részletes keresés

» HP 290 G4 Intel® Core™ i5 Processzor-10500, 8GB RAM, 256GB SSD, Win10 Pro, asztali számítógép

1C6T7EA

HP 290 G4 Intel® Core™ i5 Processzor-10500, 8GB RAM, 256GB SSD, Win10 Pro, asztali számítógép

Kategória: Asztali PC Gyártó: HP Processzor család: Intel Processzor típus: Core™ i5 Processzor számozás: 10500 Memória méret: 8GB Memória típus: DDR4 SSD méret: 256GB Videókártya család: Intel Videókártya típus: UHD Graphics 630 Gépház típus: Micro Operációs rendszer: Windows 10 Pro Garancia: 3 év
24 értékelés
329 890 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron
Laptopszalon Budapest külső raktáron
Hozza ki a lehető legtöbbet beruházásából!

A HP 290 MT géppel kedvező áron végezheti el a mindennapi munkát. Intelligens befektetés, amellyel biztosíthatja az igényeinek megfelelő, megbízható számítógépes teljesítményt és a lehető legalacsonyabb teljes tulajdonlási költséget.

Hatékonyabb feldolgozás
- A nagy teljesítményű, 10. generációs Intel® Core™ processzorral, az opcionális különálló NVIDIA® vagy AMD grafikus kártyával, az akár 64 GB DDR4 memóriával és a jövőbeni bővítést lehetővé tévő bővítőhelyekkel lépést tarthat a napi feladatokkal.

Hosszú távú bővíthetőség
- Három rekesz és két teljes magasságú bővítőhely (PCIe x16 és PCIe x1 bővítőhelyekkel) biztosítja a jövőbeni bővíthetőséget. A konfigurálható USB- portok, soros portok és korábbi típusú portok biztosítják a kompatibilitást a meglévő technológiákkal.

Biztonságban tudhatja adatait
- A firmware vagy önálló TPM, a HP DriveLock és a fizikai biztonsági zár védelmet biztosít befektetésének és adatainak. Az opcionális behatolásérzékelő és a vezetékes eszközöket védő integrált kábelzárrendszer még nagyobb biztonságot nyújt.

Munkára kész
- A HP 290 MT egy kiváló teljesítményű, dupla ventilátoros kialakítású számítógép a mindennapos feladatok elvégzéséhez.
- Biztosítsa vállalkozása jövőjét. A HP számítógépei a legteljesebb mértékig kihasználják a Windows 10 Pro nyújtotta lehetőségeket, így védelmet biztosítanak a modern biztonsági fenyegetések ellen, és maximalizálják a felügyeleti és termelékenységi szolgáltatásokat.
- Az opcionális 802.11ac protokollal és Bluetooth® 4.2 kapcsolattal ellátott Gigabit WLAN gyors és egyszerű csatlakozási lehetőségeket biztosít. Két különálló, VGA- és HDMI-kapcsolattal ellátott kijelző használatát támogatja, valamint több kompatibilis USB-eszköz és egy opcionális soros port használatát teszi lehetővé.
- Biztosíthatja, hogy illetéktelen felhasználók ne férhessenek hozzá az elsődleges meghajtón lévő adataihoz. A HP DriveLock segítségével beállíthatja, hogy az elsődleges meghajtó elindításához jelszót kelljen megadni.
- A HP Support Assistant segítségével kevesebb idő alatt juthat hozzá a szükséges frissítésekhez.
- Védje számítógépét fizikai biztonsági zárral, behatolásérzékelővel és integrált kiegészítő-kábelzárral, amely a HP 290 MT vezetékes egerét és billentyűzetét védi.
- Az opcionális hatékony tápellátás, valamint a formázott papírpépből készült csomagolás a fenntarthatóságot szem előtt tartva készült.

Kategória:
Asztali PC
Gyártó:
HP
Típus:
290 G4
Kérdésed van?
Processzor (CPU)
Processzor család:
Intel
Processzor típus:
Core™ i5
Processzor számozás:
10500
Kérdésed van?
Alaplap
Chipset:
Intel® H470
Kérdésed van?
Memória
Memória méret:
8GB
Memória típus:
DDR4
Kérdésed van?
Háttértároló
SSD méret:
256GB
SSD típus:
SSD PCI-e NVMe
Kérdésed van?
Videókártya
Videókártya család:
Intel
Videókártya típus:
UHD Graphics 630
Kérdésed van?
Csatlakozók (adatátviteli eszközök)
USB portok száma (2.0):
2db
USB portok száma (3.0):
6 db
Optikai meghajtó:
DVD-Író
Hálózati kártya (LAN):
Gigabit
VGA / D-SUB:
van
HDMI:
van
Kérdésed van?
Tápegység
Tápegység:
180W
Kérdésed van?
Ház
Gépház:
HP gyári
Gépház típus:
Micro
Kérdésed van?
Szoftverek (OS)
Operációs rendszer:
Windows 10 Pro
Kérdésed van?
Garancia
Garancia:
3 év
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide