részletes keresés

» Levenhuk MED D20T LCD digitális trinokuláris mikroszkóp

73991

Levenhuk MED D20T LCD digitális trinokuláris mikroszkóp

Gyártó: Levenhuk
31 értékelés
699 990 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál

A Levenhuk MED D20T LCD mikrobiológiai digitális mikroszkóp egy professzionális optikai berendezés a világos látómezős megfigyelésekhez. Legfőbb jellemzője az 5 MP-es, LCD-kijelzős digitális kamera, amely valós időben képes továbbítani a mikroszkóp objektívjétől érkező képet, és amellyel videók és képek készíthetők a kutatásról. Mindemellett a mikroszkóp semi-plan optikával rendelkezik, és beállítható rajta a Köhler világítás. A mikroszkóp hasznos a mikrobiológia, az orvostudomány, a kutatás és egyéb más tudományos szakterületek számos problémájának megoldásában.

Kiváló minőségű, fél-sík akromatikus optikai elemek

A 360°-ban forgatható, trinokuláris fejrész rendelkezik egy binokuláris, 30°-ban megdöntött vizuális elemmel. A digitális kamera a függőleges tubusba van beszerelve. A széles látószögű szemlencsék – melyek dioptriája állítható – jó láthatóságot biztosítanak. Az objektívlencsék különböző nagyítással rendelkeznek; a 40-szeres és 100-szoros objektíveket rugós keret védi. Folytathat megfigyeléseket maximális nagyítás és immerziós olaj használata mellett (az immerziós olajat tartalmazó fiola a csomag része). Az optikát gombaölő bevonat védi.

Kényelmes munka a mikroszkóp tárgylemezeivel

Az optikai egység alatt egy tárgyasztal található. A kétrétegű tárgyasztal mechanikus skálával van felszerelve. A kis osztásközű durva és finom fókuszáló gomb révén az élesség állítható. A megfigyelés áteső fényben történik: egy 20 W-os halogén fényforrással, amely a diafragmával és fényszűrő-tartóval felszerelt Abbe kondenzor alatt helyezkedik el. A készlet három fényszűrőt tartalmaz. A világítás fényereje állítható; működtetéséhez váltakozó áramú (AC) tápellátásra van szükség.

A Levenhuk MED D20T LCD egy modern mikroszkóp, amelyet mikrobiológiai kutatásokhoz terveztünk

A digitális kamera ugyancsak említésre méltó. Az LCD kijelző mellett a kamera kompatibilis számos egyéb berendezéssel is. Csatlakoztathat egeret, billentyűzetet és fejhallgatót a kamerához. Az objektívlencsétől érkező kép továbbítható egy beépített vagy egy külső képernyőre; a pendrive-ok és memóriakártyák is támogatottak. A kamerához nem szükséges kiegészítő szoftvert telepíteni. A segédszoftver segítségével szerkesztheti a rögzített fotókat és videókat, kiválaszthatja a fájlok tárolási helyét, módosíthatja a kamera-beállításokat, valamint elvégezheti a fotók és videók egyszerűbb feldolgozását. A szoftver használatával beállíthatja a méretet, a kép fényességét és kontrasztját, a gammát, az élességet és a telítettséget, az expozíciós időt és a fehéregyensúlyt, kalibrálhatja a kamerát és az objektívlencsét, méretet vehet az egyes mintákról vagy struktúrákról (számtalan mértékegység áll ehhez rendelkezésre). Továbbá a program lehetővé teszi a részecskék elemzését is. A kamera megkönnyíti és praktikusabbá tes zi a felfedező laboratóriumi munkáját; nincs szükség többé arra, hogy a szemlencséken keresztül vizsgálja a tárgylemezeket, mivel az érzékelős vezérlésű beépített LCD-képernyőn láthatóvá válik a kép.

A Levenhuk MED 20 sorozat tagjai közé mikrobiológiai laboratóriumok számára tervezett, kiváló minőségű mikroszkópok tartoznak.

Jellemzők:

 • Trinokuláris laboratóriumi mikroszkóp
 • Semi-plan akromatikus optika, 40–1000x nagyítás
 • Gombaölő bevonat az összes optikai elem felületén
 • Váltakozó áramú (AC) tápellátással működő, halogén lámpa
 • Köhler világítás használható
 • A készlethez egy 5 MP digitális kamera és egy Androidos LCD-képernyő is tartozik

A készlet tartalma:

 • Mikroszkóptalpazat állvánnyal
 • 360 fokban forgatható, háromszemlencsés fejrész
 • Semi-plan akromatikus 4x, 10x, 40xs, 100xs (olajimmerziós) objektívlencsék gombaölő bevonattal
 • Széles látószögű szemlencsék: WF 10x /18 mm gombaölő bevonattal (2 db)
 • Abbe kondenzor N.A. 1,25 írisz diafragmával és fényszűrő-tartóval
 • Szűrők: kék, zöld, sárga
 • Immerziós olaj fiola
 • Biztosíték (2 db)
 • Tápkábel a mikroszkóphoz
 • Porvédő
 • 5 MP-es digitális kamera LCD-kijelzővel
 • Tápkábel a kamerához
 • Használati útmutató és élettartamra szóló szavatosság

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide