részletes keresés

» Levenhuk Skyline PRO 90 MAK teleszkóp

27646

Levenhuk Skyline PRO 90 MAK teleszkóp

Gyártó: Levenhuk
32 értékelés
109 990 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs 1-5 munkanap

Levenhuk Skyline PRO 90 MAK teleszkóp

A Levenhuk Skyline PRO 90 MAK egy Maksutov-Cassegrain optikai kialakítással rendelkező katadioptrikus teleszkóp. Ez a kialakítás lehetővé teszi a hosszú fókusztávolság - 1250 milliméter - megvalósítását egy mindössze 25 centiméter hosszúságú tubusban, aminek köszönhetően könnyedén elindulhat egy vidéki csillaglesre. A 90 milliméteres rekesznyílásnak és a hosszú fókusztávolságnak köszönhetően ez a teleszkóp tökéletesen használható a nagy teljesítményű bolygómegfigyelésekhez, és kiváló minőségű képet biztosít. Közepes teljesítményen különböző mélyég objektumokat figyelhet meg, például ködöket és csillaghalmazokat. Ez a modell azok számára készült, akik nem akarnak aggódni a nehézkes eszközök szállításáért a vidéki megfigyelések során, de ennek ellenére nagy teljesítményű eszközt szeretnének a megfigyeléseikhez. Ezen felül a teleszkóp könnyen felszerelhető egy hagyományos háromlábú állványra és - egy Amici-prizma hozzáadásával - nagy teljesítményű figyelőtávcsővé alakítható a földi megfigyelésekhez.

A lencsék és a tükrök teljes többrétegű bevonattal rendelkeznek, ami maximális fénybegyűjtést tesz lehetővé, és növeli azok élettartamát. A masszív és könnyű alumínium tubus egy ekvatoriális állványon áll, lassú mozgású vezérlőelemekkel. Egy számítógépes ekvatoriális meghajtórendszert is telepíthet (külön kapható) az állványra. Ez beállítókörökkel van felszerelve, amelyek - egy gyors beállítás után - lehetővé teszik az objektumok megtalálását az égi koordinátáik alapján és a követésüket egy ekvatoriális vezérlőelem elforgatásával. Az állítható magasságú háromlábú állvány rendelkezik egy praktikus tartozéktároló tálcával, amelyen minden eszköz tárolható. A Red Dot keresőtávcső lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálja a keresett helyet. A készlet 10 milliméteres és 25 milliméteres szemlencséket tartalmaz 52 fokos látómezővel, 125-szörös, illetve 50-szeres nagyítással. A lencsék üvegből készültek és teljes többrétegű bevonattal rendelkeznek. A teleszkóp fókuszálása egyszerűen a fő tükör állításával történik, egy sima forgású gomb használatával. Ez a modell elfogadja a 31,75 milliméteres (1,25) szemlencséket; így használhat külön megvásárolt szemlencséket is - nem csak azokat, amelyek a készlethez vannak mellékelve - ezáltal növelve a nagyítást a 180-szoros legmagasabb gyakorlati teljesítményre. A fókusz-állító standard T-menettel rendelkezik, ami lehetővé teszi egy SLR fényképezőgép rögzítését egy adapter használatával, és a teleszkóp asztrofotográfia céljára történő használatát.

A Levenhuk Skyline PRO sorozat igényes haladó csillagászok számára lett tervezve, és számos különböző modellt foglal magában. Ami közös bennük az a maximális pontosság és megbízhatóság a megfigyelések és a csillagfényképezés során, a kiváló minőségű anyagok és optika.

A készlet a következőket tartalmazza:

  • Teleszkóp optikai tubus (belső optikai elemek)
  • Vörös folt kereső távcső
  • Diagonális tükör
  • 10 mm szemlencse, 1,25
  • 25 mm szemlencse, 1,25
  • Ekvatoriális állvány
  • Háromlábú állvány
  • Használati útmutató és élettartam garancia

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide