részletes keresés

» Omegon AC 70/900 EQ-1 teleszkóp

73090

Omegon AC 70/900 EQ-1 teleszkóp

Gyártó: Omegon Garancia időtartam: 2 év
19 értékelés
54 490 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben

Omegon AC 70/900 EQ-1 teleszkóp

Az Omegon 70/900 EQ-1 teleszkóp tökéletes az éjszakai égbolt kezdő megfigyelőinek. Segítségével megyfigyelhető a Hold, a csillagok és bolygók, és a csillagászati állványnak köszönhetően könnyen követhetők is az égen. Nagyszerű választás éjszakai baglyoknak, akik mindig is szerették volna közvetlenül megtapasztalni az univerzum titkait.

Az AC 70/900 optikája: 70 mm-es rekesznyílásával ez a refraktor 100-szor több fényt képes összegyűjteni, mint a szemünk, és jelentősen több fényt, mint a klasszikus, csupán 60 mm-es rekesznyílással rendelkező kezdő teleszkópok. Ez azt is jelenti, hogy nagyobb a felbontása és legfeljebb 140-szeres a nagyítása, ami lehetővé teszi a nagy bolygók, mint a Szaturnusz, Jupiter és Mars első részleteinek megfigyelését. Érdemes megfigyelni a Holdat is; felfedezheti a folyton változó kráterekkel tarkított holdfelszínt, amely a holdfázisoktól függően mindig másmilyennek tűnik. Nappali fényben a természetet is megfigyelheti egy felfelé álló lencse vagy Amici-prizma segítségével. A fókuszállítás a fókuszkerékkel végezhető el a fogasléces fókuszállítón. Az élesség mindig pontosan beállítható, és a megfigyelés alatt megbízható módon rögzíthető.

Előnyök dióhéjban:

  • Könnyű beállítás néhány perc alatt
  • 36%-kal több fényt gyűjt össze, mint a 60 mm-es teleszkóp
  • Nagyon tiszta és kontrasztos kép
  • 1,25-os fókuszállító minden szabványos szemlencséhez

Az EQ-1 állvány:
A parallaktikus állvány lehetővé teszi az optika pontos Sarkcsillagra állítását. A helyes poláris magasság bármely megfigyelőhelyre vagy földrajzi szélességre beállítható. A lassú mozgatás rektaszcenziós és deklinációs tengelyeken lehetővé teszi az objektumok pontos beállítását és követését a látómezőben nehezék segítségével, ami az optika precíz ellensúlyozására szolgál.

Az EQ-1 állvány kétféle opcióval használható, szabadon álló háromlábú állvánnyal vagy asztalra helyezhető háromlábú állvánnyal. További információkat a műszaki leírásban talál. A szabadon álló háromlábú állvány 70 és 120 cm közötti magasságban állítható, és rendelkezik egy tálcával, amely a szemlencsék és egyéb tartozékok tárolására szolgál. Az asztalra helyezhető háromlábú állvány rendkívül kompakt és könnyű, ezért ideális kirándulásokhoz vagy nyaralásokhoz. A kisebb EQ állvány rendkívül könnyű és kompakt, bármely utazótáskába belefér. Kezdők számára is könnyen összerakható, és akár egy gyermek is könnyen beállítja. A rektaszcenziós követő motor külön megvásárolható tartozék.

Az állvány csomagjában megtalálható:

  • Parallaktikus EQ-1 állvány
  • Háromlábú állvány
  • Megfelelő nehezék

Gyártó:
Omegon
Garancia időtartam:
2 év
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide