részletes keresés

» Levenhuk Skyline 76x700 AZ teleszkóp

27644

Levenhuk Skyline 76x700 AZ teleszkóp

Gyártó: Levenhuk
12 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

Levenhuk Skyline 76x700 AZ teleszkóp

A Levenhuk Skyline 76x700 AZ reflektor newtoni optikai kialakítása az egyik legrégebbi és legnépszerűbb optikai kialakítás. Ez a teleszkóp tökéletes választás olyan amatőr csillagászoknak, akik első útjukra készülnek az univerzum titkainak felfedezése céljából. A Levenhuk Skyline 76x700 AZ beállítása és használata rendkívül könnyű, mégis kiváló minőségű képekben láthatja a megfigyelt objektumokat, és ami még fontosabb: rendkívül kedvező áron kapható. A teleszkóp optikai kialakítása kiküszöböli a kromatikus eltérést, ami a legtöbb refraktor teleszkópnál előfordul, és különösen világosabb objektumok megfigyeléseinél vehető észre. A Levenhuk Skyline 76x700 AZ készletben minden megtalálható, ami megfigyelései megkezdéséhez szükséges. A 76 mm-es elsődleges tükör akár 100-szor több fényt gyűjt össze, mint ami szabad szemmel lehetséges, és lehetővé teszi, hogy a Naprendszeren belül és azon kívül számos objektumot felfedezhessen: holdkrátereket és holdtengereket, a Vénusz fázisait, a Jupiter bolygókorongját és né gy holdját, a Szaturnusz gyűrűit, a Titánt, kettőscsillagokat és csillaghalmazokat és akár világos csillagködöket és galaxisokat.

A teleszkóp tükreit speciális védőbevonat fedi, ami biztosítja a műszer hosszú élettartamát. A tartós és könnyű optikai tubus egy Alt-azimut állványra van felszerelve, mely intuitív módon, manuálisan vezérelhető, a háromlábú állvány magassága pedig állítható. A 6-szoros optikai keresőtávcsővel könnyedén megtalálhatja a megfigyelni kívánt égitestet és a látómező középpontjába állíthatja. A teleszkópkészlet tartalmaz két szemlencsét 10 és 25 mm-es fókusztávolsággal és 52°-os látómezővel. Az optikai tubushoz való csatlakoztatáskor ezek a szemlencsék 70-szeres és 28-szoros nagyítást biztosítanak. Mindkét szemlencse üveglencséje teljesen és többrétegben bevonatolt a megalkotott képek további tisztasága és élessége érdekében. A lineáris fókusz-állító hengerének átmérője 1,25, így a piacon jelenleg elérhető számos különböző tartozékkal használható – akár más szemlencsét is használhat ezzel a teleszkóppal, így a műszerrel nagyobb fokú nagyítás is elérhető (ne feledje, hogy a teleszkóp legnagyobb gyakorlati teljes ítménye 152-szeres).

A Skyline sorozatot olyan csillagászok számára fejlesztették ki, akik könnyű, egyszerűen használható műszert keresnek vizuális megfigyelésekhez. Az amatőr csillagászokat és a tapasztalt megfigyelőket is biztosan lenyűgözik majd a Skyline teleszkópkészletekben rejlő képességek és a rendelkezésre álló eszközök sokasága.

A készlet tartalma:

  • Teleszkóp optikai tubus (benne optikai elemekkel)
  • SUPER 25 és SUPER 10 szemlencse
  • Alt-azimut állvány AZ1
  • Alumínium háromlábú állvány
  • 2x Barlow-lencse
  • Használati útmutató és élettartam garancia

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide