekre és mérésekre tervezték.

A hajszálkeresztnek köszönhetően pontosan lőhet, nyílt terepen bonyolult körülmények között is felmérheti az erőegyensúlyt, valamint kiszámíthatja a megfigyelt objektum távolságát. A 12x-es nagyítás ideális távoli objektumok részletes megfigyelésére. A kétszemes távcső nagyszerűen használható vadászat során vagy a harctéren.

Az „Oroszországban készült”, rubinnal bevonatolt optikai elemek

A Levenhuk Heritage PLUS 12x45 kétszemes távcső a Levenhuk Vállalat és az oroszországi kazani Optikai Mechanikai gyár közös projektjének tervei alapján készült; a gyár az optikai megfigyelőeszközök jól ismert beszállítója, amely az orosz (előzőleg szovjet) hadseregnek dolgozott és dolgozik a mai napig. A gyárat 1940-ben alapították, azóta működik a hadiipar legszigorúbb minőségi szabványai szerint. Emiatt az orosz üveget nem csak Oroszországban, hanem az egész világon is széleskörűen elismerik. A Levenhuk Heritage PLUS 12x45 rubinnal bevonatolt optikai elemei növelik a szürkületi körülmények között létrehozott kép kontrasztját és élességét.

Hajszálkereszt

A jobb szemlencsében található hajszálkereszt segítségével kiszámolható a megfigyelt objektum távolsága. Ehhez szükséges tudni az objektum szélességét és magasságát. A megfigyelés során mért távolság a mérőskála révén számítható ki. A hajszálkereszt használatáról a használati útmutatóban olvashat. A funkció hasznos lehet vadászat vagy különleges műveletek végrehajtása során.

Gumírozott, alumíniumból készült váz

A váz alumíniumötvözetből készült, gondosan védi a kétszemes távcsövet a sérüléstől. A gumírozott bevonat megvédi a távcsövet attól, hogy az kicsúszhasson a kezéből, továbbá lepereg róla minden nedvesség és esőcsepp. A kétszemes távcsövet bármilyen időjárási körülmények között használhatja, akár fagyban vagy rendkívüli hőségben is. A Levenhuk Heritage PLUS 12x45 ellenáll a nehézségeknek!

További jellemzők

A kétszemes távcsőn központi fókuszáló, pupillatávolságot állító elem és dioptriaállító gyűrű is található (ez utóbbi a jobb szemlencsén). A szemkagylók gumiból készültek. A készlet tartalmaz egy nyakpántot, egy védőtáskát, amely műbőrből készült.

Főbb jellemzők:

 • Oroszországban készült a Levenhuk Inc. (USA) számára
 • Az optikai elemek rubinnal bevonatolt orosz üvegből készültek
 • Masszív, ütésálló kivitelezés
 • A jobb szemlencsében hajszálkereszt található
 • Gumírozott fémváz
 • Széles hőtartományban használható

A készlet tartalma:

 • Kétszemes távcső
 • Szemlencsét védő sapkák
 • Nyakpánt
 • Műbőrből készült védőtáska
 • Használati útmutató és élettartamra szóló szavatosság

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide