részletes keresés

» Levenhuk Heritage PLUS 8x30 kétszemes távcső

71394

Levenhuk Heritage PLUS 8x30 kétszemes távcső

Gyártó: Levenhuk
24 értékelés
65 990 Ft
Személyes átvétel üzletünkben

Levenhuk Heritage PLUS 8x30 kétszemes távcső

A korlátozott kiadású, számozott sorozatban csupán 4000 darab eszköz található, amelyből 1000 darabot európai országokba exportálunk.

A Levenhuk Heritage PLUS 8x30 kétszemes távcső tökéletesen használható terepi megfigyelésekhez és szabadtéri mérésekhez. Az eszköz belsejében rubinnal bevonatolt orosz optikai üveg található, milliméter-skálával és nagy rekesznyílású objektívlencsével. Külsejét alumíniumötvözetből készült, gumírozott váz fedi, amely az ütődések, nedvesség és a rendkívüli hőmérséklet minden hatásától megvédi a látcsövet. A kétszemes távcső remek választás vadászathoz vagy céllövészethez.

Az „Oroszországban készült”, rubinnal bevonatolt optikai elemek

A Levenhuk Heritage PLUS 8x30 kétszemes távcső a Levenhuk Vállalat és az oroszországi kazani Optikai Mechanikai gyár közös projektjének tervei alapján készült. A gyár az orosz (előzőleg szovjet) hadsereg egyik legnagyobb beszállítója. A gyárat 1940-ben alapították, vagyis több, mint 70 éve szállít optikai megfigyelőeszközöket a nyílt terepes katonai taktikai feladatok megoldására. A hadipar legszigorúbb szabványai szerint készített orosz üveget világszerte elismerik. A rubinnal bevonatolt optikai elemek jelentős mértékben növelik az alacsony megvilágítási körülmények között keletkezett képek kontrasztját (például felhős napon, naplementekor vagy a napfelkelte előtti órákban).

Hajszálkereszt

A hajszálkereszt segítségével meghatározható a megfigyelt vagy lövéshez kijelölt objektum távolsága. Ehhez a tárgy magasságát és szélességét kell tudni. A távolságot a jobb szemlencsében elhelyezkedő különleges mérőskála segítségével lehet kiszámítani. A mérési folyamat leírását a használati útmutatóban találja meg.

Gumírozott, alumíniumból készült váz

A váz alumíniumötvözetből készült, amelyet gumírozott bevonat véd, egyben biztos fogást is nyújt, így megakadályozza, hogy a kétszemes távcső kicsússzon a kezéből. A Levenhuk Heritage PLUS 8x30 kétszemes távcső ellenáll a véletlenszerű leeséseknek és rezgéseknek; a csatlakozásokat különleges anyag szigeteli, amely biztosítja, hogy a kétszemes távcső belsejében ne halmozódhasson fel por vagy víz. Az optikai és mechanikus részek ellenállnak a -40 és +50 °C közötti extrém hőmérsékletnek.

További jellemzők

A kétszemes távcső klasszikus módon fókuszálható a rajta található központi fókuszáló kerékkel. A szemkagylók gumiból készültek; a jobb szemlencsén dioptriaállító gyűrű található. A pupillatávolság szintén módosítható.

Főbb jellemzők:

 • Oroszországban készült a Levenhuk Inc. (USA) számára
 • A lencsék orosz BK10 típusú üvegből készültek
 • Rubinnal bevonatolt optikai elemek
 • A jobb szemlencsében hajszálkereszt található
 • Alumíniumötvözetből készült, gumival bevonatolt váz
 • Széles hőtartományban használható

A készlet tartalma:

 • Kétszemes távcső
 • Szemlencsét védő sapkák
 • Nyakpánt
 • Műbőrből készült védőtáska
 • Használati útmutató és élettartamra szóló szavatosság

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás 10.000 Ft felett ingyenes, 0-9.999 Ft között a díja 750 Ft, utánvét esetén 940 Ft.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide