részletes keresés

» Levenhuk Wise 8x32 egyszemes távcső

69684

Levenhuk Wise 8x32 egyszemes távcső

Gyártó: Levenhuk
33 értékelés
23 190 Ft
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron

Levenhuk Wise 8x32 egyszemes távcső

A kompakt Levenhuk Wise 8x32 típusú egyszemes távcső a legjobb választás, ha túrázásról vagy utazásról van szó. Ha nem akar magával cipelni nehéz, teljes méretű binokuláris szerkezeteket, akkor ez a modern, tetőélprizmával tervezett egyszemes távcső tökéletes Önnek! Madárles, túrázás, extrém sportok, az építészet tanulmányozása – a Levenhuk Wise 8x32 típusú készülék kiváló választás bármelyik tevékenység esetében!

Kellemesen csalódik majd, ha megtapasztalja a Levenhuk Wise 8x32 egyszemes távcső optikai teljesítményét. A lencsék minőségi BaK-4 üvegből készültek, mely kiszűri a fáziseltolás kedvezőtlen hatásait és növeli a létrehozott kép élességét és kontrasztját. A lencséket többrétegű, tükröződésmentes bevonat fedi be. A bevonat csökkenti a fényszóródást és a káros fényvisszaverődést, valamint világosabbá és telítetté teszi a képeket még szürkületben is. A 8-szoros nagyítás lehetővé teszi Önnek még a jelentősen távol lévő objektumok alapos megfigyelését is.

Az egyszemes távcsövet alapvetően nappali megfigyelésre tervezték, de nem fogja cserbenhagyni akkor sem, ha gyenge fényviszonyok között használja.

Az egyszemes távcső felépítményét teljes mértékben védi egy különleges, rezgéscsillapító gumiburkolat. A burkolat nemcsak a mechanikai behatásoktól és rázkódásoktól védi meg az érzékeny optikai berendezést, hanem a portól és ráfröccsenő víztől is. A gumiból készült szemkagylók könnyen megnagyobbíthatók annak érdekében, hogy a legkényelmesebb pozíciót vehesse fel a megfigyelés során. Ez a lehetőség a szemüvegben történő megfigyelést még kényelmesebbé teszi. A Levenhuk Wise 8x32 egyszemes távcsővel gyorsan beállíthatja a fókuszélességet akár egy kézzel is – a fókusz-állító gomb az eszköz közepén helyezkedik el.

Egy kompakt kiránduláshoz használható egyszemes távcső remek társa lehet hátizsákos kirándulások során, amikor szeretné megcsodálni a festői tájat vagy a vadvilágot szeretné megfigyelni. A kiránduláshoz legkiválóbb egyszemes távcső, a Levenhuk Wise 8x32 a könnyű kialakítást és minőségi, megbízható optikai elemeket kombinálja. A tartalmas készlet tartalmaz mindent, amire az egyszemes távcső gondozásához és biztonságos, kényelmes szállításához szükséges.

Jellemzők:

 • Kompakt és ultrakönnyű egyszemes távcső
 • Kiváló minőségű üveg optika
 • Többrétegű bevonat
 • A burkolat rezgéscsillapító gumifelülete
 • Kényelmes fókuszállító gomb
 • Tekerhető, gumiból készült szemkagyló

A készlet a következőket tartalmazza:

 • Levenhuk Wise 8x32 egyszemes távcső
 • Táska
 • Szemlencsét védő sapka
 • Objektívet védő sapka
 • Törlőkendő
 • Nyakpánt
 • Használati útmutató és élettartam garancia

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide