részletes keresés

Laptopszalon Budapest

1011 Budapest
I. ker., Fő utca 42. fszt 2.
Nyitva:H-P 9-18 SZ 9-13
Email: budapest@laptopszalon.hu

Értékelje munkatársainkat

Laptopszalon Budapest

A Laptopszalon BUDAPEST üzletének fő tevékenységeink az értékesítés, szoftveres tanácsadás, szoftveres segítségnyújtás, de szervizünk ellátja a laptop javítással, tisztítással, éves karbantartással, + 1 év karbantartással, laptop upgrade-del kapcsolatos teendőket is. 

Térj be a Laptopszalon üzletébe, ahol számos márka termékei közül választhatod ki a leginkább hozzád illőt! A Dell, a Lenovo, a Toshiba, az Asus, az Acer, a HP és a Fujitsu kínálata egyaránt fellelhető üzletünkben, ahol naz új és használt laptopok mellett okostelefonok, tabletek, drónok, asztali PC-k, monitorok, szerverek, szoftverek és egyéb kiegészítők széles választékával várunk. Ezen felül minőségi szolgáltatásokkal, és folyamatos akciókkal várunk szaküzletünkben. Ezen felül minőségi szolgáltatásokkal, és folyamatos akciókkal várunk szaküzletünkben.  

Szakértő munkatársaink mindenben a segítségedre lesznek a vásárlás során. Az esetleges meghibásodások esetén pedig szervizünk kiváló technikusai orvosolják a problémát. Számos gyártó termékeinek garanciális javítását és átvételét, bővítését is szakszervizünkben végezzük, pl. HP, Dell, Toshiba, Fujitsu-Siemens és Fuji laptopok, Lenovo Thinkpad sorozat (SL, R, T, W, X, Edge). Természetesen a garanciaidő lejárta után is vállaljuk a szoftveres problémák megoldását, vírusirtást, hűtőrendszerek karbantartását, fizikai sérülések javítását, jogtiszta operációs rendszerek telepítését,adatmentést (meghibásodott eszközökről is). Üzletünkben lehetőség van bankkártyás fizetésre, és a megfelelő feltételek teljesülése esetén azonnali áruhitelre történő vásárlásra is.  

Ismerje meg munkatársainkat

Balaska Zoltán

Szerviztechnikus

5 éve foglalkozom laptopok és asztali gépek szervizelésével, karbantartásával. Munkám során fontosnak tartom az ügyfelekkel való kapcsolattartást, hogy minden kérést személyre szabottan tudjunk teljesíteni. Főbb erősségeim közé tartozik a pontos és precíz munkavégzés. Folyamatos tanulás mellett próbálom magam naprakészen tartani mind hardveresen mind szoftveresen.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.