részletes keresés

» Levenhuk Rainbow 2L PLUS mikroszkóp

70230

Levenhuk Rainbow 2L PLUS mikroszkóp

Gyártó: Levenhuk Garancia időtartam: Élettartam
17 értékelés
40 690 Ft
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron

Levenhuk Rainbow 2L PLUS mikroszkóp

A fényes és stílusos Rainbow 2L PLUS mikroszkópok a Levenhuk Rainbow 2L sorozat utódaiként kerültek piacra. Az új mikroszkópok az előző sorozat előnyeit ötvözik az új, kedvező funkciókkal. A mikroszkópok két világítási rendszerrel vannak felszerelve – ez azt jelenti, hogy átlátszó, félig átlátszó és nem átlátszó mikroszkóp mintákat figyelhet meg.

Minden modellhez Levenhuk K50 kísérletező készlet jár – ez a készlet segít a fiatal kutatóknak első önálló kísérleteik és kutatásaik elvégzésében. Az új mikroszkópok fő megkülönböztető jegye fejlett optikai elemeikben rejlik. Nagyobb nagyítást tesznek lehetővé (akár 640-szerest), és használhatják komoly kutatásokat végző, biológiát tanuló diákok. Minden mikroszkóp rugós objektívlencsével van felszerelve – kialakításuknak köszönhetően megakadályozzák a sérüléseket akkor is, ha az objektívlencse hozzáér a tárgylemezhez fókuszálás közben.

A Levenhuk Rainbow 2L PLUS mikroszkópok megbízható fém testtel rendelkeznek – ismertek hosszú élettartamukról, mely akkor is kitart, ha az egyetemeken, laboratóriumokban gyakran használják őket. Ezenfelül természetesen meg kell, hogy említsük a modern kialakítást és az öt világos színű testtel kapható változatot – ezen gyönyörű mikroszkópok valamelyike nagyszerűen fog mutatni gyermeke szobájában vagy az Ön asztalán.

A teljes leírás összecsukása

Nézze meg a Levenhuk Rainbow mikroszkópokat működés közben

A minket körülvevő világ tele van lenyűgöző dolgokkal, azonban néha sajnos ezek szabad szemmel nem láthatóak. Ahhoz, hogy láthassa a mikrokozmosz minden csodáját, megfigyeléseihez egy jó műszer kell, és a Levenhuk Rainbow 2L PLUS Moonstone / Holdkő mikroszkóp ehhez pont tökéletes! Ez a mikroszkóp széles nagyítási tartományt kínál: 64-szeres – 640-szeres nagyítás. A műszer lehetővé teszi növények és rovarok tanulmányozását, mikroorganizmusok megfigyelését, valamint a szabad szemmel nem látható érméken lévő karcolások vizsgálatát, és még rengeteg más dolgot. A készletben minden megtalálható, ami a mikrovilággal való ismerkedéshez kell. A Levenhuk Rainbow 2L PLUS Moonstone / Holdkő mikroszkóp tökéletes választás kíváncsi diákok és biológiát tanuló hallgatók számára.

Kiváló minőségű optikai elemek
Az optikai elemek rendkívül átlátszó üvegből készültek – lehetővé teszik a minimálisra csökkentett képtorzítást. A lencsén lévő többrétegű, speciális bevonat növeli az áteső fény mennyiségét. A kiváló minőségű optikai elemeknek köszönhetően a képek mindig élesek és kontrasztosak – a vizsgált minta legapróbb részleteit is látni fogja.

A mikroszkóp három, 64-szeres, 160-szoros és 640-szeres nagyítást biztosító objektívlencsével van felszerelve. A 40-szeres nagyítást biztosító objektívlencse egy speciális, rugós szerkezettel rendelkezik – ha egy kezdő véletlenül megérinti a mintát az objektívvel, a rugós lencse akkor is kissé behúzódik, így az optikai elemek és a minta nem sérülhet.

Univerzális világítás
A mikroszkóp két világítási rendszerrel rendelkezik. Az alsó világítás az átlátszó minták vizsgálatára szolgál – a fény áthatol a mintán és képet alkot. Ez a módszer alkalmazható az egy vízcseppben élő mikroorganizmusok vagy a növények legfinomabb metszeteinek megfigyelésekor. A felső világítás visszaveri a mintáról a fényt, így megfigyelhet olyan nem átlátszó objektumokat, mint a különböző típusú papírok, érmék és ruhaanyagok. Ha áttetsző (félig átlátszó) objektumot szeretne megfigyelni, akkor használja a felső és alsó világítást egyszerre. Az állítható fényerőnek köszönhetően kiválaszthatja az optimális világítási szintet minden egyes mintához.

Megbízhatóság és kényelem
A mikroszkóp megbízható fém testtel rendelkezik, így használható iskolákban és egyetemeken biológia-, illetve kémiaórákon. A fejrész 45 fokban dönthető, így lehetővé teszi, hogy a legkényelmesebb helyzetben tudja a megfigyelést végezni. Az egyszemes fejrész 360 fokban forgatható a tengelye körül, ami nagyon kényelmes csoportos munkavégzés esetén – nem kell magát a mikroszkópot elmozdítani, csak el kell forgatni a fejrészt. A világítás hálózati tápellátással és elemes üzemmódban is működik, így a műszer használható kültéren vagy üvegházban.

Vigyázat: Kérjük, a megfelelő feszültséggel kapcsolatban nézze meg a műszaki leírást, és soha ne próbálja meg a 110 V-os eszközt 220 V-os aljzathoz csatlakoztatni (és fordítva) átalakító használata nélkül. Ne feledje, hogy az Egyesült Államokban és Kanadában a hálózati feszültség 110 V, míg a legtöbb európai országban 220–240 V.

Kísérletező készlet
A csomag részét képező Levenhuk K50 kísérletező készlet rendkívül hasznos lesz azok számára, akik most kezdik felfedezni a mikrokozmoszt. A készletben megtalálhatóak azonnal használható mikroszkóp-tárgylemezek, saját minták előkészítéséhez használható eszközök, illetve egy, a mikroszkóp szerkezetéről hasznos információkat, a használatra vonatkozó javaslatokat és a műszerrel elvégezhető érdekes kísérletek leírásait tartalmazó felhasználói útmutató

Jellemzők:

 • Biológiai mikroszkóp 64–640x terjedő nagyítással
 • Öt élénk színben elérhető
 • Masszív és tartós fém test
 • Felső és alsó LED-es világítási rendszer
 • Kísérletező készletet tartalmaz

A készlet tartalma:

 • Mikroszkóp
 • Objektívek: 4x, 10x és 40x
 • Szemlencse: WF16x
 • Tárgyasztal csíptetőkkel
 • Diafragma lemez
 • Kondenzor
 • Beépített felső és alsó LED világítás
 • Hálózati adapter
 • 3 db AA elem
 • Levenhuk K50 kísérletező készlet
 • Használati útmutató és élettartam garancia

Levenhuk K50 kísérletező készlet tartalma:

 • „Attractive Microscope. Scrutinizing the Microcosm” („A mikroszkóp varázslatos világa. A mikrokozmosz felfedezése”) használati útmutató
 • Csipeszek
 • Rákkeltető (sórákok vagy kagylórákok (tengeri majmok))
 • Metszőgép
 • Flakon élesztővel
 • Flakon szurokkal
 • Flakon tengeri sóval
 • Flakon sórákkal
 • 5 használatra kész minta
 • 5 üres lemez
 • Pipetta
 • Porvédő

Gyártó:
Levenhuk
Garancia időtartam:
Élettartam
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide