részletes keresés

» Levenhuk MED D30T digitális trinokuláris mikroszkóp

73998

Levenhuk MED D30T digitális trinokuláris mikroszkóp

Gyártó: Levenhuk
22 értékelés
599 990 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál

A Levenhuk MED D30T trinokuláris mikroszkóp a hagyományos optikai és a digitális mikroszkópok előnyeit egyesíti. A mikrovilág klasszikus megfigyelései mellett élő közvetítésre, a mintákat ábrázoló fényképek készítésére, valamint a vizsgálat videófelvételként történő rögzítésére is használható. Ezt a mikroszkópot a tudomány különböző területein dolgozó szakemberek számára terveztük. A végtelenre korrigált, fél-sík akromatikus optikai elemeknek, a Köhler világításra történő beállíthatóságnak, valamint a 10 megapixeles digitális kamerának köszönhetően a Levenhuk MED D30T számos különféle feladat megoldására hatékonyan használható.

Fél-sík akromatikus, végtelenre korrigált optikai elemek

A Levenhuk MED 30 sorozatú mikroszkópok a professzionális és felső kategóriájú mikroszkópoknál alkalmazott, végtelenre korrigált optikai rendszerrel vannak felszerelve. Ez a rendszer végtelenre korrigált, fél-sík objektívekkel rendelkezik, és éles, erős kontrasztú, magas fokú síkfekvéssel rendelkező képeket biztosít.

A végtelenre korrigált optikai rendszer egyik legfőbb jellemzője, hogy további új alkatrészek felszerelését teszi lehetővé a fény útjában az objektívlencsék és a szemlencsetubus közé. A további alkatrészek közé tartoznak a polarizálók, (mindegyik Levenhuk MED 30 típusú mikroszkópon található egy erre a célra kialakított nyílás, ahová beilleszthetők) és az epi-fluoreszcens megvilágítás. Mindezeket egybevetve, a Levenhuk MED 30 mikroszkópok moduláris kialakításuknak és egyszerű használatuknak köszönhetően többféle területen alkalmazhatók a hematológiai, régészeti, mikrobiológiai és egyéb laboratóriumokban.

Az optikai rendszer jellemzői

A mikroszkóp prizmával rendelkező trinokuláris fejrészében a kétszemes megfigyelésre tervezett kétszemlencsés rész mellett egy függőleges tubus is található, amelybe egy – a készletben megtalálható – digitális kamera szerelhető. A vizuális rész 30°-os szögben döntött, a fejrész pedig 360°-ban forgatható. Ez a mikroszkóp csoportos vizsgálatok során hosszabb megfigyelésekhez is kényelmesen használható. A 10-szeres nagyítási fokú, széles látómezejű szemlencséken keresztül jól láthatók az objektumok. A dioptriaállítási lehetőségnek köszönhetően az optikai elemek pontosan beállíthatók az egyes felhasználókhoz. A revolverfejben öt objektívlencse található, amelyek közül a magasabb nagyítási fokú három objektívlencse rugóterhelésű keretekkel rendelkezik. A 100-szoros objektívlencse segítségével olajimmerziós megfigyelések végezhetők. Az összes optikai elemet gombásodásgátló bevonat védi.

10 M-es digitális kamera fényképek és videofelvételek készítéséhez

A digitális kamerában egy 10 megapixeles érzékelő található, amelynek a segítségével nagyfelbontással készíthetők fényképek és magas képkockasebességgel rögzíthetők videók. A kamera a készletben megtalálható USB-kábel segítségével csatlakoztatható számítógéphez. Ezt követően a kamera valós időben képes továbbítani a képet a számítógép felé. A készletben megtalálható CD-lemezről telepíthető speciális szoftver segítségével a képek feldolgozhatók, valamint a kamera paraméterei beállíthatók. A szoftver használatával beállíthatja a méretet, a kép fényességét és kontrasztját, az expozíciós időt és a fehéregyensúlyt, kalibrálhatja a kamerát és az objektívlencsét, méretet vehet az egyes mintákról vagy struktúrákról (számtalan mértékegység áll ehhez rendelkezésre). A digitális kamera segítségével végzett laboratóriumi munka könnyű és kényelmes, mivel lehetővé teszi a szemlencsén keresztüli munkavégzést a számítógép képernyőjének használatával szemben, így jelentős mértékben csökkenthető a szem kifáradása.

Kényelmes munka a mikroszkóp tárgylemezeivel

A tárgyasztal mechanikus skálával van felszerelve. Az élesség a durva- és finomfókusz-szabályzó gombok elforgatásával állítható. Az Abbe kondenzorhoz írisz diafragma tartozik. A világítás a mikroszkóp alsó részében található. A 3 W-os LED-lámpa mellett egy kiegészítő lencse is található a tökéletes fényerősség érdekében. A modell beállítható Köhler világítás használatára. A fényerősség állítható. Váltakozófeszültségű hálózati tápellátás szükséges hozzá.

Jellemzők:

 • Prizmával ellátott trinokuláris fejrész, 40-szeres és 1000-szeres közötti nagyítási tartomány
 • Végtelenre korrigált, fél-sík akromatikus optikai elemek
 • A szemlencséken és az objektívlencséken gombásodásgátló bevonat található
 • Továbbfejlesztett, LED-lámpa fényerősség-állítási funkcióval
 • Köhler világítás használható
 • Váltakozófeszültségű hálózati tápellátással működik
 • 10 megapixeles digitális kamera tartozik hozzá

A készlet tartalma:

 • Mikroszkóptalpazat állvánnyal
 • 360°-ban forgatható, háromszemlencsés fejrész
 • Végtelenre korrigált, fél-sík akromatikus objektívlencsék: 4x, 10x, 40xs, 60xs és 100xs (olaj) nagyítási fokú objektívlencsék gombásodásgátló bevonattal
 • Széles látómezejű szemlencsék: gombásodásgátló bevonattal ellátott, WF10x/22 mm típus (2 db)
 • Abbe kondenzor N.A. 1,25 írisz diafragmával
 • Szűrők: kék, zöld, sárga
 • Immerziós olaj fiola
 • Biztosíték (2 db)
 • Tápkábel a mikroszkóphoz
 • Porvédő
 • 10 megapixeles digitális kamera
 • Kamera-adapter
 • Kameratartó
 • USB-kábel a kamera csatlakoztatására és tápellátására
 • A szoftvert és az illesztőprogramokat tartalmazó CD-lemez
 • Használati útmutató és élettartamra szóló szavatosság

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide