részletes keresés

Laptopszalon Astoria

1052 Budapest
V.ker., Károly körút 10.
Nyitva:Véglegesen bezárt.
Email: astoria@laptopszalon.hu

Értékelje munkatársainkat

Laptopszalon AstoriaLaptopszalon Astoria Budapesten a Laptopszalon központi üzlete, szervize és bemutatóterme. Fő tevékenységeink az értékesítés, szoftveres tanácsadás, szoftveres segítségnyújtás, de szervizünk ellátja a garanciális ügyintézést, garancián túli javításokat, üzemképetelen laptopok bevizsgálását és javítását. A Laptopszalon Astoria szervize hivatalos Dell márkaszerviz is egyben.  
 Térj be a Laptopszalon üzletébe, ahol számos márka termékei közül választhatod ki a leginkább hozzád illőt! A Dell Prémium laptopjai és egyéb kiegészítői mellett a HP, a Lenovo, a Toshiba, az Asus, az Acer, és a Fujitsu kínálata egyaránt fellelhető üzletünkben. Az új és használt laptopok mellett okostelefonok, tabletek, drónok, asztali PC-k, monitorok, szerverek, szoftverek és egyéb kiegészítők széles választékával várunk. Ezen felül minőségi szolgáltatásokkal, és folyamatos akciókkal várunk szaküzletünkben.

 Szakértő munkatársaink mindenben a segítségedre lesznek a vásárlás során. Az esetleges meghibásodások esetén pedig szervizünk kiváló technikusai orvosolják a problémát. Számos gyártó termékeinek garanciális javítását és átvételét, bővítését is szakszervizünkben végezzük, pl. HP, Dell, Toshiba, Fujitsu-Siemens és Fuji laptopok, Lenovo Thinkpad sorozat (SL, R, T, W, X, Edge). Természetesen a garanciaidő lejárta után is vállaljuk a szoftveres problémák megoldását, vírusírtást, hűtőrendszerek karbantartását, fizikai sérülések javítását, jogtiszta operációs rendszerek telepítését, adatmentést (meghibásodott eszközökről is).
 Üzletünkben lehetőség van bankkártyás fizetésre, és a megfelelő feltételek teljesülése esetén azonnali áruhitelre történő vásárlásra is.

Nézz körül üzletünkben 360°-ban: navigálj a nyilakkal, illetve forgasd körbe az egered segítségével!Ismerje meg munkatársainkat

Norbert Erdőközi

Üzletvezető

Közel 20 éve foglalkozom a számítástechnikával, így szakmai felkészültségemmel igyekszem meglévő és leendő ügyfeleket legjobb tudásom szerint segíteni és kiszolgálni. Legfőbb célom, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak és a későbbiekben is minket válasszanak. Főbb erősségeim a laptopok és asztali számítógépek naprakész ismerete.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.

Pór Péter

Értékesítő

Az üzlet megnyitása óta dolgozok a Laptopszalonnál. Az értékesítői teendők ellátása mellett napi szinten nyújtok technikai segítséget ügyfeleinknek.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.