részletes keresés

» Levenhuk Sherman PRO 10x42 kétszemes távcső

67726

Levenhuk Sherman PRO 10x42 kétszemes távcső

Gyártó: Levenhuk Garancia időtartam: Élettartam
28 értékelés
106 590 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron

Levenhuk Sherman PRO 10x42 kétszemes távcső

Tökéletesen éles körvonalú és tiszta képek extrém körülmények között is – a Levenhuk Sherman PRO 10x42 kétszemes távcsővel ez lehetséges! A 10x nagyítás lehetővé teszi a rendkívül távoli objektumok részletes megfigyelését, a felsőkategóriás, teljesen és több rétegben bevonatolt optikai elemek a legkiválóbb minőségű képeket alkotják, a széles látómező pedig tökéletes panoráma-megfigyelésekhez. Ezt a kétszemes távcsövet szennyeződéstől, portól, nedvességtől és vízcseppektől sem kell félteni. Az eszköz masszív, megbízható és kényelmes fogású házzal rendelkezik. A Levenhuk Sherman PRO 10x42 tökéletes kétszemes távcső terepre!

A kétszemes távcső klasszikus Porro-prizmával rendelkezik. A nagy prizma széles látómezőt biztosít és világos képeket hoz létre. Az objektív két részből áll, míg a szemlencsét a három csoportba integrált, öt rész alkotja. Ez a fajta felépítés lehetővé teszi sík, a széleken is torzításmentes képek megalkotását. A lencse teljesen és több rétegben bevonatolt, így hatékonyabban vezeti a fényt. A nitrogénnel töltött háznak köszönhetően az optikai elemek nem párásodnak rossz időben sem. A Levenhuk Sherman PRO 10x42 kétszemes távcső éles, rendkívüli részletességű képeket biztosít, és megfelelően adja vissza a színeket.

Amikor zord természeti körülmények között végez megfigyelést, akkor nem szeretné, hogy bármi megzavarja, ezért a Levenhuk Sherman PRO 10x42 kétszemes távcső felépítése mindent biztosít, ami a lehető legkényelmesebb megfigyelésekhez szükséges. Minden felhasználó beállíthatja kétszemes távcsövét saját, egyéni igényei szerint, így a pupillatávolság és a dioptria könnyedén szabályozható. A hosszú szemtávolság miatt ez a kétszemes távcső szemüvegesek számára is ajánlott. A tekerhető szemkagylókkal könnyedén változtathatja a szeme és a szemlencsék közötti távolságot. A szemkagylók könnyedén mozgathatóak, illetve rögzíthetőek a kívánt pozícióban.

A kétszemes távcső háza légmentesen zárt, így sem kosz, por vagy nedvesség nem juthat a műszer belsejébe. A ház dombornyomott, sötétzöld gumifelületének köszönhetően a kétszemes távcső nagyon kényelmesen tartható a kézben. Nyakába is akaszthatja, mivel a készlet egy széles nyakpántot is tartalmaz. Ez a modell könnyedén felszerelhető háromlábú állványra, mivel a ház egy szabványos szerelőaljzattal rendelkezik.

A készlet a következőket tartalmazza:

  • Levenhuk Sherman PRO 10x42 kétszemes távcső
  • Szemlencse és objektívlencse-védősapkák
  • Nyakpánt
  • Törlőkendő
  • Táska
  • Használati útmutató és élettartam garancia

Gyártó:
Levenhuk
Garancia időtartam:
Élettartam
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide