részletes keresés

» HP LaserJet Pro M110w mono lézer nyomtató

7MD66F

HP LaserJet Pro M110w mono lézer nyomtató

Gyártó: HP Technológia: Lézer Fekete-Fehér (lap/perc): 20 Felbontás (DPI): 600x600 USB: USB 2.0 Terhelhetőség (lap/hó): 8000 Wi-Fi nyomtatás: Igen Bluetooth: Igen Papírformátum: A4 Duplex nyomtatás: Manuális Toner/patron szám: 1 Memória: 32 MB
20 értékelés
69 990 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron
Hatékony, kiváló minőségű lézernyomtató, amely megfelel a helynek és a költségvetésnek. A világ legkisebb lézernyomtatójának gyors nyomtatási teljesítményével, valamint az időtakarékos HP Smart alkalmazással számíthat a professzionális minőségű lézernyomtatásra és zökkenőmentes beállításra. Ez a nyomtató leginkább az otthonról dolgozó, korlátozott irodahelyiséggel rendelkező, praktikus üzletemberek számára ajánlott, akik kis méretű fekete-fehér nyomtatót keresnek. A nyomtató kizárólag új vagy újrahasznált HP-chippel ellátott patronokkal működik, és dinamikus biztonsági intézkedésekkel blokkolja a nem HP-chippel ellátott patronokat. Az időszakos firmware-frissítések fenntartják ezen intézkedések hatékonyságát, és blokkolják a korábban működő patronokat. Az újrahasznált HP chip lehetővé teszi az újrahasznált, újragyártott és újratöltött patronok használatát. 

A világ legkisebb lézer nyomtatója

A világ legkisebb lézernyomtatója a maga kategóriájában, amelyet a hatékony teljesítményre terveztek. 21 lap/perc nyomtatási sebességgel maximalizálja az üzemidőt. Vezeték nélküli, önbeállító funkcióval rendelkezik, hogy mindig kapcsolatban maradhasson. Okos és elegáns kialakítású, így használata egyszerű és intuitív.

Termelékenység a telefonjáról

Kiváló minőségű szkennelés, és megosztás Dropboxba, Google Drive-ra vagy felhőbe - a HP Smart alkalmazással a telefonjáról. A HP Smart alkalmazással gyorsan elérheti és kinyomtathatja a dokumentumokat okostelefonján, a Dropboxból és a Google Drive-ról. A HP Smart alkalmazással fényképet készíthet másolatként, és okostelefonjáról elküldheti a nyomtatóra. A Shortcuts segítségével kiküszöbölheti az ismétlődő feladatok lépéseit. Egyetlen érintéssel szkennelhet a felhőbe, e-mailbe és máshova a HP Smart alkalmazással egy érintéssel szkennelhet.

Soha ne fogyjon ki a lézernyomtatókhoz való Instant Ink szolgáltatással

Kényelmes tonercsere és intelligens kézbesítés benne foglaltatik. 50%-os megtakarítás az Instant Ink szolgáltatással. Könnyen csatlakoztassa nyomtatóját számítógépéhez a beépített USB-port segítségével. Segítsen nekünk visszatenni a műanyagot a nyomtatókba az előre fizetett újrahasznosítási szolgáltatással.

Gyártó:
HP
Típus:
LaserJet Pro M110w
Technológia:
Lézer
Fekete-Fehér (lap/perc):
20
Felbontás (DPI):
600x600
USB:
USB 2.0
e-mail:
Igen
Terhelhetőség (lap/hó):
8000
Bemeneti lapadagoló:
150
Kimeneti lapadagoló:
100
Wi-Fi nyomtatás:
Igen
Bluetooth:
Igen
Papírformátum:
A4
Duplex nyomtatás:
Manuális
Toner/patron típus:
W1420A
Toner/patron szám:
1
Driverek:
Windows 11; Windows 10; Windows 7; macOS 10.14 Mojave; macOS 10.15 Catalina; Linux
Emuláció:
PCLm/PCLmS; URF; PWG
Memória:
32 MB
Garancia:
1 év szervizgarancia
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide