részletes keresés

» Levenhuk Rainbow D50L PLUS 2M Digitális Holdkő mikroszkóp

70246

Levenhuk Rainbow D50L PLUS 2M Digitális Holdkő mikroszkóp

Gyártó: Levenhuk Garancia időtartam: Élettartam
21 értékelés
111 490 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron

Levenhuk Rainbow D50L PLUS 2M Digitális Holdkő mikroszkóp

Az optikai berendezések piacán megjelenő, modern technológiák jelentős mértékben bővítik lehetőségeinket. A Levenhuk Rainbow D50L PLUS 2M digitális Moonstone / Holdkő mikroszkóppal nemcsak növényi és állati sejteket vagy mikroorganizmusokat figyelhet meg, hanem elmentheti vizsgálatai eredményeit: képeket és videókat készíthet a megfigyelt mintákról. A készlet tartalmaz mindent, ami az érdekes, mikroszkóppal végezhető kísérletekhez szükséges. Könnyedén megoszthatja másokkal felfedezéseit: a kész képeket vagy videókat megoszthatja Facebook, Instagram oldalán vagy más közösségi weboldalokon.

Minőségi optikai elemek
A készlet három objektívlencsét tartalmaz: 4-szeres, 10-szeres és 40-szeres. A legnagyobb teljesítményű objektív egy speciális, rugós szerkezettel rendelkezik, ami megvédi az optikai elemeket a mechanikus sérülésektől. Ha fókuszálás közben véletlenül túl messzire engedi le az objektívet, a rugós lencse akkor is kissé behúzódik, így az optikai elemek vagy a minta nem sérülhet. A 2x Barlow-lencse megduplázza a nagyítás mértékét függetlenül attól, milyen objektívet használ. A mikroszkóp akár 1280-szoros nagyításra is képes!

Az optikai elemek minőségi optikai üvegből készültek, amit különleges, tükröződésmentes bevonattal borítottak a hatékonyabb fényvezetés érdekében. A létrehozott képek mindig kontrasztosak és rendkívül részletesek.

Digitális kamera
A mikroszkóphoz egy modern, 2 megapixeles digitális kamera jár. A kamerát az egyik szemlencse helyére kell felszerelni, majd csatlakoztatni kell a számítógéphez. A nagyított képek a számítógép monitorán jelennek meg. A gyermekek néhány különösen érdekes mintát mutathatnak szüleiknek és barátaiknak. A tanárok a kísérletek minden egyes lépését be tudják mutatni a diákoknak. Ezenfelül a kamera természetesen lehetővé teszi, hogy gyönyörű képeket és videókat rögzítsen a megfigyelt objektumokról.

Kombinált világítás
A mikroszkóp két LED-világítással rendelkezik. Az alsó megvilágítással átlátszó minták figyelhetőek meg – pl.: állatok, növények és egy csepp vízben lévő mikroorganizmusok szöveteinek legkisebb szeletei. A nem átlátszó objektumok – pl.: ruhaanyag vagy papír – megfigyeléséhez a felső megvilágítást kell használni. A félig átlátszó mintákhoz a felső és alsó megvilágítás is szükséges. Egy adott minta lehető legjobb megfigyeléséhez a fényerőt is beállíthatja.

Tartós és kényelmes test
A mikroszkóptest fémből készült – ezért a mikroszkóp rendkívül megbízható és alkalmas gyakori használatra. A felhasználó kényelme érdekében a fejrész 45 fokban dönthető és 360 fokban forgatható a tengelye körül. Ez a funkció nagyon praktikus csoportos munkavégzés esetén – nem kell magát a mikroszkópot elmozdítani, csak el kell forgatni a fejrészt.

A mikroszkóp használható hálózati tápellátásról, illetve a csomagban megtalálható, szabványos elemekkel is. A kamera tápellátását az USB-kábel biztosítja.

Vigyázat: Kérjük, a megfelelő feszültséggel kapcsolatban nézze meg a műszaki leírást, és soha ne próbálja meg a 110 V-os eszközt 220 V-os aljzathoz csatlakoztatni (és fordítva) átalakító használata nélkül. Ne feledje, hogy az Egyesült Államokban és Kanadában a hálózati feszültség 110 V, míg a legtöbb európai országban 220–240 V.

Kísérletező készlet
A Levenhuk K50 kísérletező készlet különösen hasznos azok számára, akik még csak az első lépéseket teszik a mikrokozmosz csodálatos világában. A készlet azonnal használható tárgylemezeket, a saját tárgylemezek elkészítéséhez szükséges speciális eszközöket és egy rendkívül hasznos használati útmutatót tartalmaz javaslatokkal, tippekkel és kísérletleírásokkal.

Védőtok
A csomagban lévő műanyag tokkal a mikroszkópot és a tartozékokat egy helyen tárolhatja, így semmi sem fog elveszni. Szállítás során is megvédi a műszert.

Jellemzők:

 • Digitális mikroszkóp 64–1280x terjedő nagyítással
 • 2 megapixeles digitális kamera tartozik hozzá
 • A csomag tartalmaz 2x Barlow-lencsét
 • Masszív és tartós fém test
 • Felső és alsó LED-es világítási rendszer
 • Kísérletező készletet tartalmaz
 • Praktikus műanyag tokkal

A készlet tartalma:

 • Mikroszkóp
 • Objektívek: 4x, 10x és 40x
 • Szemlencse: WF16x
 • 2x Barlow-lencse
 • Tárgyasztal csíptetőkkel
 • Diafragma lemez
 • Kondenzor
 • Beépített felső és alsó LED világítás
 • Hálózati adapter
 • 2 db AA elem
 • Műanyag tok
 • Levenhuk K50 kísérletező készlet
 • 2 megapixeles digitális kamera
 • Levenhuk szoftver Windows rendszerhez
 • USB-kábel
 • Használati útmutató és élettartam garancia

Gyártó:
Levenhuk
Garancia időtartam:
Élettartam
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide