részletes keresés

» Levenhuk Rainbow D50L PLUS 2M Digitális Holdkő mikroszkóp

70246

Levenhuk Rainbow D50L PLUS 2M Digitális Holdkő mikroszkóp

Gyártó: Levenhuk
20 értékelés
63 990 Ft
Személyes átvétel üzletünkben

Levenhuk Rainbow D50L PLUS 2M Digitális Holdkő mikroszkóp

Az optikai berendezések piacán megjelenő, modern technológiák jelentős mértékben bővítik lehetőségeinket. A Levenhuk Rainbow D50L PLUS 2M digitális Moonstone / Holdkő mikroszkóppal nemcsak növényi és állati sejteket vagy mikroorganizmusokat figyelhet meg, hanem elmentheti vizsgálatai eredményeit: képeket és videókat készíthet a megfigyelt mintákról. A készlet tartalmaz mindent, ami az érdekes, mikroszkóppal végezhető kísérletekhez szükséges. Könnyedén megoszthatja másokkal felfedezéseit: a kész képeket vagy videókat megoszthatja Facebook, Instagram oldalán vagy más közösségi weboldalokon.

Minőségi optikai elemek
A készlet három objektívlencsét tartalmaz: 4-szeres, 10-szeres és 40-szeres. A legnagyobb teljesítményű objektív egy speciális, rugós szerkezettel rendelkezik, ami megvédi az optikai elemeket a mechanikus sérülésektől. Ha fókuszálás közben véletlenül túl messzire engedi le az objektívet, a rugós lencse akkor is kissé behúzódik, így az optikai elemek vagy a minta nem sérülhet. A 2x Barlow-lencse megduplázza a nagyítás mértékét függetlenül attól, milyen objektívet használ. A mikroszkóp akár 1280-szoros nagyításra is képes!

Az optikai elemek minőségi optikai üvegből készültek, amit különleges, tükröződésmentes bevonattal borítottak a hatékonyabb fényvezetés érdekében. A létrehozott képek mindig kontrasztosak és rendkívül részletesek.

Digitális kamera
A mikroszkóphoz egy modern, 2 megapixeles digitális kamera jár. A kamerát az egyik szemlencse helyére kell felszerelni, majd csatlakoztatni kell a számítógéphez. A nagyított képek a számítógép monitorán jelennek meg. A gyermekek néhány különösen érdekes mintát mutathatnak szüleiknek és barátaiknak. A tanárok a kísérletek minden egyes lépését be tudják mutatni a diákoknak. Ezenfelül a kamera természetesen lehetővé teszi, hogy gyönyörű képeket és videókat rögzítsen a megfigyelt objektumokról.

Kombinált világítás
A mikroszkóp két LED-világítással rendelkezik. Az alsó megvilágítással átlátszó minták figyelhetőek meg – pl.: állatok, növények és egy csepp vízben lévő mikroorganizmusok szöveteinek legkisebb szeletei. A nem átlátszó objektumok – pl.: ruhaanyag vagy papír – megfigyeléséhez a felső megvilágítást kell használni. A félig átlátszó mintákhoz a felső és alsó megvilágítás is szükséges. Egy adott minta lehető legjobb megfigyeléséhez a fényerőt is beállíthatja.

Tartós és kényelmes test
A mikroszkóptest fémből készült – ezért a mikroszkóp rendkívül megbízható és alkalmas gyakori használatra. A felhasználó kényelme érdekében a fejrész 45 fokban dönthető és 360 fokban forgatható a tengelye körül. Ez a funkció nagyon praktikus csoportos munkavégzés esetén – nem kell magát a mikroszkópot elmozdítani, csak el kell forgatni a fejrészt.

A mikroszkóp használható hálózati tápellátásról, illetve a csomagban megtalálható, szabványos elemekkel is. A kamera tápellátását az USB-kábel biztosítja.

Vigyázat: Kérjük, a megfelelő feszültséggel kapcsolatban nézze meg a műszaki leírást, és soha ne próbálja meg a 110 V-os eszközt 220 V-os aljzathoz csatlakoztatni (és fordítva) átalakító használata nélkül. Ne feledje, hogy az Egyesült Államokban és Kanadában a hálózati feszültség 110 V, míg a legtöbb európai országban 220–240 V.

Kísérletező készlet
A Levenhuk K50 kísérletező készlet különösen hasznos azok számára, akik még csak az első lépéseket teszik a mikrokozmosz csodálatos világában. A készlet azonnal használható tárgylemezeket, a saját tárgylemezek elkészítéséhez szükséges speciális eszközöket és egy rendkívül hasznos használati útmutatót tartalmaz javaslatokkal, tippekkel és kísérletleírásokkal.

Védőtok
A csomagban lévő műanyag tokkal a mikroszkópot és a tartozékokat egy helyen tárolhatja, így semmi sem fog elveszni. Szállítás során is megvédi a műszert.

Jellemzők:

 • Digitális mikroszkóp 64–1280x terjedő nagyítással
 • 2 megapixeles digitális kamera tartozik hozzá
 • A csomag tartalmaz 2x Barlow-lencsét
 • Masszív és tartós fém test
 • Felső és alsó LED-es világítási rendszer
 • Kísérletező készletet tartalmaz
 • Praktikus műanyag tokkal

A készlet tartalma:

 • Mikroszkóp
 • Objektívek: 4x, 10x és 40x
 • Szemlencse: WF16x
 • 2x Barlow-lencse
 • Tárgyasztal csíptetőkkel
 • Diafragma lemez
 • Kondenzor
 • Beépített felső és alsó LED világítás
 • Hálózati adapter
 • 2 db AA elem
 • Műanyag tok
 • Levenhuk K50 kísérletező készlet
 • 2 megapixeles digitális kamera
 • Levenhuk szoftver Windows rendszerhez
 • USB-kábel
 • Használati útmutató és élettartam garancia

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás 10.000 Ft felett ingyenes, 0-9.999 Ft között a díja 750 Ft, utánvét esetén 940 Ft.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide