részletes keresés

» Levenhuk Heritage PLUS 8x30 kétszemes távcső

71394

Levenhuk Heritage PLUS 8x30 kétszemes távcső

Gyártó: Levenhuk
25 értékelés
62 990 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron

Levenhuk Heritage PLUS 8x30 kétszemes távcső

A korlátozott kiadású, számozott sorozatban csupán 4000 darab eszköz található, amelyből 1000 darabot európai országokba exportálunk.

A Levenhuk Heritage PLUS 8x30 kétszemes távcső tökéletesen használható terepi megfigyelésekhez és szabadtéri mérésekhez. Az eszköz belsejében rubinnal bevonatolt orosz optikai üveg található, milliméter-skálával és nagy rekesznyílású objektívlencsével. Külsejét alumíniumötvözetből készült, gumírozott váz fedi, amely az ütődések, nedvesség és a rendkívüli hőmérséklet minden hatásától megvédi a látcsövet. A kétszemes távcső remek választás vadászathoz vagy céllövészethez.

Az „Oroszországban készült”, rubinnal bevonatolt optikai elemek

A Levenhuk Heritage PLUS 8x30 kétszemes távcső a Levenhuk Vállalat és az oroszországi kazani Optikai Mechanikai gyár közös projektjének tervei alapján készült. A gyár az orosz (előzőleg szovjet) hadsereg egyik legnagyobb beszállítója. A gyárat 1940-ben alapították, vagyis több, mint 70 éve szállít optikai megfigyelőeszközöket a nyílt terepes katonai taktikai feladatok megoldására. A hadipar legszigorúbb szabványai szerint készített orosz üveget világszerte elismerik. A rubinnal bevonatolt optikai elemek jelentős mértékben növelik az alacsony megvilágítási körülmények között keletkezett képek kontrasztját (például felhős napon, naplementekor vagy a napfelkelte előtti órákban).

Hajszálkereszt

A hajszálkereszt segítségével meghatározható a megfigyelt vagy lövéshez kijelölt objektum távolsága. Ehhez a tárgy magasságát és szélességét kell tudni. A távolságot a jobb szemlencsében elhelyezkedő különleges mérőskála segítségével lehet kiszámítani. A mérési folyamat leírását a használati útmutatóban találja meg.

Gumírozott, alumíniumból készült váz

A váz alumíniumötvözetből készült, amelyet gumírozott bevonat véd, egyben biztos fogást is nyújt, így megakadályozza, hogy a kétszemes távcső kicsússzon a kezéből. A Levenhuk Heritage PLUS 8x30 kétszemes távcső ellenáll a véletlenszerű leeséseknek és rezgéseknek; a csatlakozásokat különleges anyag szigeteli, amely biztosítja, hogy a kétszemes távcső belsejében ne halmozódhasson fel por vagy víz. Az optikai és mechanikus részek ellenállnak a -40 és +50 °C közötti extrém hőmérsékletnek.

További jellemzők

A kétszemes távcső klasszikus módon fókuszálható a rajta található központi fókuszáló kerékkel. A szemkagylók gumiból készültek; a jobb szemlencsén dioptriaállító gyűrű található. A pupillatávolság szintén módosítható.

Főbb jellemzők:

 • Oroszországban készült a Levenhuk Inc. (USA) számára
 • A lencsék orosz BK10 típusú üvegből készültek
 • Rubinnal bevonatolt optikai elemek
 • A jobb szemlencsében hajszálkereszt található
 • Alumíniumötvözetből készült, gumival bevonatolt váz
 • Széles hőtartományban használható

A készlet tartalma:

 • Kétszemes távcső
 • Szemlencsét védő sapkák
 • Nyakpánt
 • Műbőrből készült védőtáska
 • Használati útmutató és élettartamra szóló szavatosság

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide