részletes keresés

» Omegon MightyMak 90 teleszkóp

73106

Omegon MightyMak 90 teleszkóp

Gyártó: Omegon Garancia időtartam: 2 év
29 értékelés
59 990 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben

Omegon MightyMak 90 teleszkóp

Omegon MightyMak – egy elegáns Maksutov csillagászati és természeti megfigyelésre
Ha a Holdat és a bolygókat is szeretné tanulmányozni, de szeretné megcsodálni a tájakat, fákat és állatokat is. Az Omegon MightyMak egy kompakt „egyetemes tehetség”, amelyet a megfigyelés és fényképezés szinte minden típusához használhat. Kompakt méretének köszönhetően szinte minden táskába belefér. A MightyMak nagyszerű választás azoknak, akik a csillagokban és a természetben is szeretnének gyönyörködni.

Előnyök dióhéjban:

  • Kompakt teleszkóp álló képpel csillagok és a természet megfigyeléséhez
  • A bevonattal ellátott elülső lencsék csökkentik a tükröződést
  • Elegáns kivitel: fényes fekete, arany csíkkal
  • T-2 menet közgyűrűvel a kamerához való megfelelő illeszkedés érdekében
  • Keresőpapucs a kereső csatlakoztatásához
  • GP-prizmasín – minden háromlábú állványhoz és tartóállványhoz illeszkedik a GP-profil segítségével
  • Azonnal használható: asztallapra rögzíthető háromlábú állvány, 1 szemlencse és táska a csomagban
  • Több megfigyelési lehetőség: otthon és a világűrben

A Maksutov teleszkópnak nem számít, hogy az erdő szélén egy szarvast, vagy egy bolygót szeretne megfigyelni. Felfedezheti például a Jupiter nagy holdjait és felhősávjait. A Szaturnusz is megmutatja hatalmas gyűrűit. A képek rendkívül élesek és igen kontrasztosak a beépített, bevonatolt Maksutov lencséknek köszönhetően.

Hozza közelre a távolit – teleobjektív fényképezőgépéhez
A T-2 menet lehetővé teszi, hogy olyan könnyen használja a MightyMak eszközt, mint a telefotó lencsét. Egy további T-gyűrűvel csatlakoztathatja a kameráját, és nagy fókusztávolsággal készíthet képeket. A közgyűrű biztosítja a teleszkóp könnyű csatlakoztatását.

Világos képek és széles látómező
A MightyMak egy olyan reflektor teleszkóp, amely Maksutov kialakítással rendelkezik. Ez a teleszkóp a többi gyártó hasonló modelljéhez képest kissé rövidebb fókusztávolsággal rendelkezik. Ennek pozitív hatása a nagyobb fényerejű kép és a szélesebb látómező.

Cél helymeghatározása – papucs a keresőtávcsőhöz
A szabványos keresőpapucsba a legtöbb népszerű keresőtávcső csatlakoztatható, így eldöntheti, hogy vöröspontos vagy optikai keresőt használ.

Prizmasín háromlábú állványhoz és tartóállványhoz
A prizmasín lehetővé teszi, hogy a teleszkópot bármilyen csillagászati állványhoz csatlakoztassa egy GP-profil segítségével, amely ma már szabványos szerelvénynek számít. A három 0,25-os fényképezőgép-menet segítségével pedig akár háromlábú állvány is csatlakoztatható.

1,25-os szemlencse könnyen csatlakoztatható rögzítőeleme
Az 1,25-os csatlakozásra 1,25-os szemlencsét helyezhet, akár más gyártó modelljét is. A megfigyelés végső soron a helyes nagyítástól és a kényelmes látószögtől függ. A szorítógyűrű biztosítja, hogy a szemlencsék szorosan, de könnyedén a helyükön maradjanak.

Csomag az első lépésekhez
Az Omegon MightyMak rendelkezik egy asztallapra helyezhető háromlábú állvánnyal és egy szemlencsével, mindez elfér egy táskában. Így mindent magával vihet bárhová – repülőútra, hátizsákos túrára vagy csupán a kertjében a Holdra és bolygókra tett kirándulásokhoz.


Gyártó:
Omegon
Garancia időtartam:
2 év
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide