részletes keresés

» Levenhuk MED D40T digitális trinokuláris mikroszkóp

74007

Levenhuk MED D40T digitális trinokuláris mikroszkóp

Gyártó: Levenhuk
28 értékelés
776 990 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál

A Levenhuk MED D40T egy háromszemlencsés, digitális mikroszkóp, amelyhez egy 16 megapixeles kamera is tartozik. A végtelenre korrigált, sík, akromatikus optikai rendszer sík látómezőt állít elő, kiküszöböli a kromatikus torzítást, valamint magas fokú részletességgel jeleníti meg a megfigyelni kívánt objektumot. A mikroszkópban Köhler világítás használható, valamint a mikroszkóp segítségével olajimmerziós megfigyelés végezhető. A Levenhuk MED D40T tökéletes optikai műszer az olyan szakemberek számára, akiknek magas minőségű optikai elemekkel rendelkező és többféle funkciót kínáló mikroszkópra van szükségük.

Sík akromatikus, végtelenre korrigált optikai elemek

A Levenhuk MED 40 sorozatú mikroszkópok a professzionális és felső kategóriájú mikroszkópoknál alkalmazott, végtelenre korrigált optikai rendszerrel vannak felszerelve. Ez a rendszer végtelenre korrigált, sík akromatikus objektívvel rendelkezik, amely éles, erős kontrasztú, sík képet biztosít.

A végtelenre korrigált optikai rendszer egyik legfőbb jellemzője, hogy a fény útjában további új elemek felszerelését teszi lehetővé a tárgylencsék és a szemlencsetubus között. Ilyen további elem lehet a polarizátor valamint az epifluoreszcens megvilágítás. Mindezeket egybevetve, a Levenhuk MED 40 mikroszkópok moduláris kialakításuknak és egyszerű kezelésüknek köszönhetően többféle területen alkalmazhatók, a hematológiai, régészeti, mikrobiológiai és egyéb laboratóriumokban.

Forgatható fejrész prizmával

Azok a mikroszkópok, amelyekhez digitális kamera is tartozik, alapkivitelben háromszemlencsés fejrésszel készülnek. A kétszemlencsés rész segítségével vizuális megfigyelések végezhetők, míg a kamera a külön szemlencsetubusba van beszerelve. Ha fényképet vagy videót szeretne készíteni a mintákról, akkor ehhez nem kell félbeszakítania a vizsgálatot. A vizuális modul enyhén (30°-os szögben) döntött, hogy a megfigyelő nyakizmai több órányi megfigyelés során se fáradjanak el. A fejrész 360°-ban forgatható.

Az optikai rendszer jellemzői

A készletben különféle optikai kiegészítők találhatók, ideértve például a széles látómezejű és állítható dioptriájú szemlencséket, valamint a sík, akromatikus, különféle nagyítási fokú objektívlencséket. A mikroszkóp teljes nagyítási tartománya 40-szerestől 1000-szeresig terjed. A három magas nagyítási fokú objektív rugós szegélyekkel van ellátva. A 100-szoros objektívlencse segítségével olajimmerziós megfigyelés végezhető. Az összes optikai elemet gombásodásgátló bevonat védi.

16 M-es digitális kamera fényképek és videofelvételek készítéséhez

A 16 megapixeles digitális kamerával nagyfelbontású fényképek és videók készíthetők. Az elkészült képek felhasználhatók például mikromintákkal végzendő szakmai munkákhoz, valamint a vizsgálatról szóló archív anyagok létrehozásához. A kamera a készletben megtalálható USB-kábellel csatlakoztatható számítógéphez, majd utána az előállított képet valós időben továbbítja a képernyő felé. A kamera a képet online továbbítja a számítógép képernyőjére. Így könnyebben és praktikusabban végezhetők el a laboratóriumi munkák, csökkenthető a szemfáradtság és a feszültség a rotátorköpeny izmaiban, mivel nem kell a szemlencsékbe tekinteni. Az erre a célra kialakított szoftver segítségével végrehajthatók a rögzített tartalmak alapvető feldolgozási műveletei (a készlet tartalmazza a CD-t). A szoftver használatával beállíthatja a méretet, a kép fényességét és kontrasztját, az expozíciós időt és a fehéregyensúlyt, kalibrálhatja a kamerát és az objektívlencsét, méretet vehet az egyes mintákról vagy struktúrákról (számtalan mért ékegység áll ehhez rendelkezésre).

Kényelmes munka a mikroszkóp tárgylemezeivel

A minták egy mechanikus skála segítségével helyezhetők az objektív alá. A tárgyasztal két irányban mozgatható. Az élesség a durva- és finomfókuszálás segítségével állítható. Az erős fénnyel világító LED-lámpa a berendezés alsó részén található meg. A világítási rendszer részét képezi továbbá egy írisz diafragmával ellátott Abbe kondenzor is. Rendelkezésre áll Köhler világítás.

A világításhoz váltakozófeszültségű (AC) tápellátásra van szükség. A világítás fényereje állítható.

Jellemzők:

 • Végtelenre korrigált, sík, akromatikus optikai elemek
 • Prizmával ellátott trinokuláris fejrész, 40-szeres és 1000-szeres közötti nagyítási tartomány
 • Erős fényű LED világítás fényerő-szabályozási funkcióval
 • Rendelkezésre áll Köhler világítás
 • Váltakozófeszültségű (AC) tápellátással működik, állítható fényerő
 • 16 megapixeles digitális kamera tartozik hozzá

A készlet tartalma:

 • Mikroszkóptalpazat állvánnyal
 • 360°-ban forgatható, háromszemlencsés fejrész
 • Végtelenre korrigált, sík, akromatikus objektívlencsék: 4x, 10x, 40xs, 60xs és 100xs (olaj) nagyítási fokú objektívlencsék gombásodásgátló bevonattal
 • Széles látómezejű szemlencsék: gombásodásgátló bevonattal ellátott, WF10x/22 mm típus (2 db)
 • Abbe kondenzor N.A. 1,25 írisz diafragmával
 • Szűrők: kék, zöld, sárga
 • Egy üveg immerziós olaj
 • Olvadóbiztosító (2 db)
 • Tápkábel a mikroszkóphoz
 • Porvédő
 • 16 megapixeles digitális kamera
 • Kameraadapter
 • Kameraállvány
 • USB-kábel a kamera csatlakoztatásához és tápellátásához
 • Szoftvert és illesztőprogramokat tartalmazó CD-lemez
 • Használati útmutató és élettartamra szóló szavatosság

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide