részletes keresés

» Levenhuk Monaco ED 12x50 kétszemes távcső

72819

Levenhuk Monaco ED 12x50 kétszemes távcső

Gyártó: Levenhuk
23 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

Levenhuk Monaco ED 12x50 kétszemes távcső

A Levenhuk Monaco ED 12x50 magas szintű nagyítási és tökéletes fénygyűjtési hatékonyságot biztosít egy mindenféle időjárási körülménynek ellenálló, ütésálló házban. A kétszemes távcső éles és tiszta képet nyújt még alacsony fényviszonyok mellett is: alkonyatkor, hajnalban, felhős időben. Az extra alacsony szórású optikai elemek, valamint a többrészes objektívlencse és szemlencse minden optikai torzítást kiszűrve tökéletesen éles képet biztosít. Ezáltal a teljes látómezőn át részletgazdag nagyított kép figyelhető meg. A kétszemes távcső 12x-es nagyítást kínál. A készülék szélsőséges körülmények között is megállja a helyét.

Az extra alacsony szórású optikai elemek kiszűrik az optikai torzítást, ezáltal a kapott kép élesebben és részletgazdagabban jelenik meg. A körülvevő világ természetes színei élethűek maradnak, a kósza vakító fények eltűnnek, így a kép élethű és sztereoszkópikus lesz. A többlencsés optikai elemek - ötrészes szemlencse és négyrészes objektívlencse - jobb képminőséget tesz lehetővé. Az optikai elemek külső felülete többrétegű bevonatot kapott, amely révén még alacsony fényben is jól kivehetők a távoli objektumok részletei.

A kétszemes távcső váza ütésálló, hőmérsékletálló műanyagból készült, amely ellenáll a leejtésnek, nedvességnek, pornak, rázásnak és ütődéseknek. A hermetikusan záródó kialakítás nem engedi be a vizet: a kétszemes távcső még folyóba vagy tóba ejtés esetén is túléli a víz alá merülést. A kétszemes távcsövet azonban nem szabad három percnél tovább és 1,5 méternél mélyebb víz alatt hagyni. A kétszemes távcső nitrogénnel töltött: ez a színtelen gáz védi a lencsét a kondenzvíztől, továbbá megakadályozza az objektívlencse és a szemlencse bepárásodását.

A Levenhuk Monaco ED 12x50 kétszemes távcsőn minden alapvető beállítás elvégezhető: dioptria-beállítás a jobb szemlencsén, pupillatávolság-beállítás és egyenletes fókuszállítás. A tekerhető szemkagylók helyzete változtatható, így szemüvegviselés mellett és anélkül is egyaránt végezhetők megfigyelések. A kétszemes távcső háromlábú állványra is illeszthető (külön kapható tartozék).

Jellemzők:

 • Nagyteljesítményű, nagy rekesznyílású kétszemes távcső bevonatolt, extra alacsony szórású üvegből készült optikai elemekkel
 • Tetőélprizma, 28 mm átmérőjű, öt részes szemlencse
 • A vízálló szerkezet maximum 1,5 méter mélységig rövid ideig ellenáll a víz alá merülésnek
 • A nitrogénnel töltött váz teljes mértékben megakadályozza a lencse bepárásodását
 • A kétszemes távcső váza csúszásmentes bevonattal ellátott, tartós műanyagból készült
 • Nagyméretű fókuszállító kerék dombornyomott felülettel
 • Háromlábú állvánnyal is használható (külön tartozékként vásárolható meg)
 • Stílusos formatervezés és eredeti ajándékdoboz

A készlet tartalma:

 • Kétszemes távcső
 • Szemlencse és objektívlencse-védősapkák
 • Nyakpánt (45 mm széles)
 • Merev cipzáros tok
 • Törlőkendő
 • Használati útmutató és élettartamra szóló szavatosság

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide