részletes keresés

» Meade Wilderness 20–60x100 figyelőtávcső

71760

Meade Wilderness 20–60x100 figyelőtávcső

Gyártó: Meade Garancia időtartam: 2 év
29 értékelés
139 990 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs 1-5 munkanap

Meade Wilderness 20–60x100 figyelőtávcső

A Meade Wilderness 20–60x100 figyelőtávcső kiváló minőségű és megbízható optikai eszköz, amely 60-szoros nagyítással és nagy rekesznyílású lencsével van felszerelve. A távcső még a legkedvezőtlenebb időjárási viszonyokhoz is nagyszerűen alkalmazkodik, és tökéletesen alkalmas madarak, állatok és tájak megfigyelésére. Ezen kívül még fényképezésre is használható – a készletben található speciális adapterrel bármilyen fényképezőgép összecsatlakoztatható a távcsővel (a T-gyűrűt külön kell megvásárolni).

A távcső Porro-prizmás kialakítást kapott, amelyben minden elem minőségi BaK-4 üvegből készült. A külső lencsén többrétegű, tükröződésmentes bevonat található, így még élesebb és kontrasztosabb képet biztosít. A nagyítás mértéke 20x-os és 60x-os érték között változtatható. A rendkívül hatékony, 100 mm-es objektívlencse elegendő fényt gyűjt be ahhoz, hogy még rossz fényviszonyok mellett is lehessen megfigyeléseket végezni vele.

Hogy a horizont fölötti objektumok is kényelmesen megfigyelhetők legyenek, a távcső szemlencséje dönthető. A tubus bármilyen szabványos, 1/4-os háromlábú állványhoz rögzíthető. Az eszközön irányzórács is található.

A Meade Wilderness 20–60x100 figyelőtávcső még a legzordabb időjárási viszonyokban sem hagyja cserben. Gumiborítása védi az optikai elemeket a nedvességtől és esőtől, a nitrogéntöltet pedig gondoskodik róla, hogy ne párásodjon be a lencse.

Jellemzők:

 • A Meade kiváló minőségű, 20–60 nagyítóerejű, Porro prizmás figyelőtávcső több évig kiszolgálja majd.
 • A nagyméretű, 100 mm-es objektív bőven elegendő fényt gyűjt be, így fényes és részletes képet nyújt.
 • Minden Wilderness kiváló törésmutatóval rendelkező BaK-4 prizmával és kiváló minőségű, precíziós alaplencsével rendelkezik, amelyek többrétegű tükröződésmentes bevonatot kaptak, ezáltal a kategóriában kapható figyelőtávcsövekéhez hasonló vagy annál jobb optikai teljesítményt nyújtanak.
 • A vakító fény tovább csökkentése érdekében minden Wilderness figyelőtávcső csúsztatható napellenzővel van felszerelve.
 • A Wilderness figyelőtávcsövek masszív gumibevonata védelmet nyújt a mindennapi használatból eredő karcolások és sérülések ellen.
 • Vízálló, páraálló és nitrogénnel telített, ezáltal a felhasználási környezettől függetlenül több évig kiválóan teljesít.
 • Puha tok és kameraadapter is tartozik hozzá (ehhez T-állvány szükséges, amely nem képezi a csomag részét).
 • A háromlábú állvány nem képezi a csomag részét

A készlet a következőket tartalmazza:

 • Figyelőtávcső
 • Puha tok
 • Kameraadapter (ehhez T-állvány szükséges, amely nem képezi a csomag részét)
 • Külön levehető porvédő sapka objektívhez és szemlencséhez
 • Használati útmutató
 • Garancia

Gyártó:
Meade
Garancia időtartam:
2 év
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide