részletes keresés

» Levenhuk LabZZ MC2 egyszemes távcső

70813

Levenhuk LabZZ MC2 egyszemes távcső

Gyártó: Levenhuk Garancia időtartam: Élettartam
29 értékelés
8 690 Ft
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron

Levenhuk LabZZ MC2 egyszemes távcső

A Levenhuk LabZZ MC2 egyszemes távcső egy kompakt és könnyű optikai eszköz, amely kifejezetten ifjú felfedezők számára készült. A BK-7 üvegből készült lencsének köszönhetően az egyszemes távcső teljesítménye vetekszik a felnőtt optikai eszközökével. Az egyszemes távcső nagyszerűen alkalmas a természet, a városi táj és minden más távoli objektum megfigyelésére. A nagyméretű objektívlencse kiváló minőségű, tiszta képet nyújt még borús időben is.

A Levenhuk LabZZ MC2 egyszemes távcső széles látómezővel, és 10x-es nagyítóerővel bír. Még a gyorsan mozgó objektum követésére is képes. A ház műanyagból készült, gumi burkolata pedig védi az optikai elemeket a nedvességtől és portól. A készlet tartalmaz továbbá egy hordtáskát és egy kényelmes pántot is.

A legjobb zsebméretű egyszemes távcső a Levenhuk LabZZ MC2, amelyet kifejezetten a fiatal és kíváncsi felfedezőknek készítettünk. Az eszköz világos színű külsővel és minőségi optikai elemekkel rendelkezik. Az egyszemes távcső optikai tulajdonságai ugyanolyan jók, mint a felnőtteknek készült modelleké.

Minden gyerek izgatott lesz egy komoly optikai eszköz láttán, amellyel felfedezheti a minket körülvevő világot. A távcső a gyermek társa lesz a felfedezések során, a segítségével pedig távoli objektumokat is részletesen megfigyelhet. A Levenhuk LabZZ MC2 egyszemes távcsövet a könnyű kialakítása különbözteti meg akis méretű és nagy teljesítményű egyszemes távcsövektől – a kitűnő, üvegből készült optikai elemeket egy könnyű, de tartós burkolat fedi. A színes burkolat tökéletesen illeszkedik a kézbe, hosszú megfigyelésekhez is alkalmas. A nagy objektívlencse-átmérőnek köszönhetően a távcső sok fényt képes összegyűjteni, széles látómezőt és ezáltal nagy területek megfigyelését teszi lehetővé. A puha gumiból készült szemkagyló kényelmes megfigyelést biztosít. A gyermekek számára készült. legjobb, kis méretű egyszemes távcsövek kényelmesen elférnek egy hátizsákban vagy akár zsebben is.

A LabZZ egyszemes távcsőhöz jár egy készlet, ami tartalmaz mindent, ami a távcső karbantartásához, az optikai elemek gondozásához szükséges, illetve van még benne egy stílusos tok is a szállításhoz. A fiatal felfedező gyorsan kitalálja, hogyan kell használni az egyszemes távcsövet segítség nélkül (vagy csak kis segítséggel). Kérjük, ne feledje, hogy az egyszemes távcső három év feletti gyermekek által használható. A használati útmutatóban hasznos tanácsokat találhat a távcső karbantartásával kapcsolatban. Az optikai eszközhöz jár egy készlet is. Találja meg a lenyűgöző, naprakész Levenhuk egyszemes távcsövek széles választékát az online áruházunkban!

A készlet a következőket tartalmazza:

  • Levenhuk LabZZ MC2
  • Pánt
  • Tok
  • Törlőkendő
  • Használati útmutató és élettartam garancia

Gyártó:
Levenhuk
Garancia időtartam:
Élettartam
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide