részletes keresés

» Levenhuk MED 1000T trinokuláris mikroszkóp

72784

Levenhuk MED 1000T trinokuláris mikroszkóp

Gyártó: Levenhuk
23 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

Levenhuk MED 1000T trinokuláris mikroszkóp

A Levenhuk MED 1000T egy trinokuláris optikai mikroszkóp plan-akromatikus objektívlencsékkel, amihez ráadásul Köhler világítás állítható be. Igazi kincs lesz azok számára, akik optikai berendezéseket használnak szakmai területükön, valamint az orvosi és mikrobiológiai laboratóriumokban, oktatási és rekreációs intézetekben, kutató egyetemeken dolgozó szakemberek számára.

A Levenhuk MED 1000 sorozatú mikroszkópok a professzionális és felső kategóriájú mikroszkópoknál alkalmazott végtelen korrekcióval ellátott optikai rendszerrel vannak felszerelve. Ez a rendszer végtelenre korrigált plan-akromatikus objektívvel rendelkezik, amely éles, erős kontrasztú, sík képet biztosít.

A végtelen korrekcióval ellátott optikai rendszer egyik legfőbb jellemzője, hogy további új elemek felszerelését teszi lehetővé a fény útjában a tárgylencsék és a szemlencsetubus közé. Ide tartoznak a fókusztávolságot minimális mértékben befolyásoló és a színtorzításokat korrigáló polarizáló elemek, az epifluoreszcens fényforrások vagy a DIC-prizmák. Mindezeket egybevetve, a Levenhuk MED 1000 mikroszkópok moduláris kialakításuknak és egyszerű használatuknak köszönhetően többféle területen alkalmazhatók, a hematológiai, régészeti, mikrobiológiai laboratóriumokban és számos egyéb területen.

A mikroszkóp fő jellegzetességét optikai elemei adják. A revolverfej négy plan-akromatikus objektívlencsét tartalmaz, amik javítják a színvisszaadást, csökkentik a gömbtorzítást, javítják a mező elgörbülését (a sík látómező teljes területe akár a megfigyelt kép 95%-a is lehet). A 100-szoros objektívlencse lehetővé teszi az immerziós olajjal történő megfigyelést. A mellékelt széles látómezejű szemlencsék jó láthatóságot biztosítanak. A mikroszkóp nagyítási foka 40x és 1000x érték között állítható.

A háromszemlencsés fejrészhez egy külön optikai tubus van mellékelve, aminek segítségével egy (külön megvásárolható) digitális kamera szerelhető a mikroszkópra. Kamerára van szükség a mintákról történő képkészítéshez, a megfigyelésekről való videós archívumok létrehozásához, illetve a képek külső képernyőre történő átviteléhez, hogy a kutatást nagyobb közönség számára is lehessen demonstrálni. A fejrész 360°-ban forgatható, a látható rész dőlésszöge 30°, így a hosszan tartó megfigyelések kényelmesek.

A mikroszkóp világítási rendszere szintén említésre méltó. Minden megfigyelés elvégzése áteső fényben történik (a mikroszkóp alsó részén egy LED helyezkedik el). A Köhler világítás beállítása egy írisz diafragmával és egy fényszűrővel rendelkező Abbe kondenzorral történik. Ehhez tápellátásra van szükség.

A mechanikus tárgyasztal mozgatható, felületét a grafit bevonat teszi biztonságossá. A durva- és finomfókusz-állító szerkezettel állítható be az élesség. Gombjai a vázon helyezkednek el.

A készletben a praktikus tároláshoz egy porvédő is található. A Levenhuk MED sorozat (külön megvásárolható) opcionális tartozékaival a mikroszkóp pillanatokon belül fejleszthető.

Jellemzők:

 • Professzionális optikai mikroszkóp áteső fényben végzett megfigyelésekhez
 • Háromszemlencsés, forgatható fejrész
 • Plan-akromatikus objektívlencsék beállított színvisszaadással és csökkentett gömbtorzítással
 • Nagyítás: 40x-1000x, immerziós olaj
 • Hálózati aljzaton keresztül működtetett LED-világítás állítható fényerősséggel
 • Köhler világítás használható
 • Koaxiális szerkezet durva- és finomfókusz-állításhoz

A készlet tartalma:

 • Mikroszkóptalpazat állvánnyal
 • Háromszemes fejrész , 360°-ban forgathatól
 • Plan-akromatikus objektívlencse végtelen fókuszra állítva: 4x, 10x, 40xs, 100xs (olaj immerziós), gombásodás elleni bevonattall
 • Nagy látószögű szemlencsék: WF10xx/22 mm (2 db) gombásodás elleni bevonattall
 • Abbe N.A. 1,25 kondenzor írisz diafragmával
 • Kék szűrő
 • Immerziós olaj fiola
 • C-állvány a kamerához
 • Porvédő
 • Tápkábel(145 cm)
 • LED (3 W)
 • Biztosíték (1 db)
 • Imbuszkulcs (1 db)
 • Használati útmutató és élettartamra szóló szavatosság

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide