részletes keresés

Laptopszalon Pest

1067 Budapest
VI. ker., Teréz körút 47.
Nyitva:Technikai okok miatt zárva.
Email: pest@laptopszalon.hu

Értékelje munkatársainkat

Laptopszalon Pest

A Laptopszalon PEST szaküzletében fő tevékenységeink az értékesítés, szoftveres tanácsadás, szoftveres segítségnyújtás, többek között a színkalibrálás is, de szervizünk ellátja a laptop tisztítással, éves karbantartással, + 1 év karbantartással, laptop upgrade-del kapcsolatos teendőket is. Egyéb szervizelés kapcsán keresd a Laptopszalon Astoria üzletét!

Térj be a Laptopszalon üzletébe, ahol számos márka termékei közül választhatod ki a leginkább hozzád illőt! A Dell, a Lenovo, a Toshiba, az Asus, az Acer, a HP és a Fujitsu kínálata egyaránt fellelhető üzletünkben, ahol az új és használt laptopok mellett okostelefonok, tabletek, drónok, asztali PC-k, monitorok, szerverek, szoftverek és egyéb kiegészítők széles választékával várunk.. Ezen felül minőségi szolgáltatásokkal, és folyamatos akciókkal várunk szaküzletünkben.

Szakértő munkatársaink mindenben a segítségedre lesznek a vásárlás során. Az esetleges meghibásodások esetén pedig szervizünk kiváló technikusai orvosolják a problémát. Számos gyártó termékeinek garanciális javítását és átvételét, bővítését is szakszervizünkben végezzük, pl. HP, Dell, Toshiba, Fujitsu-Siemens és Fuji laptopok, Lenovo Thinkpad sorozat (SL, R, T, W, X, Edge). Természetesen a garanciaidő lejárta után is vállaljuk szoftveres problémák megoldását, vírusirtást, hűtőrendszerek karbantartását, fizikai sérülések javítását, jogtiszta operációs rendszerek telepítését, adatmentést (meghibásodott eszközökről is).

Üzletünkben lehetőség van bankkártyás fizetésre, és a megfelelő feltételek teljesülése esetén azonnali áruhitelre történő vásárlásra is.

Nézz körül üzletünkben 360°-ban: forgasd körbe az egered segítségével!

Ismerje meg munkatársainkat

Erdőközi Norbert

Üzletvezető

Közel 20 éve foglalkozom a számítástechnikával, így szakmai felkészültségemmel igyekszem meglévő és leendő ügyfeleket legjobb tudásom szerint segíteni és kiszolgálni. Legfőbb célom, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak és a későbbiekben is minket válasszanak. Főbb erősségeim a laptopok és asztali számítógépek naprakész ismerete.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.

Nagy Zoltán

Üzletvezető helyettes

Szoftverfejlesztő mérnök hallgatóként műszakilag felkészült vagyok, összetettebb kérdésekben is tudok segíteni ügyfeleinknek. A munkám egyben a hobbim, szabadidőmben sokat játszok, ezért kifejezetten gamer kérdésekben is naprakész tájékoztatást illetve tanácsokat tudok adni.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.

Balaska Zoltán

Szerviztechnikus

3 éve foglalkozom laptopok és asztali gépek szervizelésével, karbantartásával. Munkám során fontosnak tartom az ügyfelekkel való kapcsolattartást, hogy minden kérést személyre szabottan tudjunk teljesíteni. Főbb erősségeim közé tartozik a pontos és precíz munkavégzés. Folyamatos tanulás mellett próbálom magam naprakészen tartani mind hardveresen mind szoftveresen.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.