részletes keresés

Laptopszalon Buda

1024 Budapest
II. ker., Lövőház u. 12.
Nyitva:Technikai okok miatt zárva.
Email: buda@laptopszalon.hu

Értékelje munkatársainkat

Laptopszalon Buda

A Laptopszalon BUDA üzletének fő tevékenységeink az értékesítés, szoftveres tanácsadás, szoftveres segítségnyújtás, de szervizünk ellátja a laptop javítással, tisztítással, éves karbantartással, + 1 év karbantartással, laptop upgrade-del kapcsolatos teendőket is. 

Térj be a Laptopszalon üzletébe, ahol számos márka termékei közül választhatod ki a leginkább hozzád illőt! A Dell, a Lenovo, a Toshiba, az Asus, az Acer, a HP és a Fujitsu kínálata egyaránt fellelhető üzletünkben, ahol naz új és használt laptopok mellett okostelefonok, tabletek, drónok, asztali PC-k, monitorok, szerverek, szoftverek és egyéb kiegészítők széles választékával várunk. Ezen felül minőségi szolgáltatásokkal, és folyamatos akciókkal várunk szaküzletünkben. Ezen felül minőségi szolgáltatásokkal, és folyamatos akciókkal várunk szaküzletünkben.  

Szakértő munkatársaink mindenben a segítségedre lesznek a vásárlás során. Az esetleges meghibásodások esetén pedig szervizünk kiváló technikusai orvosolják a problémát. Számos gyártó termékeinek garanciális javítását és átvételét, bővítését is szakszervizünkben végezzük, pl. HP, Dell, Toshiba, Fujitsu-Siemens és Fuji laptopok, Lenovo Thinkpad sorozat (SL, R, T, W, X, Edge). Természetesen a garanciaidő lejárta után is vállaljuk a szoftveres problémák megoldását, vírusirtást, hűtőrendszerek karbantartását, fizikai sérülések javítását, jogtiszta operációs rendszerek telepítését,adatmentést (meghibásodott eszközökről is). Üzletünkben lehetőség van bankkártyás fizetésre, és a megfelelő feltételek teljesülése esetén azonnali áruhitelre történő vásárlásra is.  

Nézz körül üzletünkben 360°-ban: forgasd körbe az egered segítségével!

Ismerje meg munkatársainkat

Boda András

Üzletvezető

Négy éve vagyok a Laptopszalon Buda üzletében. Üzletvezetőként és értékesítőként fő célom, hogy vásárlóink mindig mindenben a legjobbat kapják, az igényeikhez legjobban passzoló készüléket vegyék meg. Hobbim a laptopok tesztelése, tesztek írása, és néha szervizelése is.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.

Kozek Gábor

Értékesítő

Főbb feladataim az alap szoftvertelepítések, értékesítés, a vásárlóink segítése minden lehetséges módon. Erősségeim közé tartozik, hogy a munkám tulajdonképpen a hobbim, így mindig naprakész vagyok a legújabb alkatrészekkel és konfigurációkkal kapcsolatban is. Fontosnak tartom, hogy minden vásárlónk a megfelelő készüléket válassza, annak megfelelően, hogy mire fogja használni.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.

Náfrádi László

Szerviztechnikus

Két éve vagyok a budai üzlet szervizese. Feladataim közé tartozik a laptopok és asztali pc-k tisztítása, bővítése, szoftveres és hardveres hibák javítása. Szívesen segítek asztali konfigurációk összeállításában, és emellett én vagyok a bolt drón szakija, magam is megszállott drónos vagyok.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.