részletes keresés

» Levenhuk Strike 900 PRO teleszkóp

70264

Levenhuk Strike 900 PRO teleszkóp

Gyártó: Levenhuk
18 értékelés
122 990 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben

Levenhuk Strike 900 PRO teleszkóp

A Levenhuk Strike 900 PRO egy belépő szintű modell a Strike PRO sorozatban. Kiváló minőségű akromatikus objektívlencsével rendelkezik, ami világos és éles képet biztosít minimális kromatikus eltéréssel. Ez egy rendkívül kompakt és könnyű modell, ami a haladó készletben rendelkezésre álló teleszkóp védőtokkal könnyen szállítható utazás közben. Ezzel a teleszkóppal megfigyelhetők akár 11,8 magnitúdóval rendelkező csillagok a 90 mm objektívlencsének köszönhetően, ami azt jelenti, felhasználható a bolygómegfigyelésekhez, valamint a mélyég-objektumok vizsgálatához is. A Levenhuk Strike 900 PRO teleszkóppal láthatja az univerzum minden csodáját a Naprendszer bolygóin keresztül a mélyég-objektumokig.

A Levenhuk Strike 900 PRO teleszkóp nélkülözhetetlen a tapasztalt csillagászok számára. A tubusa egy EQ2 német ekvatoriális állványra van felszerelve, lassú mozgású vezérlőelemekkel ellátva. Az ekvatoriális állványt a megfigyelések előtt be kell állítani, de a mozgó objektumok megfigyelése során ez sokkal hasznosabb, mint egy Alt-azimut állvány. Speciális beállítókörökkel rendelkezik, ami lehetővé teszi Önnek, hogy az égi koordinátái segítségével ráállítsa a teleszkópját egy égitestre. Kompenzálja a Föld napi forgását is egy lassú mozgású vezérlőelem elforgatásával. Felszerelhet egy számítógépes ekvatoriális meghajtórendszert is! Az állvány egy állítható háromlábú állványra van felszerelve, egy tartozéktároló tálcával.

Minőségi optika a legjobb eredmény érdekében. A 90 mm objektívlencse és a teljes többrétegű bevonattal ellátott optika elegendő fényt gyűjt össze, hogy világos és éles képet nyújtson az égitestekről. A készletben rendelkezésre álló Levenhuk szemlencsék a legmagasabb szabványoknak megfelelően készülnek, és jelentősen kiterjesztik a teleszkóp képességeit. A fókusz-állítón kialakított T-menet lehetővé teszi egy kamera rögzítését a teleszkópra egy speciális adapter segítségével (külön kapható), ennek köszönhetően rögzítheti a leglenyűgözőbb pillanatokat a megfigyelések során.

A Strike PRO teleszkópok igazán haladó készlete. A Strike PRO sorozat minden teleszkópja rendelkezik a Strike modellek standard készletével, néhány nagyon hasznos extrával, amelyek lehetővé teszik Önnek, hogy a csillagászati megfigyelései során mélyebben bemerészkedjen a kozmoszba. A nyomtatott anyagokon, a kiegészítő szemlencséken, egy iránytűn és egy planetárium szoftveren kívül a készlet a következő extrákat tartalmazza: egy 6,3 mm Plössl szemlencse, egy 2x Barlow-lencse, szűrőkészlet, hold- és napszűrők, és egy csodálatos Levenhuk Zongo 80 teleszkóp védőtok. A távcső színes dobozban áll rendelkezésre.

Nincs még egy teleszkóp, amely ennyi extrával rendelkezik a standard készletben, ami még vonzóbbá teszi a Levenhuk Strike PRO teleszkópokat azon csillagászok számára, akik készen állnak arra, hogy többet tudjanak meg az őket körülvevő világegyetemről. Egy ilyen haladó készlettel rögtön az új távcsöve kicsomagolása után elkezdheti felfedezni a világűr rejtelmeit!


 

1. „Láss mindent!” Csillagászok kézikönyve. Ez a praktikus kézikönyv rendkívül hasznos lesz az amatőr csillagvizsgálók számára, valamint azok számára, akik fel szeretnék frissíteni az univerzummal kapcsolatos tudásukat. A könyv részletes információkat ad 280 égitestről, képekkel (színes), csillagtérképeket és egyéb képeket tartalmaz. Ezen kívül a teleszkópok optikai kialakításáról is talál benne bizonyos információkat.

 

2. Stellarium. Ez egy 3D planetárium szoftver, amely lehetővé teszi, hogy megtervezze megfigyeléseit és felfedezze az éjszakai égboltot több évvel előre a jövőben. Az adatbázis több mint 600 000 csillagképet, csillagot, üstököst, bolygót, kísérő objektumot és még sok egyebet tartalmaz.

 

3. Űrposzterek (Hold, Nap és más csillagok, Naprendszer). Ezek a kiváló minőségű színes poszterek érdekes információkat nyújtanak az égitestekről. Az illusztrációk és a feliratok egyszerűen olvasható formátumban mutatják be ezeket az információkat. A plakátok 84x60 cm-es méretűek.

 

4. A Planiszféra egy forgó csillagtérkép, melynek segítségével megtekintheti a csillagok által bejárt utat néhány évszázaddal korábban, vagy ha szeretné, száz év múlva, a jövőben. Mindössze annyit kell tennie, hogy összehangolja a megtekintőt és a csillagtérképet, a dátum és az idő megadásával.

 

5. Iránytű Néha még a csillagászoknak is kell egy iránytű. Mielőtt elkezdi a megfigyeléseit, mindig be kell állnia az Északi-sark irányába. Ez sokkal könnyebb ha rendelkezésre áll egy iránytű! És miután megtalálta a Sarkcsillagot az Északi-sarknál, meg fogja látni az ismerős csillagképeket és más csillagokat.

 

6. 6,3 mm-es Plössl szemlencse. Ez a praktikus szemlencse nagy léptékű nagyítást biztosít, ami lehetővé teszi a Hold és a Naprendszer bolygóinak részletesen tanulmányozását. Az összes optikai elem teljes többrétegű bevonattal ellátott üvegből készült és rendkívül világos és éles képet biztosít.

 

7. 2x Barlow-lencse. Egy Barlow-lencse képes megduplázni a távcső fókusztávolságát, ezáltal megkétszerezve a szemlencsék nagyítását. Ez még részletesebbé teszi a Hold és a bolygók képét. A Barlow-lencsét a szemlencse elé kell elhelyezni, és ez nem csökkenti a kép létrejövő minőségét.

 

8. Szűrőkészlet. Ez a négy szűrő a bolygómegfigyelések során használható. Ezek kiemelik a megfigyelt objektum jellemzőit, ami lehetővé teszi, hogy még több részletet figyeljen meg a bolygó felszínén.

 

9. Holdszűrő. Ez a szűrő csökkenti a Hold felszínének tükröződését a megfigyelések során. Ez nem csökkenti az eredményként létrejövő kép minőségét és nem változtatja meg a Hold természetes színeit, viszont kiemeli a holdkráterek és fennsíkok minden részletét.

 

10. Napszűrő. Ez a szűrő különleges Baader Planetarium AstroSolar Visual filmből készült, amely elnyeli a Napból érkező sugárzást, és lehetővé teszi a csillag kényelmes megfigyelését az eredményként létrejövő kép minőségének romlása nélkül. Semmilyen körülmények között ne figyelje a Napot napszűrő nélkül, mivel ez maradandó retinakárosodást okozhat.

 

11. Levenhuk Zongo 80 teleszkóp-táska. a védőtok masszív, vízálló anyagból készült, és a párnázott bélés védi a távcsövet az ütésektől. Hordozópántokkal, teljes hosszúságú cipzárakkal és az állvány, valamint a tartozékok számára kialakított különálló rekeszekkel rendelkezik.

A Levenhuk Strike PRO teleszkóp csodálatos készlete:

A készlet a következőket tartalmazza:

 • Levenhuk Strike PRO teleszkóp német ekvatoriális állványon
 • Alumínium háromlábú állvány
 • Szemlencsék: SUPER 10 mm, SUPER 25 mm
 • Egy további Plössl 6,3 mm-es szemlencse
 • 2x Barlow-lencse
 • Szűrőkészlet
 • Holdszűrő
 • Napszűrő
 • 6x30-as kereső távcső
 • Diagonális tükör
 • „Láss mindent” Csillagászok kézikönyve 280 égitest leírásával
 • Űrposzter készlet (Hold, Nap és egyéb csillagok, Napredszer)
 • Planiszféra
 • Stellárium szoftver-CD, mely segíti Önt a csillagászati megfigyelései során
 • Iránytű
 • Levenhuk Zongo 80 teleszkóp-táska
 • Használati útmutató és élettartam garancia

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide